Allahima bin sukur! Bende hamileyim...

Tugbisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
29
0
86
Ankara
Merhaba arkadaslar,,

En sonunda bende hamileyimmm
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

Dun hamilelik testi yaptim, pozitif cikti! gozlerime inanamadim!!!

Tam 1 sene 1 ay sonra ilk defa hamileyim, Rabbim nazarlardan korusun..

Ben bir senedir KK ye uyeyim, cok sey ogrendim bu siteden. 1 seneyi gecti diye doktora iki ay once mart ayinda gittim, esimede banada test yaptilar. Iste o testlerin sonucunu yarin ogrenecektik. Rabbim ogrenmeden, doktorlara gitmeden bebegimi verdi. Hicbir zaman umuzudunuzu kaybetmeyin, Rabbimin sadece ol demesi yeter. Ne zaman hayirliysa o zaman olsun diyin ve bol bol dua edin.

Allaha emanet olun, darisi butun cocuk isteyenlerin basina.

Opuldunuz Tugbisss

Şeniz

Tebrik ederim, güzel bir hamilelik geçrini ınşallah. Darısı biz sabırla bekleyenlerin başına ınşallah. (Amin)

ohhh negüzel oynayalım yuppiiii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tebriklerrrrrrrrrr darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh

Hayırlı, uğurlu olsun canım. İlk defa hamile olman dikkatimi çekti, daha önce gebelik falan geçirmedin dimi. Bu 1 yıl sürecinde herhangi bir bitki kullandın mı, hormonların nasıldı, nasıl bi süreçten geçtin, ayrıntılı anlatırmısın canım. hamile kaldığın ay her gün mü ilişki yoksa günaşırı mı? Bunlar hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

tebrik ederim canım saglıcakla gelsin yegenimiz inşallah darısıda bizlere olsun bidenem:ecrin_bebek:

Merhaba Zerdalcim,

Evet ilk defa hamile kaldim, bu benim ilk bebegim olacak insallah..Dogum kontrol 1 yil kullandiktan sonra biraktim, ilk once kendi haline biraktim, bi kac ay icinde hamile kalamayinca, ovulasyon testleri kullanmaya basladim, surekli hesaplamalar yapiyordum. Stres yapiyordum, esimde yapma diyordu surekli.. Ama bi turlu olmadi, cok uzuldugum gunler oldu, hic olmayacak dedigim. Ama Allahimdan hicbir zaman umut kesmedim. 1 seneyi gecince doktora basvurdum, testler yapildi, ne yapsam olmuyo diye bi his vardi o zaman icimde. Yine ovulasyon testi kullandim, bu son ay, cunku gecen aydan kalmisti bi deneyim dedim. Pozitif cikti, o gunun aksamini degerlendirdik esimle, birde o gun ve ondan onceki gun esime yogurtlu keciboynuzu pekmezi-uzum pekmezi karistirip yedirmistim, bakalim ise yarayacak mi diye. Belkide yaradi bilmiyorum..Sonra ayaklarimi havaya diktim, ve dua ettim... Her namazimda dua ettim bu gune kadar ve Rabbim duami kabul etti canim. Boyle oldu..Insallah herkez bu guzel duyguyu yasar..

Sahi pazartesi doktora gittim, o da butun degerler normal dedi benimde esiminde..

Optum canim

cnm senle 1 yıldır egbelik belirtileri topiğinde karşılaşıyoduk.Ben baya ara vermiştim girmemiştim.çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin.Bende 6+3 günlük hamişim.İnş. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır.TEkrar hayırlı olsun

Canımm gözün aydınn,Rabbim tamamına erdirsin.... VE diğer istiyenlerede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın opuyorumnanaktan O çizgiyi bizde görebilmek duası ile... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…