- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
Allah onları kahhar ismi ile kahretsin. Bütün bunlar olurken bizim yemeğin tuzunu tartışmamız ne acı. Yapabildiğim bol bol dua etmek. O ölen masum insanlara ebedi cenneti vaadediyo Allah. Şu an aç değiller, üşümüyorlar,anneler yavruları ile beraber, bombaların silahların sesini duymuyorlar artık,kan görmüyorlar, gördükleri tek şey girecekleri cennet,hissettikleri tek şey ise huzur... Böyle düşünüp acımı hafifletmeye çalışıyorum. Ama geçmiyo tabi.. Rabbim bilir en iyisini
bende insanımızın bu kadar vurdum duymaz olabilmesine şaşırıyorum... akşamdan beridir içim acıyor... ben bi anne değilim yiğenim var -Allah bağışlasın kötülerden korusun bütün çocukları- onun ufacık canı acısa benim içim paramparça oluyor.. orda bebekleri diri diri yakıyorlar.. kesip öldürüyorlar..böyle Müslüman olmaz olsun..Allah kahretsin hepsini...
bende biraz önce bununla ilgili konu açacaktım ama nasılsa SİYASİ KONU AÇMAK YASAK! deyip kapatılır diye vazgeçtim..
artık kapatılmasın konuşulsun insanların o ses türkiyede kim birinci olacaktan daha fazla merak ettikleri daha fazla savundukları,tuttuğu yarışmacı birinci olsun diye çırpındığı kadar çırpanacağı insanlık için faydalı olan bişeyleri olmalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?