allaha çok şükür mucizesini gönderdi..

oley yaaaaa..................müthiş bir haber vermişsin canım......................
Allah hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin............darısı bize inşaallah..........................

amin canım inşallah..sende 3.yü denicektin değil mi?bakarsın bi süpriz seninde kapını çalar.inşallah.

canım cok sevındım Rabbımın hıkmetı ıste O ol dedıkten sonra hıç bısı duramaz onunde sağlıcakla kucağına alman dıleğı ıle darısı bızlerın basına dualarında bızlerıde unutma

allahın rahmeti öyle büyükkü çok şükür.unuturmuyum hiç canım.inşallah hepimiz sırayla..

xolix çok sevindim....Allah kucağına almayı nasip etsin....

geçen denemelerinde neler yaşadığını hatırlıyorum....zor günler geçirdin ama bak Rabbim mükafatını verdi....Çok şükür.......

öyle canım.zaten bu günlerde ağzımdan şükür lafı hiç düşmüyor.her an her dakika.daha sonra bu süreçteki deneyimlerimi anlatıcam.

tebrikler allah tamamına erdirsin

tebrkler .allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

canım tebrik ederim rabbim kucağına aldığınıda göstersin inşallah her sabrın bir selameti vardır sende sabrının mükafatını alıyosun darısı tüm çaba sarfedenlerin başına inşallah

sera96 ablaaaaaaaaam inşallah tez zamanda sanada nasip etsin rabbim

tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum:teytey:

allah tamamina erdirsin insallah canim.. Ne guzel,bi mucize daha.. Allahım isteyen herkese nasip etsin boyle guzel mucizeyi:)

arkadaşlar hepinize çoook ama çok teşekkür ederim.darısı başınıza inşallah hep beraber...

saol canım.sende maşallah 14 haftayı geride bırakmışsın.sağlıkla yola dewam inşallah

saol canim Allah razi olsun....zaman geciyor göriyorsun....artik sanada bi hamilelik cetveli yapalim...kaydirigubbakcemile4 takip ederiz birbirimizi :hulya: sükürler olsun canim hamd olsun Rabbime...Allah diger arkadaslarimizada kendiliginden nasip etsin...:nazar: degmesin sana

saol canım ama ben cetvel nasıl yapılır bilmiyorum.öğretebilir misin?opuyorumnanaktan

Back
X