• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'ım nolur biz bekleyenlere de bir evlat ver ......

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
Slm
Bnm gibi umudunu kaybetmiş ve acısını içine atmaktan
patlama noktasına gelmiş arkadaşlar.
20 aydır korunmuyoruz ve ben hiç hamile kalamadım..
Başlarda çok heyecanlıydım her ay bu ay
kesin oldu diyip umutlanıyodum
kürler,ilaçlar,ovulasyon testleri...ama olmadı
zaman geçtikçe umudumu da kaybetmeye
başladım.artık en ufak bir beklentim ve hamile kalacağıma dair
inancım da kalmadı.üzüldüğümü eşime veya etrafa göstermemeye
çalışıyorum ama içime ata ata bir yerde patlak vermeye başladı.
bizdenn sonra evlenenler veya bizden sonra çocuk düşünenler
bebeklerini kucaklarına aldılar bile:nazar:
ama ben hala yerimde sayıyorum.nasıl zor bir imtihanmış bu bekleme işi.
insanın elinden hiçbir şey gelmemesi çaresiz kalması..
Biliyorum her şeyde bir hayır var ve her şeyin de bir zamanı
var ama bazen dayanamıyorum..:14::14::14:

Canım üzülme bizde bebek istiyoruz yorgunlugunu anlıyorum ama herşeyin bir zamanı var demekki bebişin zamanını bekliyor umudunu kaybetme Allah gönlünün istediğini hayırlısıyla versin.

her ay acaba mı derken, bitmeyen kalp çarpıntıları ve niye olmuyor diye insanın kafasının içindeki uğultularla iki yıl geçirdim seni çok iyi anlıyorum.Sonra aşılama ile yavruma kavuştum şükürler olsun Allahıma..Her gece dularımda sizlere dua ediyorum Allah isteyen hiçbir ananın kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu tattırsın inşallah..Ama yıllarca bekleyenler yada umudu olmayan insanlar var o nedenle umudunu kaybetmeden bekle kuzucuğunu inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın.Sen de inşallah bir gün başka bir arkadaşa buradan destek vereceksin..dualarım seninle:emir_bebek:

Canım üzülme bizde bebek istiyoruz yorgunlugunu anlıyorum ama herşeyin bir zamanı var demekki bebişin zamanını bekliyor umudunu kaybetme Allah gönlünün istediğini hayırlısıyla versin.

amin arkadaşım tüm bekleyenlerin duası kabul olur inşallah..Allahım kimseyi bu dertle sınamasın..

her ay acaba mı derken, bitmeyen kalp çarpıntıları ve niye olmuyor diye insanın kafasının içindeki uğultularla iki yıl geçirdim seni çok iyi anlıyorum.Sonra aşılama ile yavruma kavuştum şükürler olsun Allahıma..Her gece dularımda sizlere dua ediyorum Allah isteyen hiçbir ananın kucağını boş bırakmasın evlat kokusunu tattırsın inşallah..Ama yıllarca bekleyenler yada umudu olmayan insanlar var o nedenle umudunu kaybetmeden bekle kuzucuğunu inşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın.Sen de inşallah bir gün başka bir arkadaşa buradan destek vereceksin..dualarım seninle:emir_bebek:

Yavrunu sana bağışlasın Rabbim.:nazar::nazar: damdan düşenin derdini damdan düşen anlarmış.bizi bizden başkası anlayamaz zaten.sağol desteğin için..

aminnnnnnnnnnnnn.........

yeter ki Rabbim çaresiz dert vermesin her şey olur geç olsun güç olmasın yeter ki.bak bende bebeğimi kaybettim 6 aylık karnımda öldü tedaviyle olmuştu. yeter ki hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım...

Slm
Bnm gibi umudunu kaybetmiş ve acısını içine atmaktan
patlama noktasına gelmiş arkadaşlar.
20 aydır korunmuyoruz ve ben hiç hamile kalamadım..
Başlarda çok heyecanlıydım her ay bu ay
kesin oldu diyip umutlanıyodum
kürler,ilaçlar,ovulasyon testleri...ama olmadı
zaman geçtikçe umudumu da kaybetmeye
başladım.artık en ufak bir beklentim ve hamile kalacağıma dair
inancım da kalmadı.üzüldüğümü eşime veya etrafa göstermemeye
çalışıyorum ama içime ata ata bir yerde patlak vermeye başladı.
bizdenn sonra evlenenler veya bizden sonra çocuk düşünenler
bebeklerini kucaklarına aldılar bile:nazar:
ama ben hala yerimde sayıyorum.nasıl zor bir imtihanmış bu bekleme işi.
insanın elinden hiçbir şey gelmemesi çaresiz kalması..
Biliyorum her şeyde bir hayır var ve her şeyin de bir zamanı
var ama bazen dayanamıyorum..:14::14::14:

Seni o kadar cok iyi anliyorum ki ne yasiki 20 ay degil ben hemen hemen 6 seneden beri bekliyorum bebegimi Kucagima almak icin ama simdiye kadar Kimset olmadi . Ben simdiye kadar 4 Kez Tüp bebek yapdirdim sonunda Kimyasal gebelik yasadim gene omadi . Ama sana ve Tüm hamile kalmak icin bekliyen arkadaslar belirli bir süre sora yani 2 sene sora Mutlaka tahlil yapdirin kendinizi esinizi vs vs ve ne gerekiyorsa önce asilama sora hic düsünmeden Tüp bebek tedavisine gecdin belirli bir yasdan sora hersey daha zorlasiyor . Ben Endimetrosist hstasiyim 26 yasimda bu tesiz koyuldu hep docktolarim bekleyin olur olur dedi zaman kaybiydi ! Simdik yasim oldu 31 gec degil ama artik Rabbim nasip kismet ederse o cok özlemini cekdigimin bebegimi kucagimi almak istiyorum . Umarim sana biraz yardimci olabilmisimdir . Etrafimdaki arkadaslarim tedavi gören arkadaslarimin hepsi hamile kaldi ben kaldim ortada zaman zaman kendimi naciz yanliz hissediyorum . Ama onlar icin cok seviniyorum saglikli bebeklerini kucagina alsinar isallah Rabbim her isteyene versinnnnnn.....

Seni o kadar cok iyi anliyorum ki ne yasiki 20 ay degil ben hemen hemen 6 seneden beri bekliyorum bebegimi Kucagima almak icin ama simdiye kadar Kimset olmadi . Ben simdiye kadar 4 Kez Tüp bebek yapdirdim sonunda Kimyasal gebelik yasadim gene omadi . Ama sana ve Tüm hamile kalmak icin bekliyen arkadaslar belirli bir süre sora yani 2 sene sora Mutlaka tahlil yapdirin kendinizi esinizi vs vs ve ne gerekiyorsa önce asilama sora hic düsünmeden Tüp bebek tedavisine gecdin belirli bir yasdan sora hersey daha zorlasiyor . Ben Endimetrosist hstasiyim 26 yasimda bu tesiz koyuldu hep docktolarim bekleyin olur olur dedi zaman kaybiydi ! Simdik yasim oldu 31 gec degil ama artik Rabbim nasip kismet ederse o cok özlemini cekdigimin bebegimi kucagimi almak istiyorum . Umarim sana biraz yardimci olabilmisimdir . Etrafimdaki arkadaslarim tedavi gören arkadaslarimin hepsi hamile kaldi ben kaldim ortada zaman zaman kendimi naciz yanliz hissediyorum . Ama onlar icin cok seviniyorum saglikli bebeklerini kucagina alsinar isallah Rabbim her isteyene versinnnnnn.....

rabbim hakkında hayırlısını versin.6 yıl beklemek gerçekten çok zor olsa gerek.ama sabrn sonu selamettir.inşallah yakın zamanda alırsın güzel haberler.

aminnnnnnnnnnnnn.........

yeter ki Rabbim çaresiz dert vermesin her şey olur geç olsun güç olmasın yeter ki.bak bende bebeğimi kaybettim 6 aylık karnımda öldü tedaviyle olmuştu. yeter ki hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım...

amin cnm inşallah.beklemek ve sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok zaten.tekrar hamile kalırsın inşallah.

Back
X