Erkek arkadaşım dün beni terk etti. Bir aydır görüşmüyorduk yanıma gelecekti otobüse bindiğinde seni çok seviyorum diyordu bir saat sonra yurda gitti ben hazırlandım bekliyorum ayrılık mesajı attı hiç bişey iyi gitmiyor boğuldum yapamıyorum hiç bişey düzelmedi kendimizi kandırdık zorla geldi bu zamana dedi iki buçuk yıldır çıkıyorduk ayrılmadan ikigün önce çok mutluyuz az kaldı görüşecez diyordu ama benim gururumla oynamış bitmesin dedim zorlama dedi sevgim kalmadı dedi düşünmekten kafayı yicem sadece değer verdim kendimden çok onu sevdim gururumu hiçe sayıp yalvardım ama bi kalemde sildi canım çok acıyor ölüyorum sanki yazıyorum cevap bile vermiyor pişman olsun istiyorum çok canımı yaktı Allahım nasıl acı bu ölü gibiyim iki gündür bişey yemiyorum keşke geri dönse çok seviyorum ben onu nasıl geçecek onsuz bugünler annesi bile beni çok seviyor hergün arıyor iyi kalpli olmak suç mu onsuz nefes alamıyorum kendime zarar vermek istiyorum kalbimi sökseler yenisini koysalar gözyaşlarım hiç durmuyor nasıl güvenecem yeniden birine ben Alahım ölüyorum