Allah yardım eden herkesten razı olsun :( :(

ennur11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
57
5
298
Konya
Arkadaşlar 4 buçuk senedir nişanlıyım. resmi nikah yaptık ama düğün yapamadık daha ayrı yaşıyoruz Aramızda şimdiye kadar milyonlarca sorun oldu ve nerdeyse her seferinde ayrılmak istedi ben haklı da olsam yalvardım alttan aldım ağladım düzeltmeye çalıştım hem sevmek mi deyim alışkanlık için mi desem hemde onunla yatacak kadar salak olduğum için kendimi mecbur hissediyordum sabahlara kadar mesajlar yaza yaza parmaklarım koptu ve umursamazdı cevap bile vermezdi sonra bir şekilde düzele düzele 4 sene oldu ben onların evine gittiğimde annesi bana hiç hayır etmiyordu eziyet ediyordu resme. Söylemedim kimseye düzelir diye sonra annesi benim içtiğim suya kadar söyleyip kendi kuyusunu kazdı ve benim ailem beni göndermek istemedi bida geçen hafta babam göndermiyor diye benden ayrılmak istedi beni böylece ortada bırakacak yani daha ondan 2 hafta önce beni sevdiğini söyleyip asla bırakmayacağını söylüyordu bide aileme karşı gelip onun yanına gitmeliymişim sizce napmalıyım bana bir akıl verin nasıl pişman olur o kadar emekten sonra bitsin istemiyorum nasıl pişman olur döner

Bırak donmesin kendini biseyler yaşadın diye mecbur tutma yapma boşuna dua et verilmiş sadakam varmış de kurtuldum de sonra bir iki çocukla ortada kalcagina şimdi otur agla zirla ama ayrıl gitsin hasta olursun kimse için kendinden fedakarlık yapma kendini küçük düşürme

Bırak donmesin kendini biseyler yaşadın diye mecbur tutma yapma boşuna dua et verilmiş sadakam varmış de kurtuldum de sonra bir iki çocukla ortada kalcagina şimdi otur agla zirla ama ayrıl gitsin hasta olursun kimse için kendinden fedakarlık yapma kendini küçük düşürme
Öyle ama ayrılmak istemiyorum yapamam gibi geliyo :( :(

Bu iste bi terslik yokmu?
Resmi nikah varsa neden ayri yasiyosunz?
Eviniz yokmu?
Diger bi soru.
Imam nikahi varmi?

Back
X