Allahım sana çok şükür.. Bende hamileyim :))

hayırlı olsun saglıkla kucagına alasın inşallah. tatlıl kagıdında deger aralıları yazar. 4 hafta ancak diye düşünüyorum.. saglıklı günler...

gözünüzaydınn:34:
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşşş:nazar::nazar::emir_bebek:
darısı tüm dileyenlere olsun

gözün aydın canım allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah,daha önceki konunuda okumuştum ne mutlu sana,rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin:nazar:
darısı başımıza inşallah bizede dua et lütfen:nazar:

bak canım değerlerde şu şekildeymiş,seninki daha çok yeni:nazar:

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.kismetse sende benim gibi martta kucagina aliyosun ozaman.benimde 5 haftalik oldu:)

hayırlı olsun tatlım,darısı tüm bebek isteyenlerin başına,benim gibi bebek bekleyenler de hayırlısıyla doğursunlar inşallah

KIZLAR BUGÜN KAN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİM :nazar::nazar: DAHA ÇOK YENİ BETA HCG DEĞERİM 88,39 NE KADRLIK OLUYOR ACABA ?

mayacığım tebrik ederim
Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş..

Bu arada ben de hamileyim :49: 11. haftam bitmek üzere Rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin inş..

Canım tebrik ederimmm :46::46::46: Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rabbim sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir evlat nasip etsin. :49:
Darısı bebek sahibi olmak isteyenlerin de başına inşallah :emir_bebek: :54:

inşallah hayırlısıyla kucağınada alırsın : ) sağlıklı bir hamilelik diliyorum.darısı benim ve benim gibi tüm bebek isteyenlerin başına inşallah :)

Teşekkür ederim kızlarrr
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

39 yaşındayım ve bu 4. gebeliğim diğer 3 gebeliğim kalp durması şeklinde son buldu. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum Önce Rabbimin izniyle sonrada doktorumun sayesinde bebeğimi sağlıklı bir şekilde elime alacağım günü bekliyorum. Rabbim hepimizin bekleyişini kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşl...

öncelikle allah herkese hayırlısıyla hayırlı cocuklar nasip etsin .... allah herkesin gönlüne göre versin .... şuanda 7 haftalık hamileyim ve şükürler olsun bugün bebeğimin kalp atışlarını ve kendisini gördüm rabbim herkese bu mutlulugu yaşatsın ... tam 8 aydır çocuk istiyordu nasip oldu ...inş hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma almakta nasip olur.eğer hamile kalırsam buraya yazmak istiyordum şimdi icimden geldigi gibi yazıyorum ... merak edilen konularda yardımcı olmaya calışırım arkadaşlar ....

sizlerle mutlulugumu paylaşmak istedim :49:

öncelikle allah herkese hayırlısıyla hayırlı cocuklar nasip etsin .... allah herkesin gönlüne göre versin .... şuanda 7 haftalık hamileyim ve şükürler olsun bugün bebeğimin kalp atışlarını ve kendisini gördüm rabbim herkese bu mutlulugu yaşatsın ... tam 8 aydır çocuk istiyordu nasip oldu ...inş hayırlısıyla sağ sağlim kucağıma almakta nasip olur.eğer hamile kalırsam buraya yazmak istiyordum şimdi icimden geldigi gibi yazıyorum ... merak edilen konularda yardımcı olmaya calışırım arkadaşlar ....

sizlerle mutlulugumu paylaşmak istedim :49:

canım bende tahminen ya 4 yada 5 haftalık hamileyim kan değerim ilkde 21,79 sonra 88,22 çıktı geçen cuma dr. gittim ama göremedik doktor 1 aylık faln dır dedi 10 gün sonra gel görürüz dedi ya inş. cuma gidince görürüm ya benm belim kasıkalrım çok ağrıyo seninde varmı o şikayetin ?

canım bende tahminen ya 4 yada 5 haftalık hamileyim kan değerim ilkde 21,79 sonra 88,22 çıktı geçen cuma dr. gittim ama göremedik doktor 1 aylık faln dır dedi 10 gün sonra gel görürüz dedi ya inş. cuma gidince görürüm ya benm belim kasıkalrım çok ağrıyo seninde varmı o şikayetin ?

canım hayırlı olsun ;) ben zaten kasık ve karın ağrısından süpelendim test yaptım .. ilk idrar testi yapmıştım pozitif cıktı daha sonra kan testi yaptırdım değerim 1118 di ... canım ben o zaman 3 -4 haftalıktım bu değere göre dr gittim cünkü seninki benim tahminimce 1-2 haftalıktır tabi dr daha iyi bilir sonucta ... ilk haftalar kasık ve karın ağrım co koluyordu ama şuanda gecti cok fazla rahatsızlığım yok ama şimdide mide bulantıları ve gaz sancıları başladı hafiften tekrar hayırlı olsun canım :52:

Back
X