Allahım neydi günahım :(

Kayınvelidenizle aranızda ne geçti tam olarak bilemiyorum ama bu gitme mevzusunu biraz abartıyorsun sanki.
Gidelim derse tamam de sık dişini kal birkaç gün.
Ha şimdi de gitmeyelim diyorsa canına minnet işte, tamam sen bilirsin de.
Eşin seni deniyor sanki. Mantıksız ve saçma ama başka bir şey çıkaramadım hareketlerinden.
Daha fazla karar değiştirirse koy tavrını ortaya.

canım haklısın bencede beni deniyor gitmeyelim dicem sonrada başımın etini yiyecek :((

''Ailemle barışacaksın'' derken size, sizde onlarla muhattap olmayacağım, konuşurlarsa konuşurum mu dediniz ?

Neden herşeyi böyle ayrıntılı konuşuyorsunuz ?
Kalbinizdeki her noktadan eşinizin haberinin olmasına gerek yok ki ?
Bu arada madem gitmeyelelim diyorsa gitmeyin, sizi bu konuda üzen durum ailenizi görememek mi olacak ?

''Ailemle barışacaksın'' derken size, sizde onlarla muhattap olmayacağım, konuşurlarsa konuşurum mu dediniz ?

Neden herşeyi böyle ayrıntılı konuşuyorsunuz ?
Kalbinizdeki her noktadan eşinizin haberinin olmasına gerek yok ki ?
Bu arada madem gitmeyelelim diyorsa gitmeyin, sizi bu konuda üzen durum ailenizi görememek mi olacak ?

canım ayrıntılı olarak konuşmadık ben sadece fazla muhattap olmayacağımı söyledim benim üzüntüm ise ben gitmiyorsam sende gitmeyeceksin der halbuki ben aileme geleceğimiizi söylemiştim :((

canım ayrıntılı olarak konuşmadık ben sadece fazla muhattap olmayacağımı söyledim benim üzüntüm ise ben gitmiyorsam sende gitmeyeceksin der halbuki ben aileme geleceğimiizi söylemiştim :((

O da bunu bilip kullanıyor.. Hiç oralı olmayın, ''kısmet'' deyip çekilin köşeye derim ben esra.

Eğer gitmezsenizde gitmezsiniz.Ailenizde bunu anlayacaktır ama eşinizin bu yaptığıyla ezdirmeyin kendinizi.
Hem dengesiz davranıyor hem sizi suçluyor bu çok tuhaf.

O da bunu bilip kullanıyor.. Hiç oralı olmayın, ''kısmet'' deyip çekilin köşeye derim ben esra.

Eğer gitmezsenizde gitmezsiniz.Ailenizde bunu anlayacaktır ama eşinizin bu yaptığıyla ezdirmeyin kendinizi.
Hem dengesiz davranıyor hem sizi suçluyor bu çok tuhaf.

Allah razı olsun buraya anlattım derdimi sizin sayenizde doğru kararlar almam kolaylaştı sağolun canım şimdi söylediğiniz gibi yapıp tamam sen bilirsin dicem ama tatile gidecem buna engel olmıcak eğer gitmezse bende bavulumu toplayıp ailemle geçirecem tatilimi :)

kızlar eşimle dün yine tartıştık ama bukez çok ileri gitti eve geç geldi bende neden geç geldiğini yemek yaptığımı söyledim halbuki işten çıkışta eve geliyorum demişti ama iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşmuş sonrasında bana vurdu ve çok kötü kavga ettik bugün sabah ise iş arkadaşı bir bayanla mesajlarını yakaladım kız geldim diye bir mesaj atmış daha doğrusu hangisi kızın hangisi eşimin anlayamadım hemen uyandırdım eşimi ve bu mesaj kimden dedim iş arkadaşımdan dedi bir konu vardı onu konuştuk dedi sonrasında tlf elimden alıp mesajları sildi sizce aldatılıyor muyum ?????????????????????:(((((((((((((((((8

kızlar eşimle dün yine tartıştık ama bukez çok ileri gitti eve geç geldi bende neden geç geldiğini yemek yaptığımı söyledim halbuki işten çıkışta eve geliyorum demişti ama iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşmuş sonrasında bana vurdu ve çok kötü kavga ettik bugün sabah ise iş arkadaşı bir bayanla mesajlarını yakaladım kız geldim diye bir mesaj atmış daha doğrusu hangisi kızın hangisi eşimin anlayamadım hemen uyandırdım eşimi ve bu mesaj kimden dedim iş arkadaşımdan dedi bir konu vardı onu konuştuk dedi sonrasında tlf elimden alıp mesajları sildi sizce aldatılıyor muyum ?????????????????????:(((((((((((((((((8

Kesinliğini öğrenmeden hemen panik yapmayın ama ortada şüphe gerektirecek bir şeyler var belli:44: araştırın..

tatil meselesi varken şimdide bu :( çıktı halbuki hiç bilmem arkadaşlarıyla iş çıkışı biyerlere gittiğini atılan mesaj iş çıkış tarihi saati aynı :(( ama o yanlış tarih saat var diyor ben nasıl anlıcam kızlar bunu :((( beni sevdiğini söylüyor ama vurmalar :(( sonarsında eve geç gelmeler hiç normal değil :((

tatil meselesi varken şimdide bu :( çıktı halbuki hiç bilmem arkadaşlarıyla iş çıkışı biyerlere gittiğini atılan mesaj iş çıkış tarihi saati aynı :(( ama o yanlış tarih saat var diyor ben nasıl anlıcam kızlar bunu :((( beni sevdiğini söylüyor ama vurmalar :(( sonarsında eve geç gelmeler hiç normal değil :((

Telefonun eline aldığındaki saati doğru saati gösteriyorsa bence o mesajların saati ve zamanı da doğrudur ve eşin yalan söylüyordur. Bence adamın zaten sana kök söktürmesinin altında da başka bir kadın sebebi yatıyor olabilir. Yalanlarına inanma ama fevri de davranma, sadece dikkatli ol takipte ol.

Çok erken tepki vermişsin. Şüpheli bir mesaj gördün madem önce bir eşini gözlemleseydin.
İnşallah öyle bir şey yoktur ama varsa da tedbirli davranır artık.
Yalnız elinden teli alıp mesajları silmesi hiç hoş değil.Hepsini okumadın mı sen?
Sana vurmasına zaten diyecek birşey yok :47:

sana verdiği sözü hatırlatmanda fayda var tabiki...
bunun dışında madem öyle eşinin ailesini bi yemeğe çağır bi söndür adamın bu ateşini....
hem eşininde çok hoşuna gider bu durum..

aaaaaaaa ben son olayı okumadan cevap verdim şimdi düzeltiyorummmm...
sana vurması kabul edilemez bişey...
aldatılmaya gelinceeeeeeeee artık daha dikkatli olmaya başlar eşin...
mesaj olayında kıllanman çok çok doğal kim olsa aynı şeyi düşünür...
kendini çek kendi haline bırak yada zaman ver demicem....
çek karşına konuş...
varsa bi nasılsa bi şekilde bi karar verilir..
yoksa da dikkat etsin kendine...

kızlar mesaj olayını şöyle açıkladı iş hakkında konuşmuş ve tlf. nunda saat ayarları ve tarih ayarları yanlışmış hepsini aynı tarihte gösteriyormuş neyse bunu hadi geçtim kız neden geldim geldim yazmış bunu açıklayamadı birde kıza bir belge hazırlamış ama ne anlamadım yine ve bunu nasıl ona açıklatacam bilniyorum konuştuğu kızıda tanıyorum benimle tanıştırmıştı :((( güzel bir kızdı bekardı hatta sevgilisi olduğunu söylemişti :((( kız bana bir tuhaf davranmıştı sanki sinir olur gibi halbuki kızla ilkdefa tanışmıştık :((( ailesinin yanıan gitmeye gelince sizce ısrar edeyim mi kızlar şimdi gitmicem diyor yoksa ben tek mi gitsem :((( beni aldatıyorsa ekmeğine yağ mı sürmüş olurum :((((

kızlar mesaj olayını şöyle açıkladı iş hakkında konuşmuş ve tlf. nunda saat ayarları ve tarih ayarları yanlışmış hepsini aynı tarihte gösteriyormuş neyse bunu hadi geçtim kız neden geldim geldim yazmış bunu açıklayamadı birde kıza bir belge hazırlamış ama ne anlamadım yine ve bunu nasıl ona açıklatacam bilniyorum konuştuğu kızıda tanıyorum benimle tanıştırmıştı :((( güzel bir kızdı bekardı hatta sevgilisi olduğunu söylemişti :((( kız bana bir tuhaf davranmıştı sanki sinir olur gibi halbuki kızla ilkdefa tanışmıştık :((( ailesinin yanıan gitmeye gelince sizce ısrar edeyim mi kızlar şimdi gitmicem diyor yoksa ben tek mi gitsem :((( beni aldatıyorsa ekmeğine yağ mı sürmüş olurum :((((

Hiç bir şey söyleme. Gidelim derse tamam de git, gitmek istemezse gitme.

Açıklamaları bana saçma geldi. Sen bir süre gizliden gizliye takip et ama aklına illa ki aldatılıyorum diye getirme, belki başka bir şeydir. Bırak rahat davransın. Bir şey varsa gizleyemez zaten.

Sen şimdi şüphelendin ya, kızın tüm tavırları batar sana. O yüzden şöyle miydi böyle miydi diye düşünme hiç.

Akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek

eşini tek bırakıp gitme aldatma şüphesi var kafanda tek bırakma eşini iyi gözlemle derim.eşine de ne gitmek ne de gitmemek için ısrar et kararı ona bırak ama tek gitme:50:

Mesajların kimden kime gönderildiğini anlamasan da mesajın içeriği olarak nasıldı mesajlar, şüphe uyandıracak sözler miydi ? Ama bence eşin yalan söylüyor hatta söylemeyi beceremiyor bile. Bi kere telefon ayarları zaman tarih yanlışsa hepsinde aynı şeyi göstermez,Bir de kızın "ben geldim" mesajını açıklayamamış bile.
Ayrıca ailesinin yanına gitme / gitmeme olayı da bununla alakalı olabilir. Yani son anda hır çıkarıp kendi gitmeyecek ama sen ailene söylediğin için seni yalnız gönderme niyetinde olabilir. Sakın sakın öyle birşey yapma, aynen dediğin gibi onun ekmeğine yağ sürmüş olursun. Önce bu mesaj olayını adam gibi açıklasın sana. İkna olmadığını anlasın.

adam sana vuruyor şüphe uyandıracak şekilde işler çeviriyor sen gitme derdindemisin bana anlattıkları hiç mantıklı gelmeedi kızla yüzyüze konuş işin aslını öğren zaten dengesiz bir insan anlattıklarına göre sakın onu affetme sana nasıl vurur

canım şimdi okudum olanları bence bir süre aptalı oyna ama ensesinde ol yakın zaman da aldattığını kanıtlarsan süründürmen için kanun çıktı diye biliyorum

evi terk edersen aldatıldığını kanıtlayamazsan suçlu sen oluyosun malesef
ailesinin yanına gidersen telefonu nekadar çalıyor tüm gün kontrol edersin gibi geliyor
allah yardımcın olsun zor durum

Back
X