Allahım sana çok şükür.. Bende hamileyim :))

Tebrik ederim canım allah sağlıla kucağına almayı nasip eder inşallah bizde 1,5 yıldır istioruz ama olmuyor acaba özel olarak yaptığın bişey varmı??

Tebrik ederim canım allah sağlıla kucağına almayı nasip eder inşallah bizde 1,5 yıldır istioruz ama olmuyor acaba özel olarak yaptığın bişey varmı??

bunu söylemek zor ama stres yapmıcaksın düşünmüceksin ....acıkcası ben artık umudumu kestigim anda oldu taki kendimden şüpelenene kadar umursamadım.... cünkü önümüzdeki ay doktora gitmeyi dşünüyordum olmuyor diye ama kısmet oldu ... tek sorun inan beyinde bitiyor başka şeylere konsantre ol kafanı dağıt en güzel cözüm bu canım tavsiyem bu olur sana çünkü özel bir şey yapmadım :34:

keşke o dediğini yapabilsem heray diorum bi kere aman bu ay takmıcam olmassa olmasın diorum ama yok o son bi hafta deliiriorum resmen hiçbir belirti olmasa bile belirti arıorum kendimde

KIZLAR BUGÜN KAN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİM :nazar::nazar: DAHA ÇOK YENİ BETA HCG DEĞERİM 88,39 NE KADRLIK OLUYOR ACABA ?

hayırlısı olsun inşallah tebrikler ben 3.gün gecikmede yaptırdım 301 çıktı 5 haftaya denk geliyordu...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

keşke o dediğini yapabilsem heray diorum bi kere aman bu ay takmıcam olmassa olmasın diorum ama yok o son bi hafta deliiriorum resmen hiçbir belirti olmasa bile belirti arıorum kendimde

canım emin ol seni cok ii anlıyorum ... aynı şeyleri bende yaşadım her ay hayal kırıklığına uğramak nedir bilirim . dua et canım inan her şey dua ile .... allah istedikten sonra her şey olur. birde geleceği zaman bellidir onun o zamanını bekliyor eminim ben icini ferah tut gerisi allaha kalmış .... diyorum ya düşünmeden yapamıyorsun ama dşünmiyeceksin hatta kendini boşvereceksin o zaman gercekten işe yarıyor kendimden biliorum cünkü allah inş en kısa zamanda kucağını doldurur canım :16:

Hayırlı olsun Canım Kucağınada almak nasip olsun inş..
Allah bütün isteyenlere versin aratmasın kimseye çok güzel bi duygu:)

KIZLAR BUGÜN KAN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİM :nazar::nazar: DAHA ÇOK YENİ BETA HCG DEĞERİM 88,39 NE KADRLIK OLUYOR ACABA ?

gozun aydin 4.hafta olmasi lazim
kac gun gecmisti ya da gecmedi daha adetin
kacinci ayindi canim ?
saglikli bir hamilelik dilerm saglikla kucagina alman dilegiyle

Son düzenleme:
cnm gözün aydın..rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olurmuş....darısı bize hayırlısıyla

gozunaydınn canımm..darısı bizlere.bende 1 haftadır ruyamda regl oldugumu görüyorum inş bende hamıleyımdır.belki de gerçekten olacağım regl yı görmüşümdür:50::50::50::50:

hayırlısı olsun inşallah tebrikler ben 3.gün gecikmede yaptırdım 301 çıktı 5 haftaya denk geliyordu...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

çok sevindim tebrik ederim.benimde bugün aşılamamın 15. günü ve idrar testi yaptım net bi şekilde pozitifti ne yapsam acaba

canım emin ol seni cok ii anlıyorum ... aynı şeyleri bende yaşadım her ay hayal kırıklığına uğramak nedir bilirim . dua et canım inan her şey dua ile .... allah istedikten sonra her şey olur. birde geleceği zaman bellidir onun o zamanını bekliyor eminim ben icini ferah tut gerisi allaha kalmış .... diyorum ya düşünmeden yapamıyorsun ama dşünmiyeceksin hatta kendini boşvereceksin o zaman gercekten işe yarıyor kendimden biliorum cünkü allah inş en kısa zamanda kucağını doldurur canım :16:

çok doğru söylüyosun ne diyebilirimki güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım sağolasın.duamı eksik etmiyorum allahım verdiğindede vermediğindede vardır bi hayır diyorum hepisine şükrediyorum...zamanımı bekliyorum bakalım nasibimizde varsa elbet olacak zaten ;)

Tebrik ederim :nazar:Sana ve topikteki diğer arkadaşlara sağlıklı gebelikler diliyorum :49:Bebek isteyenlerin de dileklerinin en kısa zamanda gerçekleşmesini temenni ediyorum:emir_bebek:

canım bende tahminen ya 4 yada 5 haftalık hamileyim kan değerim ilkde 21,79 sonra 88,22 çıktı geçen cuma dr. gittim ama göremedik doktor 1 aylık faln dır dedi 10 gün sonra gel görürüz dedi ya inş. cuma gidince görürüm ya benm belim kasıkalrım çok ağrıyo seninde varmı o şikayetin ?

canım hayırlı olsun ilk kan tahl,lini yaptığında kaç gün geçmişti adetini ben adetim 3 gün gecikince yaptım 33,4 cıktı yarın tekrar yaptrıcam artar inşaaallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.allah bebek isteyen herkese nasip etsin.

Back
X