Allahım beni değil onları çarp!

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.375
5.394
723
Çok doluyum :KK43: Çok üzgünüm..
9yildan sonra anne oldum,Rabbim iki tane sağlıklı kız nasip etti bize sadece vaktinden önce geldikleri için 35 gundur kuvezdeler :KK43:
Neyse konuya geleyim yıllarca çocuğumuz yok diye "kız veya erkek farketmez olsun da .." diyen kaynanam olacak sözde dindar (yanlis anlamayin o kendine oyle dedigi icin "sozde" diyorum) aklı basında kadin hergun erkek olmamalari ile ilgili laf sokuyor..
Ben tepki gösterince hemen geri vitese takıyor.. Eşimin önünde asla bahsetmiyor.(eşim musade etmez çünkü ikinci tekrara) ee benden duyduğunu da söylese inkar edebilir ya da iyi niyetliyim'e yatabilir.
Çok bunaldim böyle cahil konuşmalarından ama şu anda evimize de gitmiyoruz,çünkü en başindan çocuklar çıkmadan gitmeyiz dedik..simdi küsüp gittiğimi anlarlar üstüne bana bi kulp takip millete yayarlar,kendi kusurlarını asla soylemezler...
:cry: Rabbime binlerce şükür ki bizi duydu evlat değil güzeller güzeli evlatlar bahşetti bize..Allahim böyle Insanların hakkından gelsin ama benim evlâtlarımla sınamasın :KK42: korkuyorum evet..

Son düzenleme:
Umursamayin ,bebekleriniz sifa bulsun saglikla buyutun ,
gercekten bir yastan sonra ileri geri konusuyorlar,
Kendi annem kayinvalidem olsa nefret ederdim ,
Oyle laflar cikiyor ki inanamazsin ,
İt uruyr kervan yurur deyin gecim icinizden ....

Bunu diyemedin mi ?;)

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-16-00-53-29.webp
    Screenshot_2017-04-16-00-53-29.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 299
Çocuklarınızın ne zaman hastaneden çıkacağı belli mi? Şayet uzunca bir süre daha çıkamayacaklarsa evimi özledim bahanesine sığınarak kendi evinize geçin? Ne düşünürlerse de düşünsünler önemsemeyin. Bebeklerinizi beklerken psikolojinizden olmayın.
Çocukların çıkması yakınsa bir süre daha sıkın dişinizi umursamamaya çalışın.
Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebekleriniz.

Sizde böyle insanları takıp canınızı mı sıkıyorsunuz şaşırırım size
Canınızı bile sıkmaya değmeyecek insanlar için bu efkar ne diye
Pipi sevdalılar ezikler
Siz bebeklerinize odaklanın mutlu ve sıhatli bir ömür dilerim size bebeklerinize

Eşinizle konuşun. Madem onun yanında soyleyemiyor demek çekiniyor. Eşiniz kulak misafiri oldum falan desin. Çocukları kuvozde lohusa kadına öyle denir mi diye biraz cikissin. Gemileri yakıp gidebiliyorsaniz da gidin.
Yarın oy kullanma bahanesiyle çıkıcam gelmicem bi daha sanirim.haklisiniz.

Ahh ahh desem de ne kar edecek ki okudum ogretmen oldum ama cahillerle baş edemiyorum maalesef :KK43:
Bak kendin dedin cahil işte o yuzden hic kafana takma dunya tatlisi kizlarini guzelce buyut.Ben tam bir kiz delisiyim ama oglum var benim de.Kiz cocuklari cok baska.Bu tip insanlara kalsaydi dunya kendileri de dogmazdi.Daha kendi cinsiyetine saygisi yok otesi var mi? Ay ben yoruldum burda taa cahille tartisilir mi ayol :D

Çocuklarınızın ne zaman hastaneden çıkacağı belli mi? Şayet uzunca bir süre daha çıkamayacaklarsa evimi özledim bahanesine sığınarak kendi evinize geçin? Ne düşünürlerse de düşünsünler önemsemeyin. Bebeklerinizi beklerken psikolojinizden olmayın.
Çocukların çıkması yakınsa bir süre daha sıkın dişinizi umursamamaya çalışın.
Sağlıkla sıhhatle büyüsün bebekleriniz.
Belli değil henüz oksijen alıyorlar :( evimi temizlemem odalarını temizlemem düzenlemem gerekiyor aslında bu bahaneyle gideyim.

İnsan lohusayken tepki vermeyince sonradan daha çok koyuyor sanki içine. Olan bir çok şeye neyse dedim de lohusaligimda yapılanları unutamıyorum. O yüzden görmezden gelmeyin
Bn de asla unutmam ve sanirim artik bayramdan bayrama gelirim,ki elimde olsa asla gelmem..gorumcem farketti,uyardı.o da geldi odaya "yanlış anlıyorsun ama işte erkek daha tatlı" dedi yine :kızgın:

Hiç umursamayın. Kayınvalidenin yaptığı davranışı ancak cahiller yapar. Cahile laf anlatmasıda çok zordur amaaaan boşver yani. Sen çocuklarına bak kendine bak kocana bak gerisi tırıss. İnşallah kuzucuklarda biran önce çıkarlar küvezden. Hayırlı ,sağlıklı , uslu, uykuyu seven, iştahlı , nasipli çocuklar olsunlar inşallah.

Hiç umursamayın. Kayınvalidenin yaptığı davranışı ancak cahiller yapar. Cahile laf anlatmasıda çok zordur amaaaan boşver yani. Sen çocuklarına bak kendine bak kocana bak gerisi tırıss. İnşallah kuzucuklarda biran önce çıkarlar küvezden. Hayırlı ,sağlıklı , uslu, uykuyu seven, iştahlı , nasipli çocuklar olsunlar inşallah.
Amin inşallah:)) ne güzel duaydı oyle.

Allah bu günleri sağlıklı bir şekilde atlaymayı nasip etsin.
Kayınvalideniz tekrar bu cümleyi kurduğunda çok okkalı bir cevap vermek gerekir ki tekrar ağızını açamasın.

Allah bu günleri sağlıklı bir şekilde atlaymayı nasip etsin.
Kayınvalideniz tekrar bu cümleyi kurduğunda çok okkalı bir cevap vermek gerekir ki tekrar ağızını açamasın.
Amin sağolun.. da nasip bir laf işte? Neler dediysem de yine faydasız.

Belli değil henüz oksijen alıyorlar :KK43: evimi temizlemem odalarını temizlemem düzenlemem gerekiyor aslında bu bahaneyle gideyim.
Yapmanız gereken işler de varmış , bu kadar süre beklediğiniz hata. Babamın evi olsa rahat edemem ben. Siz de artık evinize geçin bebeklerinize evinizi hazırlatın.
bebeklerinize kavuştuğunuzda sizin sağlam psikolojiye ve bedene ihtiyacınız var. Evinizde bol bol dinlenin . İhtiyacınız olacak:))
Bir de yeri geldiğinde seviyenizi bozmadan koyun tavrınızı. İçinizde büyürse lohusa depresyonu geçirebilirsiniz.

Back
X