• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALLAHım bu nasıl bir ızdırap..öylesine yalnız ve çaresizimki..kendime acıyorum şu an

Sana tavsiyem ne yap ne et bir işe gir.
Biz şu an tek taraflı dinliyoruz kim haklı bilemeyiz ama,güçlü olmak istiyorsan işe girmelisin.500-600 tl her neyse,bu senin kendine güvenini getirir.Dünya da kimseye güvenmeyeceksin tatlım kendinden başka

ablamlar zaten küçüklüğümden belli hep beni dışladılar.her zaman 2si beraber zaman geçirdi ve ne yaptılarsa beraber yaptılar..anneme ise öylesine düşkndümki,o olmadan olmaz derdim ki;bugüne dek...annem babamdan sonra evlilik yaptı diye,annem ablamların gözünde her zaman ötü oldu ve her zaman anneme hakaret ağır sözler sarfettiler..ben ise her zaman onları karşıma aldım annem için.laf söyletmedim,söylerlersede asla affetmedim hatalarına anlayana dek..nişanlımla ayrılmamın ardından,psikiyatriye gittim birkaç defa ve şu anda en ufak bir tartışmada,her zaman güç bulduğum ve herkese savunduğum annem ablamların yanında beni o kadar eziyorki..ona onca hakareti eden onlar değil,savunan ben değilim ve annemi artık tanıyamıyorum..ablamın evlilik dışı hamileliğinden bahsetmiştim.yeni eve taşındık yeni hayat dedik,1 ay sonra ablamın doğumu ar.ama annem en ufak tartışmada hep beni eziyor,sen delisin git tedavi ol,senin yanında çocuk büyümez,belasın..daha neler neler..bu sözleri günde defalarca duyuuyorum.bir süre psikiyatriye gittim diye deli oldum ailemin gözünde ve bunu hergün bşıma kalkıyorlar..öylesine ızdırap çekiyorumki,o kadar içim acıyorki..ablalarımın ise yüzüne tek kelime etmiyor..sanırım doğru olup kendimi bırakmadığım için yaşıyorum bunları..odam ise yok.herkesin var ve yalnız kalmak stediğimde çekileceğim bir köşe bulamıyorum.bunu söylediğimde ise,hamile olan ablam sen bu eve maddi katkıda bulunmuyorsunnki diyor..zaten o kadar zor dönemden geçtimki,ama bu yaşadıklarım dahada acıtıyor içimi..kendime acıyorum arkadaşlar..gözyaşlarım sel oldu yine günlerdir..ben evden ayrılıcam dediğimde ise,annem seni bakırköye kapatıcam diyor..belki çoğunuz inanamıyor bu yazdıklarıma ama inanın ben bile yşadıklarıma,zavallılığıma inanamıyorum..yardım edin bana çok çaresizim..çok canım acıyor..ALLAHım duy sesimi gör halimi ne olur...ben bunalımdayım belki ama tüm bunları hakediyormuyum.ben deli değilimki arkadaşlar..ama bunları yaşamak aklımı alıyor..

Degilsin canim,alakasi yok deli olmakla!
Güzelim suc degil piskolojik yardim almak,hatta en dogrusu yardim almak eger birseyleri tek basimiza hal edip cözemiyorsak.

canim hayat bazi insanlara zorluk veriyor,ve mücadele etmeliyiz.bazende dag gibi birden gelir sorunlar..

canım benm öncelikle geçmiş olsun:S
annen şunu yapmış ablan şunu yapmışş.. hani insan bazen öyle bulanıyorki kendi yanlışları ona doğru geliyor. seni eleştirmiyorum yanlış anlama:S empati kur demek istedim..

onlar sana sahip çıkmıosa sen kendine sahip çık.. sen kendine sahip çık.. kendine gel.. "işte buyum" diyebil... evlilik yaşına geldiğine göre çalışabilir durumdasın.. neden işe girmeyi düşünmüyosunki.. hani bu konuda gerçkten kınıyorum seni:S herzman atılgan olmamız lazım.. işe yarar oldugumuzu belli etmemiz lazım..
işe girmelisin.. elin ekmek tutunca ailedeki değerin daha fazla artcagını düşünüyorum.. bnm babam benle konuşmaz.. ama ayın 15 geldimi can ciger oluruz:S
sosyal olmaya bak.. kurslara girebilirsin.. yeni hobiler edinebilirsin:S mesela bi fotoğrafçılık kursuna gitsen ne gzl olur:(

piskyatri olarak kesinlikle ama kesinlikle ihmal etme.. annenle ablanla gitmeye dene bi gün.. delilik damgasını alma:( yarın öbürgün birini sevince bu tokat gibi gelmesn suratına:S kontrollere ablanla annenle gitmeyi dene..

Peygamber efendimiz(sav) size diken uzata siz gül uzatın demiş.. ailen varsın yanlış olsun.. varsın doğru olan sen ol.. bunlar önemli değil.. önemli olan anlaşabilmek.. huzurlu olabilmek..

ailen ablanın gayri meşru çocugunu sahiplendiğine göre bunu kabl etcek kadar anlayışlı oldguna göre, senide çok rahat sahiplenirler gibime geliyor...(bu konu hakkında bişi okumadım önceden belirtim)

Adım atman lazım:S RABBİm yarcımcınız olsun. dualarda buluşmak ümidiylr

konularını biliyorum canım daha önce de okudum sana tek tavsiyem işe girmen.ne kadar para aldığın önemli değil az çok farketmez bir an önce bir işe gir hem elin ekmek tutsun hem de biraz o evden sıkıntılarından uzaklaş.bu sana iyi gelecektir.sanırım psikiyatra gidiyorsun aynen devam et destek al bir an önce kendini toparlamaya çalış

Back
X