• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım, sana şükürler olsun.kendiliğinden hamileyim..

zeugma27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
73
0
86
Hollanda
ALLAHIM bana bu gunleride gosterdi herkese nasipetsin yarabim bu guzel duyguyu kizima kardes geliyor dun test yaptim hamileyim inanamiyorum bir asilama bir tup bebekten sonra kendiliginden hamile kaldim verecek olan ALLAHIM vakti ve zamanin o biliyor umutlarimiz hic sonmesin dualarimiz hic bitmesin kizlar ALLAHIM isteyen herkese versin AMINNNNNNN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Allahim hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin inseallah
Rabbim bu yolda ugrasanlarin ellrini bos cevirmesin
Bizler icinde dua edin inseallah aminnnnnn

Canim ayni ay eylulde tup bebek yapmistik, ikimizin de negatifti..gozun aydin , cok sevindim ...insallah saglikla kucagina almak da nasip olur...darisi bebis isteyen herkesin ve benim basima:Saruboceq:

ayyy çok güzel canım.. allah saglıklı bişekilde kucagına almayıda nasip etsin... darısı bizlerin başına inşallah...

tebrik ederim.allah tamamini erdirsin.darisi olmayanlarin basina olsun insallah.

canım tebrik ederim ne güzel..... benimde 5gün geçti...sen kaç gün sonra test yaptın çıktı pozitif....canım inşalllah darısı benim başıma....:Saruboceq:...........RABBıM isteyen herkezin ellerini boş çevirmesin....

sizdeki sorun neydi ve herhangi bir kür falan uyguladınmı? belki bizede faydası olur benim transferin 8.günü ama kan testinde negatif çıktı. zaten umudum bitti belki bizimde kendiliğinden olur

sagolun kizlar insallah hepinizde en kisa zamanda bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz beni esimdeydi sorun ama kizlar varya hepsi bence piskolijik tup bebek olmayinca ondan sonra hic dusunmedik kafaya takmadik sonra adetim gecikti oylesine bir test yapayim dedim ama geceleri uykusuzluk baslamisti bende arkdasim demisti sende kesin bir sey var diye sikidrara gitme filann testi yapincada inanamadim ALLAHIM bu duyguyu sizlerede tatdirsin INSALLAH ......sizler icin her gun dua edicem ..........

Back
X