Allah'ım yine o zorlu süreçteyim yoruldum :((

kaanmerve

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
12
1
6
İstanbul
merhaba arkadaşlar 2 yaşında bir oğlum var defalarca klomen ve gonal f ovittrelle'den sonra şükürler olsun ki Rabbim oğlumu bize verdi yaklaşık bir senedir (ara vermek istemedik ) bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor yumurtalıklarım gelişmiyor doktoruma her gittiğimde aynı şeyi söylüyor bekleyelim klomenle başlayalım hep aynı cümleler yaşın genç yeterince bekledim diyorum bu ay tedavi görecekken mantar oldum biran önce anne olmak istiyorum yine

inşallah en kısa zamanda tekrar evlat sahibi olursun... sen yine çok şanslısın ki Allah sana 1 evlat nasip etmiş hayırlı uzun ömrü olur inşallah.. senelerce uğraşıp evlat sahibi olamayanlar var :( Allah o mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah...

merhaba arkadaşlar 2 yaşında bir oğlum var defalarca klomen ve gonal f ovittrelle'den sonra şükürler olsun ki Rabbim oğlumu bize verdi yaklaşık bir senedir (ara vermek istemedik ) bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor yumurtalıklarım gelişmiyor doktoruma her gittiğimde aynı şeyi söylüyor bekleyelim klomenle başlayalım hep aynı cümleler yaşın genç yeterince bekledim diyorum bu ay tedavi görecekken mantar oldum biran önce anne olmak istiyorum yine

valla arkadaşa katılıyorum canım rabbim oğluna uzun ömür versin.ben 2.5 yıldır istiyorum.yumurtlama sorunu var bendede.acaba 1. si olacakmı diye düşünüyorum sürekli.bence sen kafanı yorma fazla oğlunla beraber hayatın tadını anneliğin tadını çıkar.hemde ona bol bol zaman ayır.hem vücudunada yazık.üst üste doğum riskli.
yinede hayırlısı rabbim gönlüne göre versin..

Back
X