Allahım adınla yapıyorlar :( Bu ne zulüm..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35

Bu ne zulüm.. Bu ne vicdan..

Bi ders arası televizyona bakim haberlere bakayım dedim.. Suriyede çekilen fotoğraflar.. şimdi açsanız her haber kanalında görebilirsiniz..

Aç bırakmışlar. Açlıktan ölmüşler. Allahm biz yemeğimiz 5 dk gecikse koyameti koparıyoruz.
boğazları sıkılmış tellerle. Vücutları kesik yarık dolu.. Bu nasıl kalp, nasıl vicdan. Bunu hangi kalp götürür. Kalpleri yok mu bunların..

Anlamıyorum. anlam veremiyorum.. Bu kadar ne vahsileştirebilir insanı. Hangi kibir hangi hırs bunları yaptırır anlamıyorum. Algılayamıyorum.

bi bakıyosun Allahu ekber deyip bombalar atılıyor.. Allahım sorgulamıyorum ama neden :50: ne suçları var hamile kadınların çocukların yaşlıların gençlerin :50: hamile kadınların karnına hancer saplıyolarmış küçücük cocukların ırzına giriyorlarmış türlü işkenceler. yazamıyorum Allah belalarını versin.

Ama buna dur demeli artık! siyasi miyasi bilmem ne bilmem ben. insanlık adına dur denmeli :50: noluyoruz yahu ne bu keder bu acı
:50:

geçen haftada esadın kapattıgı bi multeci kampında bir ailee kedi yedikleri için zehirlenip ölmüş. Büyük ihtimalle kedide açlıktan ölmüştü çürümüştü o zehirledi..

Sabır ver Allahm.. Onlara da, bizlerede..

Son düzenleme:
Oyle uzuluyorum ki yapabilcek biseyler olmali ya biri bu zulme dur demeli

arkadaşlar ben savaşın şiddetini ve vehametini yakından görüyorum.hatay da yaşıyorum ve hemşireyim.onlarcası geliyor bize paramparça vucutlar yanmış kömür olmuş insanlar,bebekler,çocuklar of Allahım çok acı içler acısı.yüreğimiz dayanmıyor bazen .biran önce savaşın bitmesini ümit ediyoruz...

Allah onları kahhar ismi ile kahretsin. Bütün bunlar olurken bizim yemeğin tuzunu tartışmamız ne acı. Yapabildiğim bol bol dua etmek. O ölen masum insanlara ebedi cenneti vaadediyo Allah. Şu an aç değiller, üşümüyorlar,anneler yavruları ile beraber, bombaların silahların sesini duymuyorlar artık,kan görmüyorlar, gördükleri tek şey girecekleri cennet,hissettikleri tek şey ise huzur... Böyle düşünüp acımı hafifletmeye çalışıyorum. Ama geçmiyo tabi.. Rabbim bilir en iyisini

Dunyayi erkekler yonetir,savasi,silahi icat ederler.govde gosterisi,ego tatmini,ne kadar seytani isler varsa yaparlar,bebek,kadin,coluk cocuk katlederler.
Bir tane kadin var mi ki zalim komutan,yonetici?
Erkeklerden tiksiniyorum

Bende cok ama cok uzuluyorum. Allahim kardes kardesi vuruyor ne hallere dustuk. Artik haber bakmiyorum cunki ne yapsam yesem icsem eglensem onlari gorunce aklima gelince cok utaniyorum ama elden de bisey gelmiyor. Sadece dua dua dua. Rabbim onlari korusun sabir versin.

Allah onları kahhar ismi ile kahretsin. Bütün bunlar olurken bizim yemeğin tuzunu tartışmamız ne acı. Yapabildiğim bol bol dua etmek. O ölen masum insanlara ebedi cenneti vaadediyo Allah. Şu an aç değiller, üşümüyorlar,anneler yavruları ile beraber, bombaların silahların sesini duymuyorlar artık,kan görmüyorlar, gördükleri tek şey girecekleri cennet,hissettikleri tek şey ise huzur... Böyle düşünüp acımı hafifletmeye çalışıyorum. Ama geçmiyo tabi.. Rabbim bilir en iyisini

Tüm bunları bilmeme rağmen geçmiyor arkadaşım. Şu an o haberleri izliyorum yüregim param parça :((

Savaşın da bir kuralı vardır. Ama ben ne savaşını ne kuralını tanımıyorum
Allah im yardımcıları olsun.

bende insanımızın bu kadar vurdum duymaz olabilmesine şaşırıyorum... akşamdan beridir içim acıyor... ben bi anne değilim yiğenim var -Allah bağışlasın kötülerden korusun bütün çocukları- onun ufacık canı acısa benim içim paramparça oluyor.. orda bebekleri diri diri yakıyorlar.. kesip öldürüyorlar..böyle Müslüman olmaz olsun..Allah kahretsin hepsini...

bende biraz önce bununla ilgili konu açacaktım ama nasılsa SİYASİ KONU AÇMAK YASAK! deyip kapatılır diye vazgeçtim..

artık kapatılmasın konuşulsun insanların o ses türkiyede kim birinci olacaktan daha fazla merak ettikleri daha fazla savundukları,tuttuğu yarışmacı birinci olsun diye çırpındığı kadar çırpanacağı insanlık için faydalı olan bişeyleri olmalı...

bende insanımızın bu kadar vurdum duymaz olabilmesine şaşırıyorum... akşamdan beridir içim acıyor... ben bi anne değilim yiğenim var -Allah bağışlasın kötülerden korusun bütün çocukları- onun ufacık canı acısa benim içim paramparça oluyor.. orda bebekleri diri diri yakıyorlar.. kesip öldürüyorlar..böyle Müslüman olmaz olsun..Allah kahretsin hepsini...

bende biraz önce bununla ilgili konu açacaktım ama nasılsa SİYASİ KONU AÇMAK YASAK! deyip kapatılır diye vazgeçtim..

artık kapatılmasın konuşulsun insanların o ses türkiyede kim birinci olacaktan daha fazla merak ettikleri daha fazla savundukları,tuttuğu yarışmacı birinci olsun diye çırpındığı kadar çırpanacağı insanlık için faydalı olan bişeyleri olmalı...

Siyasi konular siyaset bölümünde açılmalıdır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1201

Back
X