Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım allah sağlıla kucağına almayı nasip eder inşallah bizde 1,5 yıldır istioruz ama olmuyor acaba özel olarak yaptığın bişey varmı??
KIZLAR BUGÜN KAN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİMDAHA ÇOK YENİ BETA HCG DEĞERİM 88,39 NE KADRLIK OLUYOR ACABA ?
keşke o dediğini yapabilsem heray diorum bi kere aman bu ay takmıcam olmassa olmasın diorum ama yok o son bi hafta deliiriorum resmen hiçbir belirti olmasa bile belirti arıorum kendimde
KIZLAR BUGÜN KAN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİMDAHA ÇOK YENİ BETA HCG DEĞERİM 88,39 NE KADRLIK OLUYOR ACABA ?
hayırlısı olsun inşallah tebrikler ben 3.gün gecikmede yaptırdım 301 çıktı 5 haftaya denk geliyordu...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canım emin ol seni cok ii anlıyorum ... aynı şeyleri bende yaşadım her ay hayal kırıklığına uğramak nedir bilirim . dua et canım inan her şey dua ile .... allah istedikten sonra her şey olur. birde geleceği zaman bellidir onun o zamanını bekliyor eminim ben icini ferah tut gerisi allaha kalmış .... diyorum ya düşünmeden yapamıyorsun ama dşünmiyeceksin hatta kendini boşvereceksin o zaman gercekten işe yarıyor kendimden biliorum cünkü allah inş en kısa zamanda kucağını doldurur canım![]()
canım bende tahminen ya 4 yada 5 haftalık hamileyim kan değerim ilkde 21,79 sonra 88,22 çıktı geçen cuma dr. gittim ama göremedik doktor 1 aylık faln dır dedi 10 gün sonra gel görürüz dedi ya inş. cuma gidince görürüm ya benm belim kasıkalrım çok ağrıyo seninde varmı o şikayetin ?