Allahım nasıl acı bu al canımı ?

Doner mi bilmiyorum ama ararsan yoklugunu ozlemeyecegi icin bnm fikrim dönmez. Zamanla gececek inan .bundan bi kac ay önce bnde ağlıyordum. Simdi cok iyiyim .hatta bisey hissetmiyorum desem doğrudur. Ilk basta insan bi şok yasiyor. Anlamiyorsun.nasil biter diyorsun.sorular hic bitmiyor.bu surecte aklini baska yerlere cekmeye calis . Düşündükçe daha kötü oluyor insan. Demkki hayirlisi degilmis. Oyle düşünmeye çalış . Hem bilmiyoruz ki belki de seni bekleyen cok mutlu edecek biri çıkacak ve sen iyiki olmamış diyeceksin. Bence döner mi sorusunu kendine sorma. Bitmis oldugunu kabullen .olursa sevinirsin.olmazsa kendini daha fazla yıpratmamış olursun.
Annesi beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz hep konuşuruz ona bile söylemiyormuş hep içinde yaşıyormuş onun kendi sorunları var bende buluşalım dedikçe bunaldı ama çok zoruma gidiyor geri dönsün istiyorum durumlarıma da bakıyor

Aşk çok garip birsey ama. Ben ağladığım zamanlarda uyuşturucu mu diye düşünmüştüm :) o kadar yerimde duramuyordum inan.cok şükür onu aramadim kndimi tuttum.simdi iyi ki diyorum .iyiki olmamış. Bide yukarda yazmis ya bi arkadas çocuğunu kaybettim sandim diye. Aslinda cok doğru biliyor musun. Hayatta ne acılar var dayanilmaz olan.kendimizi bosuna yipratip asıl problemlere karşı gücümüzün bitmesine neden oluyoruz. Cok yazik.o zamanlarda şaka gibi gelebilir ama dusunmekten beyin kanamasi geçirdim. Daha ayrilali iki hafta olmamisti. Sonra uzuldugume o kadar pisman oldum ki. Sagligimizdan bizden daha degerli değil hic birsey .
Bende bunları yaşıyorum işte ölüyorum sanki geri dönmesi için bi çağre olsa çünkü çok büyük sebep yok sadece boğmam kavgalar bundan düşünse diyorum aklına gelmez miyim ne aldatma var ne başka bişey

Annesi beni çok seviyor çok iyi anlaşıyoruz hep konuşuruz ona bile söylemiyormuş hep içinde yaşıyormuş onun kendi sorunları var bende buluşalım dedikçe bunaldı ama çok zoruma gidiyor geri dönsün istiyorum durumlarıma da bakıyor
Senin icin hayirlisi ne ise o olsun ama bu kadar cok bunalttiysan bnce onu heryerden sil seni goremesin.arama sesini duymasin .eger seni seviyorsa ozleyip gelecektir. Yinede benim fikrim unutmaya çalış derim.donsede bi kere giden yine gider ayriliktan sonra tekrar barismak size iyi gelecek mi emin misin ? Her zaman ya ayrılırsa korkusu yasamayacak misin? Bu sefer de daha az arayım daha anlayışlı olayım diye surekli kendinden fedakarlik yapacaksin. Bn birini bes yıl bekledim. Donmedi. Hep seviyordr sıkıntıları vardr ondan dedim. Ama gördüm ki baskasina o sıkıntıları hic yasatmamis. Dedigim gibi senden daha degerli hic birsey yok. Istedigin kadar agla emin ol bi hafta sonra daha az gozyasi dokeceksin. Suan yeni oldugu icin boyle düşünüyorsun. Zamanla gercekten kabulleneceksin.

Senin icin hayirlisi ne ise o olsun ama bu kadar cok bunalttiysan bnce onu heryerden sil seni goremesin.arama sesini duymasin .eger seni seviyorsa ozleyip gelecektir. Yinede benim fikrim unutmaya çalış derim.donsede bi kere giden yine gider ayriliktan sonra tekrar barismak size iyi gelecek mi emin misin ? Her zaman ya ayrılırsa korkusu yasamayacak misin? Bu sefer de daha az arayım daha anlayışlı olayım diye surekli kendinden fedakarlik yapacaksin. Bn birini bes yıl bekledim. Donmedi. Hep seviyordr sıkıntıları vardr ondan dedim. Ama gördüm ki baskasina o sıkıntıları hic yasatmamis. Dedigim gibi senden daha degerli hic birsey yok. Istedigin kadar agla emin ol bi hafta sonra daha az gozyasi dokeceksin. Suan yeni oldugu icin boyle düşünüyorsun. Zamanla gercekten kabulleneceksin.
Aramıyorum mesaj atmıyorum durumlarımı görüyor ama, iki gün önce iyi günlerimiz yakın dedi seviyorum dedi ne oldu da bir saatte beni bıraktı ikinci ayrılığımız sanki pişman olacak hala umudum var üstüne düşmemeye çalışıyorum belki özler beni diye sevgisi bitmişse bile alışkanlıklar var sonuçta

Aramıyorum mesaj atmıyorum durumlarımı görüyor ama, iki gün önce iyi günlerimiz yakın dedi seviyorum dedi ne oldu da bir saatte beni bıraktı ikinci ayrılığımız sanki pişman olacak hala umudum var üstüne düşmemeye çalışıyorum belki özler beni diye sevgisi bitmişse bile alışkanlıklar var sonuçta
Durumlarina merak ettigi icin bakiyordr. Bence durumunda aci cektigine yada uzuldugune dair birsey olmasin. Ona onsuz da mutlu olduğunu goster ki degerini farketsin.

Aynısı benim basıma geldi canım 1 ay önce her sey cok güzel giderken mutluyuz sanarken 3 bucuk yıllık iliskimde terkedildim ben de anlatmıştım durumumu sayfamdan bakabilirsin.. biz de bulustuk gayet iyiydi her sey bulusmadan bi gün önce annemler sana ceyiz hazırlamaya basladı bile dedi:) bulusunca el eleydik mutluyduk buluşmanın aksamı terketti ve sen dedin ya boğuyorum ben onu bile yapmıyordum içimde hic keskem pismanlıgım yokken terkedildim. Biz hic kavga bile etmezdik. Evleneceğiz sanıyordum ben ama kısmet değilmiş onun da ailesi beni cok seviyordu aradılar hatta nolur barısın diye ama ben oglunuz istemiyor ben de bu saatten sonra beni istemeyeni istemem dedim. ben senin gibi mahvolmadım ama üzüldüm tabiki çok üzülmememin sebebi gurur yaptım çünkü böyle bir seyi haketmiyordum asla simdi ne mesaj attım ne bir şey asla da aramam sormam yazsa da cevap vermem bitti artık benim için ve kendime geliyorum çok şükür iyiyim. Bence sen de gurur yap sana bunu yaşatan birinden mesaj bekleme. Ne kızlar var el üstünde tutuluyor biz de onu hakediyoruz bence giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir anladıgım kadarıyla sen de iliskinde hep iyi olmuşsun onlar bizi kaybetti biz değil emin ol:) şimdi baskalarıyla mutlu olsunlar olabiliyorlarsa bence birini üzen evlilik vadiyle kandıran(kandırıldım) mutlu da olamaz olmamalı

Back
X