Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eylul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
6.137
13
156
45
İstanbul
Şu anda onunla konuşuyorum ve bir tarfatan da buraya yazamaya çalışıyorum senağlamaAllahıma şükürler olsun ki Balsuratım hamileee dostlarsenağlama Ağlamaktan yanlış yazarsam kusuruma bakmayın lütfen :gitme:mutluluktan
Allahıma binlerce kez şükrüler olsun :Saruboceq:mucizesi geldi kendide şokta bende eşide ne yazağımı bile bilemiyorum öyle mutluyum :sm_cool:
Ballım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:bunca yılın sonunda bu güzel duyguyu onada tattırdın hamd olsun sana :nazar::nazar::nazar:

:gitme: senağlamaAllahım sana şükürler olsun senağlama yazacak hiçbirşey bulamıyorum Allahım sen büyüksün yarabbimmmmmmmmmm senağlama

Oy balkızıııııım hehe e diyim ne biliyim ben :)dilim tutuldu sonra yazim

inanamıyorum ne diyceğimi şaşırdım balım canım çok ama çok sevindim bi tanem benim ben dedim dimi bal bu işaretler beni çok umutlandırıyo bunda var bi hayır dedim dimi tebrik ederim bitanem demekki 12den vuruluyomuş he o mucize senide bulabiliyomuş he çok mutluyum çok:lepi: kaydirigubbakcemile5

aaaaaaaa nerde balsuratım çokk özlemiştim onu ben..slm söyleyin lütfen..:ecrin_bebek:
çokkk sevindimmm gelmessen gelme beiş diyoduuu:))))ahh canımm çok şüküürrr çok sevindim alkisalkisalkisçokkkkkk:nazar::nazar::nazar:

TESTERE hanım yani balsurat evet duygularınızı alalaım:gitme::gitme:mafoldumben

bugün moralim bozuk canım sıkkın dolanıyodum öyle ortalıkta
işte bu haber ilaç gibi geldi canım ya tekrar tebrikler
:nazar: :nazar: :gitme: :gitme: :nazar: :nazar: :asigim: opuyorumnanaktan

Canlarım hepinize çok çokk teşekkür ediyorum ne yazıcağımıdaa bilemiyorum saçmalarsam kusura bakmayın..Bu birr mucizeeeee ben inanamıyorum sevinemiyorum bile Şoktayımmm senağlama senağlama senağlama Allahım tüm isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda hayırlı evlatlr versinn yüzünüzüüü güldürsünn hayırlısı ile inşallahhh senağlama

tebrikler balsurat...Allah'ım sağlıcakla kucakladığın günlere hayırlısıyla ulaştırsın..
yepyeni bi takvim gerek şimdi bebişe.. :)
hayırlısı ile gelsin miniğin..

cok guzel bı haber dılerım saglıcakla alırsınız kucagınıza..
gozunuz aydın..

tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah.burda bazı topikte yazılarınızı okumustum galiba uzun zamandır bebeğiniz olmuyodu çok sevindim.bir kaç hafta bu ağlamalarınız devam edecek ama bu duygular çok güzel rabbim herkese nasip eylesin

tebrikler bal kafam . isim değişince tabiikim oldugunu bilemedimmm. sağlıcakla kucağına al

Back
X