ALLahıma binLerce kez şükürler olsun... Sonunda hamileyim..

Dark

Heyecan Doruk'ta ;)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
9.364
160
373
39
İstanbul
Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hep bu anı beklemiştim buradan bir gün bende haber verecekmiyim diye.Çok şükür allahıma verdi melegimi.. 9aydır olsun diye uğraşıyorduk, eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra 7ayımda hamiş kaldım. 3 gün gecikince idrar testi yaptım çift çizgi çıkıverdi. Sonrası da kan tahlili yaptırdım 87.99 cıktı degerim daha çok küçük melegim. dualarınızı eksik etmeyin de birşey çıkmasın..
allah tüm isteyenlere de bu duyguyu tattırsın inşallah.! :lepi: :nazar:

canım benım tebrıkler allh kucagına almayı nasıp etsın bızlerede duanı eksık etme.ınş bızde gusel haberler veırırız en kısa zamnda

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hep bu anı beklemiştim buradan bir gün bende haber verecekmiyim diye.Çok şükür allahıma verdi melegimi.. 9aydır olsun diye uğraşıyorduk, eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ameliyattan sonra 7ayımda hamiş kaldım. 3 gün gecikince idrar testi yaptım çift çizgi çıkıverdi. Sonrası da kan tahlili yaptırdım 87.99 cıktı degerim daha çok küçük melegim. dualarınızı eksik etmeyin de birşey çıkmasın..
allah tüm isteyenlere de bu duyguyu tattırsın inşallah.! :lepi: :nazar:

Gözünaydın, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine:CüvCüv:... duana da amin demekten başka ne yapılır?...

hepinize çok teşekkür ederim a.s. darısı sizlerin başına inşallah.

Gözün aydın... Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin..

tebrik ederim canım RABBİM saglıklı kucagına almayı nasip etsin
inş. benim eşimde yazın ameliyat olmayı düşünüyor bizde 2.5 yıldır istiyoruz olmuyor
eşinin sperm sayısı kaçtı canım kaça yükseldi bilgi verirsen sevinirim canım..

allah kucağına almayı nasip etsin canım.çok sevindim.bizlerede umut oldun.darısı bizim başımıza inşallah.bizde varikoselliyiz haziranda ameliyat olduk.ekstradan yedirdiğin içirdiğin birşeyler varmı tatlım.birde bişiy daha sormak istiyorum.belirtilerin varmıydı?

canım tebrik ederim umarım bigün bizde buraya güzel haberlerimizi yazanlardan oluruz...

tebrik ederim canım RABBİM saglıklı kucagına almayı nasip etsin
inş. benim eşimde yazın ameliyat olmayı düşünüyor bizde 2.5 yıldır istiyoruz olmuyor
eşinin sperm sayısı kaçtı canım kaça yükseldi bilgi verirsen sevinirim canım..

canım dr bize gerek duymamıştı bekleyin daha yeni evlisiniz demişti. Beklemek istememiştik test yaptırmıştık sonuca göre dr ameliyat kararı almıştı. biizm tek sorunumuz morfolojiydi %1'di. bu ay testi yenileyecektik gerek kalmadı çok şükür. rabbim verdi :nazar:
varikosel varsa muhakkak ameliyat olsun eşin ertelemeyin.
allah acil şifalar versin. darısı başına canım :Saruboceq:

allah kucağına almayı nasip etsin canım.çok sevindim.bizlerede umut oldun.darısı bizim başımıza inşallah.bizde varikoselliyiz haziranda ameliyat olduk.ekstradan yedirdiğin içirdiğin birşeyler varmı tatlım.birde bişiy daha sormak istiyorum.belirtilerin varmıydı?

canım çok teşekkür ederim. hamile kalanları okuyunca bana da umut oluyorlardı. herseyin hayırlısını versin allahım. ben çok dua ettim hep hayırlısını ver diye. sizde bizden 1ay önce olmuşsunuz ameliyatınızı.
dr eşime padutin adında bi vitamin verdi alsanız da olur almasanız da olur bekleyeceğiz artık yapacak birşey yok dedi. ilacın içerigini incelemiştim içeriginde domuz pankreası varmış diye almadım. evicap-zinco vitamin ilacı verdim her gün birtane. keçi boynuzu suyu ve keçi boynuzu pekmezi , bal,ceviz,muz yedirdim. birde çok dua ettim işte :Saruboceq:
darısı başınıza canımm allahım sizlere de nasip etsin bu duyguyu :Saruboceq: bana da dua edin, rabbim tamamına erdirir inşallah :nazar:

canım benim çok tebrik ederim ne güzel bir haber,mevlam kucağına almayı da nasip etsin tüm arkadaşlarımın temennisi gibi ben de bu duayı ediyorum,bizlere de dua et olur mu,ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir,sağlıcakla kal...

Back
X