Allaha havale ediyorum

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Daha öncede defalarca yazmisimdir simdi yine yazmam gerekti çünkü iyice bunaldim

Eşimin ailesi ile konuşmuyorum onlar bu durumdan cok memnun. Neyse gecenlerde kv rahatsızlandı geçenlerde dedigum yıl başı gecesi ( sinra soguk alginligi oldugunu soyledi doktor ki eşim gitsin diye telefonda helallik bile istedi cok kotuyum deyip neyse ) eşim apar topar gitti bunda anormal bir durum yok ama şimdi benim ailemden biri rahatsiz ama ben gidemiyorum cunku cocugu bırakacak kimsem yok ve eşimle konuşmuyoruz telefonla konustugumu duydu sormuyor bile ne oldu diye simdi ben ilahi adalet diyorum rabbime havale ediyorum. Kim bana ne yasatiyorsa onu fazlasi ile yasasin.

Size merhamet etmeyen insanlarin merhametine guvenip de cocuklarinizi birakmayin zaten...
Allah kolaylik versin

Çocukla gidemeyeceginiz bir yer mi?
Eşinizle ailesi yüzünden küsmeyın sizi mümkün değil anlayamaz. Yorulan üzülen siz olursunuz

İnan bana kimsenin yaptığı kalmıyor yanına.
Ama ne senin ahın nede onların umursamayışı.
Herkes kalbinin ekmeğini yiyor aslında
Kimileri bunun farkında,kimileri değil...
En iyisi mi sen ne ah et,nede beddua..

O gidecek tabiki ne kadar kötü olursa olsun annesi. Sizin de çocuğunuz var böyle büyük ahlara başvurmayın
Yahu ben zaten gitsin dedim gitmesin mi diyorum o hastayken gidiyorda ven gidemiyorum cunku cocugu birakicak kimsem yok diyorum lutfen okuyunda oyle yorum yapin

Ah demiyorum rabbim diyorum allaha havale ediyorum icim aciyor hastanedeler çıkıyorlarmis ama anca yarin gidebilicem cok bunalmis durumdayim cildiricam

Ah demiyorum rabbim diyorum allaha havale ediyorum icim aciyor hastanedeler çıkıyorlarmis ama anca yarin gidebilicem cok bunalmis durumdayim cildiricam
Allah acil şifalar versin inşallah. Sabırlı olun lütfen. Onları düşünmeyin öfkelenmeyin onlara bir zararı olmaz düşündükçe siz üzüleceksiniz

Back
X