• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allaha şükür dert değil paylşmak fikir almak istedim

herzamanmutsuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
140
31
98
Antalya
kızlar merhaba ben daha öncede konu açmıştım bilenler bilir on yıllık ilişkim çok iğrenç olaylı bir şekilde bitmişti.2,5 ay oldu biteli.bulunduğum şehirde buranın yerlisi esnaf bir çocuk var.bi kaç iş yaptırmıştık babamla.geçenlerde gece hayatım yoktur ama ilk kez dışarı çıktım kızlarla ve biraz dağıttım.o çocukta yan masadaydı baya bi baktı durdu.neyse ertesi günü işe geldim ve işyerindeki arkadaşımın kankası çıktı.illa senle tanıştırcam bu çocu diyor.neyse arkadasımın kankasıymış illa dükkana uğra çay içelim demiş.şimdi arkadasım yarın beraber gidelim diye tutturdu.hem dükkandan ikimizinde alacağı var.aslında ortada hiç birşey yok ama yinede temkinli olmak namına bazı sorular var kafamda daha erken neler neler çıkar diyorum birde boyu benle aynı uzun deil onlara takılıyorum açıkçası gelgitlere devam:)))

Tanımaktan zarar gelmez, hem hiç istemeseydin direk redderdin.
Boy konusunda sana katiliyorum. Bende uzun boy hastasiyim.

Ben de uzun boya takik olanlardanim ya. Soyle 20 santim olacak fark oh mis gibi :p

Tanimaktan zarar gelmez. Bence bir tanis bakalim. Illa bir sey olmasina gerek yok, havan bile degisir :KK51:

valla kızlar aynı memleketten işi iyi ma bilemdim olsa bile zaten hayatımda uzun yıllar bir kişi oldu çok yıprandım kötü bitti hemen birini daha alıp ciddi düşünmek istemiyorum.

Hemen evlenmiyceksiniz ya, bi taniyin, ilk görüsmedeki elektirige göre tanimak istiyormusunuz karar verirsiniz, sonrada acik acik acele etmek istemediginizi tanimak istediginizi söylersiniz, zamanlada ne olur allah bilir, belkide size cok iyi gelir, denemeden bilemezsiniz...:ssz:

bulunduğum şehir küçük ve bu ilçedeki nerdeeyse bütün erkekleri tanıyor.uda beni ilerisi için korkutuyor.yani onunla bişey olmassa adımın onla anılması gibi.

bulunduğum şehir küçük ve bu ilçedeki nerdeeyse bütün erkekleri tanıyor.uda beni ilerisi için korkutuyor.yani onunla bişey olmassa adımın onla anılması gibi.

O zaman hiç yaklaşma bence.İlk yazdıklarını okuyunca küçük şehir veya mahalle olarak düşündüm.
Yol üzeri bir mağazaysa,ayrıldıktan sonra hep yüzyüze kalacaksın.Başkasıyla önünden geçemezsin.
Hem o gece dağıttım diyorsun.Belki bu kız rahat çıkar,gezer tozarız diye düşünmüştür.
Çok beğenseydi daha önce görüştüğünüzde beğenirdi bence ama sen bilirsin tabii.

kızlar gittim arkadasım o ve ben oturduk onlar konustu sohbet etti.ben pek konusmaya dahil olmadım.ilk gördüğüm için.
farkettim çaktırmadan baktı durdu neyse memnun oldum görüşürüz falan flan ayrıldık.ertesi gün bişey alcaktım ben gittim dükkanına işte meraba nasılsın tokalaştık bukadar.artık gidememde iki adım attım aklında kalsaydım faceden falan ekler bişey olurdu.ama ben tanımak istedim gerçekten.belkide ortak arkadasım olmaz istemez bile demiş olabilir.

Back
X