Allahım beni değil onları çarp!

Öğretmen hanımcığım.. Senin sinirlerin bozulmuş bitanem. Ne bu matem havası. Allah binlerce şükür olsun evlat"lar" verdi sana :)
Sağlık sıhhat içinde çıkacaklar ordan. Ve yuvanıza döneceksiniz..
Kayınvalide içinde tek tavsiyem o erkekle alakalı bişey deyince deki KIZLAR DAHA VEFALIDIR. BAK BEN AİLEME NASIL DÜŞKÜNÜM AMA OĞLUN SANA ÖYLE DÜŞKÜN DEĞİL :)
Ama aşkolsun bitanem yani. Rabbim içindeki bu sıkıntıyı alsın inşallah.

Canım bazı karakterler düzelmez herhalde bu mesele de öyle . O yüzden duymamazlıktan gelip , umursamamaya çalışmak en iyisi :( ama tabi şuan zor bir dönemden geçiyorsun hem lohısalık hem bebeklerinden ayrı kalmak .. çok zor .. inşallah bir an önce kuvezden çıkarlar ..

Çok doluyum :KK43: Çok üzgünüm..
9yildan sonra anne oldum,Rabbim iki tane sağlıklı kız nasip etti bize sadece vaktinden önce geldikleri için 35 gundur kuvezdeler :KK43:
Neyse konuya geleyim yıllarca çocuğumuz yok diye "kız veya erkek farketmez olsun da .." diyen kaynanam olacak sözde dindar (yanlis anlamayin o kendine oyle dedigi icin "sozde" diyorum) aklı basında kadin hergun erkek olmamalari ile ilgili laf sokuyor..
Ben tepki gösterince hemen geri vitese takıyor.. Eşimin önünde asla bahsetmiyor.(eşim musade etmez çünkü ikinci tekrara) ee benden duyduğunu da söylese inkar edebilir ya da iyi niyetliyim'e yatabilir.
Çok bunaldim böyle cahil konuşmalarından ama şu anda evimize de gitmiyoruz,çünkü en başindan çocuklar çıkmadan gitmeyiz dedik..simdi küsüp gittiğimi anlarlar üstüne bana bi kulp takip millete yayarlar,kendi kusurlarını asla soylemezler...
:cry: Rabbime binlerce şükür ki bizi duydu evlat değil güzeller güzeli evlatlar bahşetti bize..Allahim böyle Insanların hakkından gelsin ama benim evlâtlarımla sınamasın :KK42: korkuyorum evet..
ALLAHIM yavrularını korusun mis kokan çiçeklerini bagislasin sen hic üzulme RABBIM en guzel hediyesini nimetini nasip etmis hemde iki taneee sen tadini cikar bosver ❤

Peki şimdi kızınızı seviyor mu bari? Uleyn var ya bazı insanların kafasının içini açıp çürümüş beyinlerinin yerine bitki dikeceksin daha faydası olur he valla... Kızınız büyüdüğünde babaannen böyle böyle derdi diye söyleyin de sevmesin babaanesini..
Evet çok seviyor ve her defasında Allah'ım şükürler olsun ki bu kızı bize verdin diyor.O zaman ''sen sevme anne,hani kızlar o.. oluyordu..'' demek istiyorum aslında diyeceğim valla.Kızım büyüdüğü zaman anlatacağım tabiki.

lohusa halinle bu cahil kadına niye katlanıyosun. eşine niye söylemedin şimdiye kadar. eğer inkar etcekse videosunu çek, sesini kaydet.çenesini kapatsın. 9 yıldan sonra Rabbim nasip etti diye şükredeceğine, hala nankörlük yapıyo hadsiz.
Rabbim size bağışlasın yavrularını

sen kadın oldugun icin kendini ezik nefret edilesi gorebilirsin o senin problemin herkes senin gibi hissedecek diye birsey yok derdim ben

Çok doluyum :KK43: Çok üzgünüm..
9yildan sonra anne oldum,Rabbim iki tane sağlıklı kız nasip etti bize sadece vaktinden önce geldikleri için 35 gundur kuvezdeler :KK43:
Neyse konuya geleyim yıllarca çocuğumuz yok diye "kız veya erkek farketmez olsun da .." diyen kaynanam olacak sözde dindar (yanlis anlamayin o kendine oyle dedigi icin "sozde" diyorum) aklı basında kadin hergun erkek olmamalari ile ilgili laf sokuyor..
Ben tepki gösterince hemen geri vitese takıyor.. Eşimin önünde asla bahsetmiyor.(eşim musade etmez çünkü ikinci tekrara) ee benden duyduğunu da söylese inkar edebilir ya da iyi niyetliyim'e yatabilir.
Çok bunaldim böyle cahil konuşmalarından ama şu anda evimize de gitmiyoruz,çünkü en başindan çocuklar çıkmadan gitmeyiz dedik..simdi küsüp gittiğimi anlarlar üstüne bana bi kulp takip millete yayarlar,kendi kusurlarını asla soylemezler...
:cry: Rabbime binlerce şükür ki bizi duydu evlat değil güzeller güzeli evlatlar bahşetti bize..Allahim böyle Insanların hakkından gelsin ama benim evlâtlarımla sınamasın :KK42: korkuyorum evet..
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. boşver konuşur konuşur susar. ama ileride de peşlerinden ayrılmaz gör bak kız evlatlar daha çok seviliyor nedense

Tohumunu ben mi ekiyom de :KK76: oğlunun tohumlardan çok şükür kızlarım çıktı de:olamaz: çok şükür sağlıklılar , hayırlı insan olurlar inşallah keramet pipi de değil de :KK55:

Ben direk derdim keşke sen de erkek olarak doğsaydın!
O anlar daha da laf etmezdi emin ol.
Allah sağlıcakla kavuştursun seni evlatlarına. Ben ve eşim kız çocuklarına hastayız çok seviyoruz. Kızı erkeği mi var hayırlı evlat olsun gerisi boş.
Eşinden yana sorunun yoksa başkasının ağzını tıka sen de rahatla.

Amin sağolun.. da nasip bir laf işte? Neler dediysem de yine faydasız.
Ben olsam tamam sen gelme görme sevme benim çocuklarımı. Bir gün erkek çocuğumuz olursa gelir seversin, çok tatlıymış ya derdim. Ama eşim benim çok toleranslı bir insan olmadığımı ve çok fevri kararlar vermememi söylüyor :D

Back
X