Allahım herkes mi hamile yaa :(

NedaFarah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
813
514
103
40
Selam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırım :( gün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık :( etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?

Valla ben hamile diilim :KK53::KK53::KK53: Canım üzülme hayırlısı ile Allah sana nasip edecek , herkes bir şeyle sınanıyor. Allah tez zamanda sana en güzel evlatlar nasip etsin:dua:
Yaa çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Okurken bile ağlamaklı oluyorum. Durup dururken ağlkyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Evet biliyorum bi gün olucak ama etrafımdaki insanların durumları baskı oluyo iyice üzerimde. Stres en kötü şey şu durumda ama atamıyorum aklımdan :(

Bı okadarda senın durumund oln var
Hayat işte, hepsı olası seyler
Hayırlısı olsun senın ıcın
Dıger hayatları o kadar takma
Bunun sonu yok kı

Valla seçmiyorum yaa :) iki kuzenim hamile. Eltim hamile. En yakın arkadaşım 3aylık doğum yaptı bebeği var. Görüştüğüm herkesin bebeği oldu daha yeni 3-4 aylık. Bi tane arkadaşım akrabam kalmadı çocuğu olmayan. Takıntı oldu iyice. Okulda bi arkadaşım var. Kıza baskı yapıyorum sakın hamileyim diye gelme diye :D espri yapıyorum ama sonra düşünüp ağlıyorum :(

Nasıl atıcam bunu bi bilen var mı?
bende aynı durumdayım canım 7 senelik evliyiz bizde asılama tedavisi gorduk bu ay cevremde kimi gorsem birinin hamilelik haberini alıyorum bizim sınavımızda bu sanırım Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın bigun bizde tadacagız insallah o guzel duyguyu

Yaa çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Okurken bile ağlamaklı oluyorum. Durup dururken ağlkyorum. Psikolojim bozuldu iyice. Evet biliyorum bi gün olucak ama etrafımdaki insanların durumları baskı oluyo iyice üzerimde. Stres en kötü şey şu durumda ama atamıyorum aklımdan :KK43:

Millette ne bakıyorsun onlarda ne halt varsa karışır. Bugün hamile kalsan doğursan ikincisi ne zaman diye sorarlar. Sanki millet mi senin yerine üzülücek ! Boşuna stres yapma her şeyin hayırlısı olsun bu lafa eskiden sinir olurdum ama insan bazı şeyleri yaşadıkça her şeyin hayırlısı olsun diyor. Allah inş. sana nasip edecek görürsün boşuna üzüme kendini...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... ama benimki daha o aşamaya gelmek için olması gereken EVLİLİK MEVZUSU.

Allah herkesi mutlu etsin hayırlısıyla. Kimsenin mutluluğunda gözüm yok ama dediğin gibi böyle haberleri duymak insanı o kadar üzüyor ki. Onlar mutlu diye değil bu üzüntüm. Ben de o beklenti de olduğum için kendi halime üzülme halinin daha da ortaya çıkması.

O haberleri almadan öncede istiyorsun ama o haberleri alınca bu isteğin acı veriyor o an insana. Daha da çok takıyorsun bu olayı ozaman.

Yani dediğim gibi seni anlıyorum. İsteğimiz aynı olmasada yaşadığımız üzüntü, acı aynı.

Herşeyin hayırlısı Allah birgün gönlümüzdekini inşaAllah verecek. Allah'ın vermesi zor değil. ''OL'' der oluverir.. ama biz istemeyi ve sabretmeyi beceremiyoruz. Üzülme ve yapman gerekenleri (tedavini ol) yap, sabır ve duayla Rabb'imize dua et. İnanıyorum Rabb'im sana da gönlündeki muradını verecek. Hiç üzülme ve ümidini yitirme. En kısa ve hayırlı zamanda evladını kucağını almanı dilerim Yüce Allah'tan..

Nasıl atıcam bunu bi bilen var mı?

Seni su an inanılmaz anlıyorum canım ama sakin ümidini kaybetme Rabbimden..ben neler neler çektim ama yüce Rabbim den hic vazgeçmedim..hep ondan istedim..4 defa bebeğimi kaybettim.5 yıl oldu evleneli..benimle evlenenleri bırak daha gecen yıl evlenenler bile doğurdu. 3 defa tüp bebek denedim
Esim ameliyat oldu..iki defa normal iki defa tüp bebekle hamile kaldım..ama hepsini kaybettim..maddi manevi bittik yani..bahçeci de tüp bebek yaptık 3 kere 30 bin en az harcadık..ve en son ordaki erbil yağmur bana ne dedi biliyo musun..sizin sağlıklı çocuğunuz olmuyor..gidin sperm alin yumurta alin hatta evlatlık edin kanadaya yerleş
.hem de bir haftalık kuryajliydim..Onu Allaha havale ettim....hele geçen yıl nisanda doğum gununmde kaybettim birini..sabahlar olmaz aksamlar olmazdı.
Her gün biri hamile derdi o bu şu..kaderim bu dedim Rabbime sığındım..çaremiz ankaradaymis..esim ilaç kullandı ve 2.ay hamile kaldım.çok şükür sonsuz şükür..her gün elimi karnıma koyup isteyen nerde bir kulun varsa onu gözlere baktirma ona da nasip eyle diye dua ediyorum..dua et sebebini ara kardeşim...o kadar korktum ki para pul gözümde değil doğum için özel bir hastaneye ve dr a gidiyorum
.doğum.için en az 10 bin istiyorlar..olsun kiz8m sağlıkla kucağıma gelsin yeter ki çalışır onu da hallederiz ne yapalım..herkesin sınavı farklı..Rabbim yardımcın olsun..duamdasin...Allahım aratmadan muciZesini nasip eyles8n sana...

Dur sana azcık tesellı vereyım benınde ıkı yıldır olmuyo ben hamıle degılım :KK53:

Insallah senınde olur en kısa zamanda

Selam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırım :KK43: gün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık :KK43: etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?

ay bana bi fenalık geliyo arkadaşlarım hamile kaldıkça :)

Sen evlenemeseydin de herkesin evlendiği haberi gelecekti. Ev alma derdinde olsan herkesin eve girdiği haberi gelecekti. Hayat böyle galiba...

Hayırlı zamanlarda sağlıkla sen de kucağına alırsın inş

Ben hamile değilim

Burada da var bir çok arkadaş îseyip de olmayan tek değilsiniz

Ben de isteyip olmadığı süreçte çocuk istemiyorum diyen iş arkadaşım hamileyîm diye geldi çok afallamıştım

Eşim sen bakma onun istemiyorum demesine vs demişti
Sonra tüp bebek ile bizim de oldu ikisi arasında 8 ay var

Selam kızlar benim biraz psikolojim bozuldu sanırım :KK43: gün geçmiyor ki bir hamile haberi daha almiim. İnsan seviniyor sevinmesine de bu kadar mı doğurgan bir milletiz biz? Deliricem artık :KK43: etrafımdaki herkes ya hamile ya doğum yaptı. Bu arada bizim biraz sorunlarımız var. Tüp bebek denemesi yaptık ama olumsuz oldu. Uğraştıkça yeni bir haber geliyo. Şu hamile bu doğum yaptı. Çok sıkıldım. Acaba kendime mi eziyet ediyorum bunları düşünerek. Nasıl atıcam bunu kafamdan? Tedaviyle uğraşırken hem de?

canım ben çocuk sahibi olmaya karar verdiğimde algıda seçicilik olarak hamile kadınları hemen fark ediyordum.

hatta hamile kalma isteğimi paylaştığım ofis arkadaşım bile şöyle demişti, "ya bizim kurumda bu kadar hamile var mıydı, yoksa senden ötürü mü ben artık onları fark etmeye başladım"

yani herkes hamile veya doğuruyor değil, ama sen onları fark ediyorsun.
bebek sahibi olmak fikri sana bunu düşündürüyor.

umarım her şey istediğin gibi olur :)

Ben hamile degilim:deli: hamile olmak icin kocam bile yok olmusum ben ya:bicak:
Kismet ya kaderinde evlat sahibi olmak varsa olur mutlaka bu kadar kafana takma.sanki onlar hamile olmasa sen hamilemi olucan senin hakkinimi elinden aliyorlar.sende sorunu firsata donustur onlar evde kusar as ereken cocuk dogunca sabahlara kadat uykusuz kalirken gez toz suslen eglen:işsiz:

Bizde de sorunlar var
Hiç sallamayın bu haberleri sevinin hatta ne olacak ki
Benim de tüm arkadaslarım cocuklu cocugu olmayan bir ben kaldım ama dert etmiyorum
Cocuksuz mutlu değil misiniz
Siz tedavinizi olun gerisini Allah a bırakın
Hayatta en büyk basarı cocuk doğurmak değil

Back
X