Allahım rezil kepaze oldum

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Arkadaşlar herkese merhaba çok açılıyor bu başlık ta konu ama yazmadan edemedim benim yurt dışından bi arkadaşım var geçen oğlunun doğum günüydü bende ona kargoyla bir ayakkabı yoladım o da mesaj attı şimdi teşekkür etti sonra bana dedi ki sana bişey söyliyim mi ;dedi bende onu nasıl okumuşsam artık yoliyim mi anladım allahım (o da altta kalmaz yollamaya kalkarsa kesinlikle kızarım dedim kendi içimde )artık nasıl bir bilinç altıysa:) bende bi döktürdüm sakın yollama, daha neler çok kızarım sana ben onu sende bana bişey al diye mi aldım🙈🙈şuan resmen yerledeyim kim bilir ne düşünmüştür nasıl konuşurum bir daha onunla.akşam uyumam ben (Not:biz herzaman öyle hediyeleşiriz)rezil oldum offff

Arkadaşlar herkese merhaba çok açılıyor bu başlık ta konu ama yazmadan edemedim benim yurt dışından bi arkadaşım var geçen oğlunun doğum günüydü bende ona kargoyla bir ayakkabı yoladım o da mesaj attı şimdi teşekkür etti sonra bana dedi ki sana bişey söyliyim mi ;dedi bende onu nasıl okumuşsam artık yoliyim mi anladım allahım (o da altta kalmaz yollamaya kalkarsa kesinlikle kızarım dedim kendi içimde )artık nasıl bir bilinç altıysa:) bende bi döktürdüm sakın yollama, daha neler çok kızarım sana ben onu sende bana bişey al diye mi aldım🙈🙈şuan resmen yerledeyim kim bilir ne düşünmüştür nasıl konuşurum bir daha onunla.akşam uyumam ben (Not:biz herzaman öyle hediyeleşiriz)rezil oldum offff

gülüp geçip yanlş anladığınız espiriye alarak geçiştirebilirsiniz durumu sanırım... ancak böyle atlatılır :)

Of ne yapsam mesaj mı yollasam pardon yanlış anladım ;diye baktım şimdi onun gönderdiği mesajlara ay alemsin,hahaa demiş yok ya lütfen demiş.. Ayy ben nasıl farketmedim:))🙈🙈🙈

bence telefonla durumu arayıp acıklayın ben bu sekılde anladım yanlıs anlamısım dıyın bu ama onden bı msj atın cwap verınce arayın sonra gülün vs

bence telefonla durumu arayıp acıklayın ben bu sekılde anladım yanlıs anlamısım dıyın bu ama onden bı msj atın cwap verınce arayın sonra gülün vs

Tamam bende öyle düşündüm ama bilemedim sağol cevabın için;)

yanlis anlamissin dogal canim niye rezil kepaze olasin¿
Bende bisey anlatayim sana
biz esimle nisanliyken
telefonum caldi ©hic bakmadim kim ariyor diye actim oyle© karsidan konusan adamin sesinide benimkine benzettim alo der demez © esimde aramiyodu bayadir© bende < niye bu kadar gec aradin esseeek> dedism.
adam reklam amacli arayan bi musteri temsilcisiymis°°.. bu rezil kepaze olmaktir© senin ki yanlis anlasilma uzulme.

rica ederim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X