allahım şu 3 günü bi atlatsam....

tostocaman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
25
0
36
İzmir
kızlar ayın 11 inde 3. aşılamamı oldum çok rahattım gülerek girdim çıktım olmazsa olmaz zaten tüp bebek raporu için bi basamak olarak görüyorum dedim kendimi teselli ettim sonuç cumaya belli olcak fakat erken adet olurum diğer ikisinde baya erken olmuştum çünkü .Şimdi zaman yaklaştıkça hormonlarında etkisiyle sanırım, (adet belirtilerimde var zaten )çıldırmak üzereyim terör estiriyorum resmen heryerim yanıyor. Hani kediyi kutuya koyarsında çıldırır ya onun gibi işte ağlama krizi gülme krizi allahım deliriyorum aşılamalar beni çok yıpratıyor olmıcanı bile bile yapmıyolar mı drlar cins oluyorum ya.Artık çok sıkıldım tedavi olmaktan bıktım bıktım bıktım offfffffffffff

sakinnnnnn :)
geçmiş olsun öncelikle evet bu konu insanın psikolojisini alt üst ediyor umutlar yıkılışlar takrar umutlar tekrar vs. ama inş. mutlaka bi karşılığı olacak içini ferah tut yoksa stresten olan bebişide düşüreceksin allah korusun
sonucunu yazarmısın merak ettim :))

evet şeker sana sordum bende beklemedeyım ayın sonunda bellı olacak inş sonuç pozıtıf olur emeklerımız boşa cıkmazz

merhaba canım benım 3.ama daha önce kılomenle tedavı oldum 1tane dusuk oldu 2senedir olmuyo tekrardan başladım tedavıye görunur bır sorun yok hersey normal bu ay göbekten gonal kullandım ovıtrella vurdum kendım ayın 15de aşılama oldu bılmıyorum artık sabırlıyım beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…