Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

MeriMeri621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
74
20
3
25
Kizlar 1-5, 2 aydir sozluyum ama herif surekli kaciyor bnden neden boyle davraniyor bilmiyorum belki agir abi havalarinda takilmak istiyordur belki bana isinmamistir belkide bana hic deger vermiyordur
Napsam yaranamiyorum ne etsem hosuna gitmiyor cogu zamana soyledigim herseyi tersliyor kafayi yicem sanki
Bana yardimci olur musunuz bnm hic arkaasm bile olmadi birinin kanina nasil girerm bilmiyorum bana isinmasi icin ve evlilige hazir oldugumu ikna etmrk icin napabilirim napmaliyim bana taktik soyler misiniz gercekten herkesin fikrine cok ihtiyacm var
Smdiden herkese tesekkurler ***

Cinsel anlamda mi yaklaşmıyor?
Evlenmeyi bekliyordur belki neden acele ediyorsunuz bu kadar .

Kizlar 1-5, 2 aydir sozluyum ama herif surekli kaciyor bnden neden boyle davraniyor bilmiyorum belki agir abi havalarinda takilmak istiyordur belki bana isinmamistir belkide bana hic deger vermiyordur
Napsam yaranamiyorum ne etsem hosuna gitmiyor cogu zamana soyledigim herseyi tersliyor kafayi yicem sanki
Bana yardimci olur musunuz bnm hic arkaasm bile olmadi birinin kanina nasil girerm bilmiyorum bana isinmasi icin ve evlilige hazir oldugumu ikna etmrk icin napabilirim napmaliyim bana taktik soyler misiniz gercekten herkesin fikrine cok ihtiyacm var
Evliliğe hazır olduğunu anlamamış mı? E nasıl sözlendiniz? Evlenme teklif etmeden söz nasıl yaptınız?
Ay bu ne garip bir konu ya da nasıl anlatamamışsınız derdinizi.
Ayrıca sevmeyen adam sevmiyordur, ne o öyle taktik falan, çok küçültücü şeyler bunlar.

Evliliğe hazır olduğunu anlamamış mı? E nasıl sözlendiniz? Evlenme teklif etmeden söz nasıl yaptınız?
Ay bu ne garip bir konu ya da nasıl anlatamamışsınız derdinizi.
Ayrıca sevmeyen adam sevmiyordur, ne o öyle taktik falan, çok küçültücü şeyler bunlar.
Evlenme teklifi olmadi gorucu usulu oldu
Evlenmeyi kabul etti ama hala cok soguk davrniyor normalde oyle biri dgl ama bana karsi oyle
Gercekten napacagimi nasil davranacagimi bilmiyom

Fotolu ne ola ki?
Konuya bakılsın diye yem mi?

Evlenme teklifi olmadi gorucu usulu oldu
Evlenmeyi kabul etti ama hala cok soguk davrniyor normalde oyle biri dgl ama bana karsi oyle
Gercekten napacagimi nasil davranacagimi bilmiyom
Istemıyor demek kı. Belkı de aılesının zoruyla evlenıyordur. Emın olun, oturun konuşun değılse ayrılın. Yok yere ıkınızın de hayatı mahvolmasın.

Ya konusmalarimizi cektm ornek olaraka atacaktm ama hata verip duruyor yuklenmiyo fotolar
Bana karsi o kdar sogukki insan konusmak istemiyor ama onu cok seviyorm ayrilmak istemiyorm

Özel hayatın gizliliğini ihlale girer yaptığın suç, konun kapanır. İstiyorsan konuşmanızdan burada yazarak örnek ver. Ben şunu dedim cevap olarak şunu dedi gibi.

Ya konusmalarimizi cektm ornek olaraka atacaktm ama hata verip duruyor yuklenmiyo fotolar
Bana karsi o kdar sogukki insan konusmak istemiyor ama onu cok seviyorm ayrilmak istemiyorm
Belli ki o seni sevmiyor canım. Seviyorsun diye seni sevmeyenle evlenirsen canın cok yanar. Yol yakınken birşeylerin farkına var bence.

Back
X