canim yaa benim kizim da 1 aylik oldu ve uyku duzenini oturtmaya calissam da olmuyor. seni cok iyi anliyorum. bana da hamileyken kiymetini bil dediklerinde o kadar kizardim ki anlatamam. Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim...
valla 40 cıksın duzelır 3 ay gecsın duzelır sımdı 4 bucuk aylık yaklasık hala zor uyutuyorum bıde aglayıp uyanıo hala duzelmedı beklemeyın kızlar onceden ah gazı var ondan dıodum gazıda kalmadı suan o muzurlugundanmıs he bıde sabah uykusu olsada uyusam dıorum oda zaten uyutmakla gecıyo 20 dk ee benım mınık zaten 30 dk anca uyuyo yıne uyuyamıorum ama gecelerı toplasan ben 3-4 saat uyuyorum bazen de 5 degısıyor ama alıstım artıq bıde aksamları uyutmak cok zor uyutuyorum uyanıo valla delırcek gıbı oluyorum bende kac kere ah bu uyudu dıorum yıne aglayıp uyanıo gece 2 ye kadar uyutmaya ugrasıorum bazen sabahlara kadar aglıo ıns 6 ayında degısır ehheeh:)sımdıde 6 ayını beklıorum
vallahi kızlar sizi en iyi ben anlarım 5 yaşında kızım var şimdi ikincim yolda inş

kızım dogdugu gün başladı aman allahım

bu nasıl çocuk yarabbim

emmedi

uyumadı

ek gıda almadı:18:
tam 6 ay uuundu..

kolik ve 1. derece gazlı bir bebekti.:84::84:
aman 40 da düzelir

aman yok 3 ay olsun düzelir:88:
aman 6 ay olsun düzelir:120::95:
BUNLARIN HEPSİ YALANNNNNN:95:

ve artı çok hiperaktif bebekti anlatamam

ne uyku düzeldi nede yeme 2 sene çabaladık :111:

çok şükür büyüttük kızımı 5 yaşına getirdik

bana gelince artık hayattan bıkmış delirmek üzere olan biri oldum çıktım birde çevre baskısı çıldırmak üzereydim:84::120::95:

eşiminde sabrı tükenmişti bıkmıştı artık her gece sokak sokak arabayla gezmekten bitkin ve sinirli bi insan olmuştu:88::117::104:
bizi gece yatak odasına bile almıyodu kovuyodu resmen odadan gidin oturma odasına diye:104::104:
sabaha kadar beşik sallamaktan 2 ayda 15 kilo vermiştim:126:
bunları anlatıyorum moralinizi bozmak deyil destek olmak istedim

ve size bir kaç tavsiyede bulunmak ::78:
...hiç düzelecek diye beklemeyin bekledikce daha çok aglıyo

...bebeginiz emziriyosanız doymaya bilir mama takviye edin,yatarken sadece 1 ögün

...gaz giderici kullann mutlaka

....sabırlı olun:26:

...strese girmeyin .çünkü siz stresli oldukca bebek daha çok aglıyo rahat olmaya çalışın(zor biliyorım)

...kimseyi dert tasa aklınıza takmayın(eşiniz dahil):113:

..sadece bebegi ve kendinizi düşünün:112::128:
allah yardımcınız olsun çok zor günler bu günler

şimdi bende korkuyorum kızım gibi olmaz inş ikinci bebegim

bana bol dua edin kızlar