allahim cok mutluyum kaynanam gereken cevabi aldi

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Dün boşanicam basligi altinda icimi dökmüstum esimle aksam konustum kendi ailenle istedigin zaman görüs konus ama sakın beni zorlama yoksa simdi ayrilalim ben artk taviz verip kendimi üzemem dedim annemi aricam sana asla baski yapmicaklar konustuklari herseyin hesabini sorucam seni herkesten çok seviyorum dedi sende ne zaman sinirin gecer gönlünü alirlsrsa o zamn görüs dedi gözleri doldu o kadar sıkıntı çektik bunlar bizi üzmesin bebisimizi düsün sadece dedi cok iyi davrandi bi ara yine böle konusmustum sen bana ailemi sikayet edemezsin demisti degisti galiba sana yapilan haksizligi görebiliyorum dedi

Hadi bakalım, inşallah hep böyle devam eder. Mutlu olursunuz. Zaten aldatma, şiddet vs. şeyler olmadıkça 3. kişilerin bok yemesi yüzünden biten evliliklere çok üzülüyorum.
Evet biz cok iyiyiz ama ailesi sorun sırf ırkım yüzunden yapiyorlsr babasi söledi zaten seninle sorunum yok ırkini sevmiyorum ve seni de sevmicem bana yapicak bisey birakmadilar

hadi hayırlısı cnmmm benimde eşim böyle düşünmeye başladı amaaa başka sorunlar çıktı of off...

Dün boşanicam basligi altinda icimi dökmüstum esimle aksam konustum kendi ailenle istedigin zaman görüs konus ama sakın beni zorlama yoksa simdi ayrilalim ben artk taviz verip kendimi üzemem dedim annemi aricam sana asla baski yapmicaklar konustuklari herseyin hesabini sorucam seni herkesten çok seviyorum dedi sende ne zaman sinirin gecer gönlünü alirlsrsa o zamn görüs dedi gözleri doldu o kadar sıkıntı çektik bunlar bizi üzmesin bebisimizi düsün sadece dedi cok iyi davrandi bi ara yine böle konusmustum sen bana ailemi sikayet edemezsin demisti degisti galiba sana yapilan haksizligi görebiliyorum dedi
onlar öyle diyorlar ama daha sonra değişiyorlar
sen anlatırken senınle beraber aglayıp daha sonra bır tartısma anında sen sorunlusun annemı sevmıyorsun annemle anlasamıyorsun dıyorlar
ınsallah sızınkı de oyle olmaz
şimdi böyle konustunuz dıye esınız sızi ailesiyle görüştürmeyecek mi yanı

Nasıl da görebilmiş hayret:KK51: yalnız bunun temelli bi değişim olduğunu sanmam.zira annesinin sözüyle kondomu yırtıp çocuk yapan adamdan söz ediyoruz:KK14:

Bak bir insan çok zor değişir. Dünkü konunu tam hatırlamıyorum ama bir insan pat diye değişemez.
Bir erkek gerçekleri 1 günde göremez. Normak standartlarda bir erkekten bahsediyorum.
Kendine yapılan haksızlığı nasıl gördüyse bir günde umarım samimidir bu konuda.

hadi hayırlısı cnmmm benimde eşim böyle düşünmeye başladı amaaa başka sorunlar çıktı of off...
Insallah düzelir sizden yana bi sorun olmasin ailesinin yaptiklarini elbet görecektir benimki cok anneci dun heralde iyi bosanalim der diye düsundum bian solediklerine sasirdim beni sahiplendi bu duyguyu özlemisim

Evet biz cok iyiyiz ama ailesi sorun sırf ırkım yüzunden yapiyorlsr babasi söledi zaten seninle sorunum yok ırkini sevmiyorum ve seni de sevmicem bana yapicak bisey birakmadilar
O ne ırkıymış da sevemiyormuş? Terbiyesiz, cahil, ırkçııı!! Sevme, gölge etme başka ihsan istemem deseydin.

Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah. Böyle cahillerde hayırlısıyla ıslah olsun tez zamanda.

Back
X