- 20 Ekim 2009
- 8.266
- 13.397
- 823
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Haklısın aslında o daha kötü. Bekar olsam ben de korkardım şahsen..
Umarım içi dışı bir, güvenilir insanlar çıkar karşına canım
Amin.
Mevlam herkese güzel kaderler yazsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın aslında o daha kötü. Bekar olsam ben de korkardım şahsen..
Umarım içi dışı bir, güvenilir insanlar çıkar karşına canım
Aynen öyle, güvenmekten başka çaremiz yok..Benzer bi paranoya bende de var. Çünkü etrafimda haddinden fazla aldatma olayları dönüyor. 70lik dededen tutun, coluklu çocuklu dışardan 4 dörtlük diyebileceginiz ailelere kadar. Beklenir veya beklenmez demiyorum.zira yapacak olanı kimse Tutamıyor. Bu iş sadece Ahlaka ve Allah korkusuna bakıyor. Kendi adıma eşime guvenmekten başka seçeneğim yok diyorum.varsa başka birisi çıksın söylesin. Bi süre sonra herkes kendi yoluna. Ama işin kötüsü dışardaki kãrım, evdeki karım diyenler tarafından kadınlara olan oluyor. Ama bu işte bir adalet mutlaka vardır ve hak eden cezasını bulacaktir diyorum. Ben eşime "beni dovebilirsin, acısı geçer. Ama ne olursun aldatma. Onun güven yıkımı asla tamir olmaz" demiştim yeni evliyken. Ümit ediyorum ki olmamıştır herhangi bişey. . Lakin kimse bilemez
Aşama aşama bırakabilirsin.Malesef, bağımlılık yaptı kadınlar kulübü
Bu arada profil resmi süper ba-yıl-dım![]()
İnanmıyorum ya Kendine öyle güven geliyorsa hiç gelmesin daha iyi.. Amin inşallah..Ben de tesetturlu bi bayanım. Bakımlı olmaya calisiyorum. Ama maalesef disarda gerçekten adamların evli olduğunu bile bile sirnaşan kızlar var. Cook şahit oldum. En yakın iki arkadaşımın başına geldi. Ve birisi demiş ki arkadaşıma kendime daha bi güveniyorum evli erkeği tavlayinca. Allah böylelerinden korusun inşallah. Cidden mide bulandirici durumlar olabiliyor
Yok canım önerin için teşekkürler ama yersiz korkularıma yenilip vazgeçmicem burdanAşama aşama bırakabilirsin.
Teşekkür ederim.![]()
Ayyy benim 2 yıldır sevgilim var ve ben bu korkularim yüzünden tamam evlenelim diyemiyorum çocuğa . En azından yüzük takalım diyor ama yook korkuyorum ya aldatirsa ya kavga edersek de başkasına giderse , çareyi onlarda ararsa diye deli oluyorum çok kötü bir hisÇok güzel bir forum, çok seviyorum burayı.. Bilgileniyorum, tanımadığım bayan arkadaşlarımın dertlerini paylaşıyorum..
Ama gerçekten korkmaya başladım, her gün en az bir tane rastladığım eşim başkasına aşık, eşim beni aldatıyor konuları..
Hiç bir kadın böyle adice bir şeyi hak etmez,
Eşimin beni sevdiğini biliyorum, öyle bir şüphem olmadı şükür şimdiye kadar. Bazen konu açılınca haberlerden Vs. Konuşurken yapmam diyor öyle bir şey yapacaksam Allah canımı alsın, sana bunu yaşatmayayım diyor..
Çevremden gördüğüm kadarıyla kimde için ' O YAPMAZ ' demiceksin..
Sadece dua edebiliyorum Allah bnm eşimi ve hiç kimseyi nefsine uydurmasın diye..
Yine de korkularıma hakim olamıyorum,
Ya tartıştığımız bir zamanda ya da olur ya bazen biraz hararetli tartışma yaşanır, o an sinirinden yüzünü bile görmek istemezsin.. Hoş ben 1-2 saat sonra sakinleşir normale dönerim ama ya diyorum o sinirle yaparsa???daha 2 buçuk senelik evliyiz, ya günün birinde yaparsa diye şüpheyle yaklaşır oldum..
Hergün telefonunu karıştırmak alışkanlık oldu..
Bu durumdan kurtulmak için ne yapabilirim?
Bende ayni durumdan müzdaribim.hatta gecen gun esimin telefonunu gece karistirirken uyuyakalmisim telefon yanlislikla birini aramis saatte gece 3 bu sirada ertesi gun esim is3 gidince beni aradi beni rezil ettin arkadasi aramissin onunda karisi yanlis anlamis kimdi seni gece gece arayip sesini dinleyen demis eve gelince arkadasimdanda karisindanda özur diliyceksin dedi bende cok mahcup oldum bu da bana ders oldu bi daha elime almadim telefonu cok utanmistim
Gerçekten çok kötü olmuş ya, ne diyeyim çok geçmiş olsunBende ayni durumdan müzdaribim.hatta gecen gun esimin telefonunu gece karistirirken uyuyakalmisim telefon yanlislikla birini aramis saatte gece 3 bu sirada ertesi gun esim is3 gidince beni aradi beni rezil ettin arkadasi aramissin onunda karisi yanlis anlamis kimdi seni gece gece arayip sesini dinleyen demis eve gelince arkadasimdanda karisindanda özur diliyceksin dedi bende cok mahcup oldum bu da bana ders oldu bi daha elime almadim telefonu cok utanmistim
Ayni durum bende de var.
Tel falan karistirmiyorum kendime yakistirmadigim icin ama etkileniyorum bazen.
Sonra da kendime "yaparsa kendi kaybeder benden iyisini bulma sansi yok" deyip opucuk atiyorum.