Allahıma şükürler olsun bende hamileyim yeniden..

CIPCIP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
139
75
98
İstanbul
ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BENDE HAMİLEYİM YENİDEN..DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR..2008 ARALIKTA İLK BEBEĞİMİ PREKLEMSİDEN KAYBETTİM 6 AYLIK ERKEN DOĞUM,GEÇEN SENE MAYISTADA BİR DÜŞÜK YAPTIM ..AŞILAMA İLE OLDU HAMİLELİKLERİM..LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..YÜCE MEVLAMIZ (c.c) HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİB ETSİN CÜMLEMİZE İNŞALLAH..AMİİİİNNNNN..

allah yardımcın olsun işallah hayırlısıyla allah kucağına almayı nasib eder işallah.

allh hayırlısını versın vede kucagına almayı nasp etsın canım bzlerede duanı eksık etme ınş bızde tadarsın bu mutlu duyguyu:nazar:

rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin cnm

Bende bugün öğrendim hamile olduğumu .Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .

allah tamamına erdirsin.kucagınada almayı nasip etsin..
en başta rahat olmaya çalış.stres olma.herşeyin yolunda gidecigine inan...

hayırlı uğurlu olsun.Ben de düşük sonrası hamileyim.haziranda doğum Allah kısmet ederse

ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN BENDE HAMİLEYİM YENİDEN..DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR..2008 ARALIKTA İLK BEBEĞİMİ PREKLEMSİDEN KAYBETTİM 6 AYLIK ERKEN DOĞUM,GEÇEN SENE MAYISTADA BİR DÜŞÜK YAPTIM ..AŞILAMA İLE OLDU HAMİLELİKLERİM..LÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN..YÜCE MEVLAMIZ (c.c) HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİB ETSİN CÜMLEMİZE İNŞALLAH..AMİİİİNNNNN..

canım inş. sağlıkla kucağına alırsın ve çok mutlu olursunuz. rabbim hayırlı etsin. çok sevindim. tebrikler..

Allah razı olsun cümlenizden arkadaşlar,, dualarınız için çok teşekkürler,, Allahım bana ve bütün hamilelere sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah,,olmayanlarada en kısa zamanda sağlıkla hayırla nasib etsin,hepsine bu duyguyu tattırsın Yüce Mevlam..

Back
X