• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım sana şükürler olsun çok mutluyum

s_n_17

Guru
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
19
1
286
Çanakkale
26 kasımda 2. aşılamamı yaptırmıştım bu gün 19. gün ve ilk betaHCG 214.91 çıktı çok mutluyum ama 19. gün iyimi sizce 11aralıkta yaptırmam gerekiyordu ilk tahlilimi o yüzden kafamda karışık 2gün sonra tekrarlıcaz tahlili inşallah 2ye katlanır (Allahım bu mutluluğu isteyen herkeze yaşat)

26 kasımda 2. aşılamamı yaptırmıştım bu gün 19. gün ve ilk betaHCG 214.91 çıktı çok mutluyum ama 19. gün iyimi sizce 11aralıkta yaptırmam gerekiyordu ilk tahlilimi o yüzden kafamda karışık 2gün sonra tekrarlıcaz tahlili inşallah 2ye katlanır (Allahım bu mutluluğu isteyen herkeze yaşat)

süper ya :lepi:
bugün ne güzel böyle , güzel haberleri art arda alıyoruz :nazar:
Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:
değerin çok iyi bu arada :nazar:

tebrık ederım canım senı...cok sevındım.
bende asılama tedavısında sonuc beklıyorum.
sızlerı bole hamıs gorunce daha cok mutlu olouyorum
degerınde cok guzel ınsallah da 2 ye katlanacaktır...

tebrik ederim canım değerin güzel 2 gün sonrada artar inşş ..a.s.

bende seni tebrik ediyorum canım inşallah rabbim kucağımıza almayıda nasip eder Allahım herkezin yüzünü güldürsün.

tebriklerra.s.a.s. çok sevindim bugün herkesden çok güzel haberler alıyoruz patlama yapıyoruz kızlar yılın son aylarında:roflol: tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin :nazar:

bu günki değerim 469.88 herşey yolunda gidiyor inşll.
cuma günü tekrarlanacakmış yine kaç kez bakılıyor buna anlamadımki benim bildiğim 1 veya 2 kez
bi sorunmu var acaba diyorum sizler kaç kez yaptırdınız

cnm hayırlı olsun hatta çok güzel değerin
tup bebek olsaydı ikiz bile denirdi ama aşılamada bilemiyorum

bizlerede dua et cnm

Rabbim mutluluguna mutluluk katsin...meleginide sag saglim kucagina almayi nasip etsin.
tebrik ederim canim..darisi tum bekleyen ve isteyenlerin basina.

hayırlı olsun.değerin aşılama için gayet güzel bir değer.Rabbim kucağına almayı nasip etsin...

Back
X