allahım şükürler olsun sana mucizem geliyor canlarım

belenay

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
5.340
137
363
hala şoktayım inanamıyorum rüya gibi bişey bu arkadaşlar bende hamileyim bunu yazabileceğim hayal gibiydi ama oldu çok şükür rabbim banada nasip ettisultanım canım arkadaşım
alinim
,semoşum smhsmh,tatlıcadım mehtabım,bahhrım didoşum,süarım arifem,saranurum betüşüm,zazam canım,gözeğim tatlım,yasemenim karakızım,sedam minik kuşum,durulaytuğum güzel anniş,hakçacım güzel hamiş,nevroskycim desteğim canım arkadaşım,vildangel asi ruhlu tatlı kardeşim,maatcım desteğim canım,çitosum,beryalim hemşom veee hamilekalmak isteyenler kaç kişi kaldık topiğinin tüm şekerleri ve benim bu güzel insanlarla tanışmmı sağlayan kadınlar kulubü kurucusu editörleri ve tüm kk üyeleri hepinize sonsuz teşekkür ediyorum sizlerin desteği ve dualarıyla bugün bu güzel haberi veriyorum hepinizi çoooook seviyorum iyiki varsınız canlarım
bana dua edin ne olur ters bişey olmasın bu rüya bitmesin allahım nerde isteyen varsa herkese hayırla ve sağlıkla nasip etsin güzel tatlı hayırlı salıklı bebeleri:Saruboceq:
a.s.:dance::teytey::sm_cool:hihoyyytdelikafadulden

Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kollarınıza almayı nasip etsin meleğinizi :1hug: :nazar:

darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. gamyoncuiremsu

gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah....darısı bizlerin başıa

canım arkadaşım filizim bende bilmiyomuş gibi şaşırıyom yaa:))))) halbuki ilk duyan kişilerdenim ama olsun hoşuma gidiyo herseferinde tbr etmek :) canım benim sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.........darısı başımızaaaa.........

tüylerim diken diken oldu yemin ederim sevinçten ağlıyorum şuansenağlama
sen canımsın:asigim:
can yoldaşımsın:1hug:
senin gibi güzel yüreğine
rabbim şükürler olsun:Saruboceq:
bitanem Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
bak 2009 u kaçırmadın Allahın izniyleŞeniz

Gözün aydın canım Rabbim sağ salim kollarınıza almayı nasip etsin meleğinizi :1hug: :nazar:

darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. gamyoncuiremsu
sağol canım güzel dileklerin için allahım nerde varsa isteyen herkese nasip etsin

gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına aldığın günleride gösterir inşallah....darısı bizlerin başıa
amin inşallah allahım tez zamanda sanada nasip etsin canım

canım arkadaşım filizim bende bilmiyomuş gibi şaşırıyom yaa:))))) halbuki ilk duyan kişilerdenim ama olsun hoşuma gidiyo herseferinde tbr etmek :) canım benim sağlıklı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.........darısı başımızaaaa.........
cadımmmmm yaptın cadıığını gene iyiki varsın iyiki yanımdasın sağol bi tanem drısı seninde başına24ünde inşallah

tüylerim diken diken oldu yemin ederim sevinçten ağlıyorum şuansenağlama
sen canımsın:asigim:
can yoldaşımsın:1hug:
senin gibi güzel yüreğine
rabbim şükürler olsun:Saruboceq:
bitanem Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
bak 2009 u kaçırmadın Allahın izniyleŞeniz
semoşum canım can kuşum bi tanem sağolasın yanımda olduğunu bilmek çok güzel canım arkadaşım dualarım seninle bunu biliyorsun en kısa zamanda rabbim sanada göndersin meleğini inşallah sen bunu hakeden güzel insanlardan birisin tatlım benim

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş salıkla büyüt bebişini

Tebrik ederim arkadaşım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu
benim gibi bir çok kişi burdan haykırmak istiyor senin gibi melelğin hep yanında olsun işallah

Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh yavrunua.s.

tebrikler canım...doğal yoldanmı oldu? aşılama ya da tüp bebek mi?
çok teşekkür ederim canım evet doğal yolla nisanda aşılama deniyecektik ama rabbim gerek bırakmadı darısı tüm isteyenlerin başına inşallaha.s.

Çok duygulandım ya çok mutlu oldum canım senin adına..Ne kadar güzel bir şey Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..

aaa inanmıyorum ya..
cok sevindim belinaycım.
doğumda dua ettiğim insanlar arasındaydın sen de.
cok cok tebrik ediyorum.

Allah gönlüne göre versin,
sağ salim kavuş inş bebeğine:1hug:

belenay seni hamile kalmak topicinden hatırlıyorum..yazdıkların içimi burkmuştu..bikaç ay önceydi..kasım filandı galiba..gözün aydıınn..çook sewindim..rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..güzel bi hamilelik geçirirsin dilerim...bebikine iyi bakk :):emir_bebek:

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş salıkla büyüt bebişini
sağol canım allah razı olsun hepinizden darısı tüm isteyenlerin başına

Tebrik ederim arkadaşım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu
benim gibi bir çok kişi burdan haykırmak istiyor senin gibi melelğin hep yanında olsun işallah
sağol canım sizin içinde dua etmez olurmuyum dünden beri site için topluca dua ediyorum isimlerini bildiklerimi tek tek söylüyorum aklıma her geldiğinde dua ediyorum çünkü sizleri çok iyi anlıyorum ama inancını yitirmezsen rabbim veriyor 3 yıl bekledim ama sonunda değdi meleğim benimle allahım sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah

Tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh yavrunua.s.
canım sağol güzel dileklerin için o kadar güzel ki bu duyguyu sizlerle paylaşmak umuyorum bütün arkadaşlarım tatsın bu güzel duyguyu inşallah a.s.

belenayyyy senağlama canımmmm senağlama bitanemmmm senağlama tatlı , sempatik , güzel kalpli , yardımsever arkadaşımmmmmmmmmmm. senağlama

Şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Bu haberr gözyaşlarına boğulmama sebep oldu. Ama sevinç gözyaşlarınaaa. senağlama senağlama senağlama

Şükürler olsun Allahımaa. Sana da bağışladı yavrunu. Hakediyordun ama vakti zamanı gelmemişti. Allahım "ol" dedi de oldu şimdi. Hayırlısıyla gelecek yavrun. Sağlıkla gelecek. Dualarımız seninle. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Seni ve eşini çooook çooook tebrik ediyorum bitanemmmm. :hooray: Artık herşey çok daha güzel olacak. Yaşamınıza bir renk daha katılacak. Çok sevindim senin adına çooookk. Allaha emanet olun. Allah nazarlardan korusun sizi melek arkadaşımmm. :nazar::nazar:

Kocaman da bir nazar boncuğu iliştireyim şuraya. Şeniz :asigim:

6006_buyuk.jpg

Çok duygulandım ya çok mutlu oldum canım senin adına..Ne kadar güzel bir şey Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
sağol cnım allahım sanada nasip etsin inşallah umutla ve sabırla bekle inan rabbim biliyor zamanını

aaa inanmıyorum ya..
cok sevindim belinaycım.
doğumda dua ettiğim insanlar arasındaydın sen de.
cok cok tebrik ediyorum.

Allah gönlüne göre versin,
sağ salim kavuş inş bebeğine:1hug:
sağol canım arkadşım bak dualrın kabul oldu çok şükür sonunda bende hamileyim sizin dualarınız syesinde rabbim nasip etti allah razı olsun canım

belenay seni hamile kalmak topicinden hatırlıyorum..yazdıkların içimi burkmuştu..bikaç ay önceydi..kasım filandı galiba..gözün aydıınn..çook sewindim..rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..güzel bi hamilelik geçirirsin dilerim...bebikine iyi bakk :):emir_bebek:
sağol canım bazen umutsuz oldum bazen içim umuttan çoştu ama asla isyan etmedim sabırla ve duayla işte sonuç allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle gönülden diliyorumki bunu tahmin bile edemezsiniza.s.

belenaycım rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım yeni topikte hayırlı olsun buaradaŞeniz

tebrik ederim canim...harika bir armagan olmus esinle sana:))saglikla kucaginada alirsin insallahhh
sağol canım yanlız olmadığımı bilmek çok güzel allahım herkese nasip etsin inşallah

belenayyyy senağlama canımmmm senağlama bitanemmmm senağlama tatlı , sempatik , güzel kalpli , yardımsever arkadaşımmmmmmmmmmm. senağlama

Şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Bu haberr gözyaşlarına boğulmama sebep oldu. Ama sevinç gözyaşlarınaaa. senağlama senağlama senağlama

Şükürler olsun Allahımaa. Sana da bağışladı yavrunu. Hakediyordun ama vakti zamanı gelmemişti. Allahım "ol" dedi de oldu şimdi. Hayırlısıyla gelecek yavrun. Sağlıkla gelecek. Dualarımız seninle. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Seni ve eşini çooook çooook tebrik ediyorum bitanemmmm. :hooray: Artık herşey çok daha güzel olacak. Yaşamınıza bir renk daha katılacak. Çok sevindim senin adına çooookk. Allaha emanet olun. Allah nazarlardan korusun sizi melek arkadaşımmm. :nazar::nazar:

Kocaman da bir nazar boncuğu iliştireyim şuraya. Şeniz :asigim:

6006_buyuk.jpg

nevroskycim sonunda oldu çok şükür oldu hala şoktayım biliyormusun inanamıyorum olmaz gibi geliyordu çok uzak geliyordu ama değilmiş tatlım allah isterse oluyor dünden beri ççınlattım kulaklarınızı dua ede ede hadi senide bekliyorum arkamdan gel yanlız bırakma beni hhe dün diğer arkadaşların ismi aklıma gelmedi heyecandan bende aletli arkadaşlar diye dua ettimkaydirigubbakcemile3
darısı senin başına tez zamanda inşallah canım arkadaşıma.s.

Back
X