Allahim sukurler olsun.ol dedin oldu.

karakedimami

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
4
6
3
35
Sadece dau ettim her aksam yatsi namazimdan sonra hacet namazi kildim ve sukurler olsun hamileyim.
Burdaki msjlari benim gibi tek tek okuyan yoktur herhalde yaptigim stresde cabasi...Allah ol diyince oluyo herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin.belirti olarak sadece yumurtalamadan hemen sonra baslayan bel ve karin agrisi cektim.kan testi idarar testleri yaptim hepsi negatif ama duami hic birakmadim hep istedim Allahtan tesbih cektim meryem suresi okudum....en son saglik ocaginda adetten 5 gun once kan testi yaptim sonuc negatif hamile olmadigima inandirdim kendimi adetim zaten duzensizdi yine 6 gun gecti ve dun aksam esimle doktora gorunmeye karar verdik.doktor catala oturttu ve muayne etti mantar iltahap ne ararsan var dedi ama rahim cok dolu siz bu kan verin ona gore ilac yazicam sonrada esin icin muayneye gelirsiniz dedi.bir saat bekledik hastanede ve esim sonucu almak icin labratuara indi geldiginde yuzu guluyodu ben o kadar emindimki hamile olmadigima askim ne guluyosun die sacmaladim sonucu bi aldim degerim yuksek doktora ciktik tebrik ederim hormon testlerine gerek kalmadi dedi ben okadar sakindimki sanki bu haberi almak icin aylarca buralarda dolanmamis gibiydim cok normal karsiladim aklimdan sadece Allaha sukretmek gecti okadar halada cok sakinim.hic uimidinizi kaybetmeyin Allah ol derse olur sadece ondan cok isteyin.Rabbim herkese nasip etsin size klasik stres yapmayin cumleleri kurmicam benim kadar yapani olmazdi zaten ama stres = bebek :)) siz sadece Allahtan istemesini bilin.hoscakalinnnnn :)

Canım benim gözün aaydın inşallah sağlıklı bir bebek olur. Bende hayırlısı ise ver diye dua etti. Allahıma önünde yol ayrımları vardı ama Dediğin gibi Allah istedi ol dedi ve bikaç gün sonra öğrendim ki hamileyim sonsuz şükürler çok sevindim senin adına da..

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim çok mutlu oldum dediğin gibi dularaımızı eksik etmememiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…