allahin belasiii

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
108
Antalya
Kizlar kardesimin bas belasi bi kiz arkadsi var kiz 17 kardesim 19 yasinda ramazan bayraminda ailem bana gelecek ben antalyada onlar izmirde ustelik daha birbucuk aylik evleyim kayinvaldemlerde gelcek cumbur cemaat guzel bi bayram gecircektik bi haftadir sevincimden uyuyamadim ama bugun kardesim aradi abla sevgilim gorumcenin gelmesini istemiyo diye gorumcemde 17 yasinda kardesime karsi bi ilgisi vardi daha oncede cikmislardi diyim ki 3 4 sene once cocuklardi yani simdi neyse kiz bunlarin ayni ortamda bulunmasini istemiyo ama akraba olduk mecbur bir araya geliyolar kimseyi abisini evimden kovamam kardesimede anlattim ve sonuc kardesim beni reddetti demedigibi birakmadi hungur hungur agladim sevgilisiylede kavga ettin kiz bana beni sorgulamak senin haddin degil dedi ama o benim evime gelcek misafire karsiyo kufur etmemk icin kendimi zor tutuyorum nisandada sorun yapti ceyizim giderkende yok efendim gorumcem niye geliyomus abisini dugunune gelmeseydi ozamn okadar sinirliyimki izmire gidip kavga edesim geliyo

Kizlar kardesimin bas belasi bi kiz arkadsi var kiz 17 kardesim 19 yasinda ramazan bayraminda ailem bana gelecek ben antalyada onlar izmirde ustelik daha birbucuk aylik evleyim kayinvaldemlerde gelcek cumbur cemaat guzel bi bayram gecircektik bi haftadir sevincimden uyuyamadim ama bugun kardesim aradi abla sevgilim gorumcenin gelmesini istemiyo diye gorumcemde 17 yasinda kardesime karsi bi ilgisi vardi daha oncede cikmislardi diyim ki 3 4 sene once cocuklardi yani simdi neyse kiz bunlarin ayni ortamda bulunmasini istemiyo ama akraba olduk mecbur bir araya geliyolar kimseyi abisini evimden kovamam kardesimede anlattim ve sonuc kardesim beni reddetti demedigibi birakmadi hungur hungur agladim sevgilisiylede kavga ettin kiz bana beni sorgulamak senin haddin degil dedi ama o benim evime gelcek misafire karsiyo kufur etmemk icin kendimi zor tutuyorum nisandada sorun yapti ceyizim giderkende yok efendim gorumcem niye geliyomus abisini dugunune gelmeseydi ozamn okadar sinirliyimki izmire gidip kavga edesim geliyo

buu ergenlik çağları gerçekten başa bela...
kardeşinizle sakince konuşun bence böyle nedenden gelmemezlik olur mu hiç...
ama o küçük bacaksıza en yakın zamanda hadini bildirmek lazım böylesi insanı katil eder:47:

17 yaşı ciddiye alma, akrabalık ilişkilerinden bi haber belliki imkanı varmı eşinin kardeşini eve almayasın. He de geç boşver...

Ah bu erkekler. Daha bu yaşta bir kız yüzünden ablasını ağlatabiliyor. Yaptığın hiç bir şeyde yok. Kocanın kardeşi nasıl gelme diyebilirsin. Bence annenle konuş ona anlat durumu gerekirse babana. Başka türlü çözemezsin.

Ya bu kızlardaki ne cesaret valla ben olsam gıkım çıkmaz
millet erkek arkadaşını geçtim erkek arkadaşının ailesine neler yaptırıyor ya da yaptırmaya çalışıyor :53::53:

buu ergenlik çağları gerçekten başa bela...
kardeşinizle sakince konuşun bence böyle nedenden gelmemezlik olur mu hiç...
ama o küçük bacaksıza en yakın zamanda hadini bildirmek lazım böylesi insanı katil eder:47:

İnan aglayarak yaziym bi aydir uykum yok alisamadim tek bi komsu yok onlar gelcek diye hergun isten gelip hazirlik yaptim bu ay kardesimin dogum gunu ona supriz parti hazirliycaktim ama onun bana dedigi hayatimdan cik bi defol benim gozumde hic bi degerin yok herseyini benle paylasan cocuk bunu nasil yapti anlamiyorm ki ben onlarin iliskisine hep destek verdim annem kizi gordugu gunden beri sevmemisti onu bile isindirmaya calistim ama gordugum muameleye bak

Bak bacaksıza ya .
Biz saygıda hürmette kusur etmedik kız şimdiden tepki çekiyor .
İnşallah kardeşinizin aklı başına gelir bir an önce de ablacığını bu mübarek günde bu kadar üzen bir kizi defeder hayatından

Resti çekeceksin, öyle şey olur mu?
küçük hanım kusura bakmasın dünya onun etrafında dönmüyor ayrıca kardeşine güvenmiyor mu ki?elimden kaptırırım diye mi düşünüyor?
Gençlik,aşk maşk bunlar güzel şeyler de..öyle daha 17 yasında kocan değil bişey değil aileye emrivaki yaptırmaya kalkışıyor.
Ben olsam kardeşime asla böyle bişey yapmayacagımı,hanfendinin kendisinin bileceğini söylerdim.
Bu arada kardeşinin de göz kör olmuş,ne yaptıgının farkında değil.Yüz vermişsiniz hatun astarını istiyor
Sen gurbettesin,aileni özlemişsin.sakın 2 ergen için huzurunu kaçırma istiyorsa kardeşin de gelmesin kimsenin seni böyle bir durum için üzmeye hakkı yok.

Son düzenleme:
Ya kizlar bende esimle 6 sene sevgili oldum annesi ardiginda elim ayagim dolasirdi annem kizi ariycakti isterse arasin kimseden cekingem yok diyo

Boşver yahu gelmezse gelmesin. Yakın zamanda anlar yaptığı hatayı teryesizliği.

Benim sevdiceğimin 10 yaşında kız kardeşi var. Daha onunla rahat rahat konuşamıyorum elin veledi neler yapıyor. Vaaay be, şaşırdım. :)

terbiyesize bak sen :84:
canım öyle şey olur muymuş nasıl dersin görümcene gelme diye Allah Allah bu bacaksızlar da iyice azıtıyorlar yaa
madem kardeşin de seni onun yüzünden ağlatmış hiç taviz verme kuzum 'hayır görümceme gelme diyemem' de kestirip at.
isterse o gelmesin canım onun yüzünden kocana,kocanın ailesine mi saygısızlık yapıcaksın dimi ama :99:

kız size '' kiz bana beni sorgulamak senin haddin degil '' diyorsa 19 yaşındaki kardeşiniz sizi reddetmiş ya ben ablası olsam ben onu red ederim ablasına bu lafı kullandırttığı için oldu gülüm başka bi emri varmıymış? ciddiye alıp üzülmeni anlamadım , he he öyle de geç ,kardeşinde ne istiyorsa yapsın bırak :20:

Resti çekeceksin, öyle şey olur mu?
küçük hanım kusura bakmasın dünya onun etrafında dönmüyor ayrıca kardeşine güvenmiyor mu ki?elimden kaptırırım diye mi düşünüyor?
Gençlik,aşk maşk bunlar güzel şeyler de..öyle daha 17 yasında kocan değil bişey değil aileye emrivaki yaptırmaya kalkışıyor.
Ben olsam kardeşime asla böyle bişey yapmayacagımı,hanfendinin kendisinin bileceğini söylerdim.
Bu arada kardeşinin de göz kör olmuş,ne yaptıgının farkında değil.Yüz vermişsiniz hatun astarını istiyor
Sen gurbettesin,aileni özlemişsin.sakın 2 ergen için huzurunu kaçırma istiyorsa kardeşin de gelmesin kimsenin seni böyle bir durum için üzmeye hakkı yok.

Kiz ben onun yuzunden herkese rest cektim calismami istemedi babama kafa tuttum diyo kardesiminde bizi silmesini bekliyo heralde kardesimde onceden kiz benim her dedigimi yapiyo ailesine karsi geliyo beni gercekten seviyo diyip duruyodu kiz resmen duygu somurusuyle elinin altina almis

İnan aglayarak yaziym bi aydir uykum yok alisamadim tek bi komsu yok onlar gelcek diye hergun isten gelip hazirlik yaptim bu ay kardesimin dogum gunu ona supriz parti hazirliycaktim ama onun bana dedigi hayatimdan cik bi defol benim gozumde hic bi degerin yok herseyini benle paylasan cocuk bunu nasil yapti anlamiyorm ki ben onlarin iliskisine hep destek verdim annem kizi gordugu gunden beri sevmemisti onu bile isindirmaya calistim ama gordugum muameleye bak

kıyamam yaa ağlamayın bunun için ne kadar süredir birlikteler ki?
bi heves işte oluyo böyle dengesizlikleri :26:
kardeşinizle konuşsanız tamam gelmiycek görümcem deseniz...
sonra iki sevgili birbirlerini yiyip dursunlar belki ayrılılarda kurtulursunuz...
veya size karşı olan tavrını kardeşiniz biliyo mu acaba:44:
benimde bi erkek kardeşim var bi sevgilisinden bende çok çektim kızın yanında beni kovmuştu...:47: öküz işte!
ama kız bana sen nerden bilceksin saçmalama dedi diye ayrılmıştı
ben onun ablasıymışım bişey denmesi gerekiyosa o dermiş:53:
ergenler işte:19:

kıyamam yaa ağlamayın bunun için ne kadar süredir birlikteler ki?
bi heves işte oluyo böyle dengesizlikleri :26:
kardeşinizle konuşsanız tamam gelmiycek görümcem deseniz...
sonra iki sevgili birbirlerini yiyip dursunlar belki ayrılılarda kurtulursunuz...
veya size karşı olan tavrını kardeşiniz biliyo mu acaba:44:
benimde bi erkek kardeşim var bi sevgilisinden bende çok çektim kızın yanında beni kovmuştu...:47: öküz işte!
ama kız bana sen nerden bilceksin saçmalama dedi diye ayrılmıştı
ben onun ablasıymışım bişey denmesi gerekiyosa o dermiş:53:
ergenler işte:19:
Katılıyorum.....

Vay be 17 yaşındaki kız ortalığı birbirine katıyor.. Cahillik mi desem çirkeflik mi yoksa deli cesareti mi.. Kardeşiniz de onun lafıyla size kızıyor birde.. Millet eşine söz geçiremez bu kızlar sevgilisinin ablasının evindeki misafire kadar karışabiliyor vay ki ne vay..

O kim oluyor da görümcenin abisinin evine gidip gidemeyeceğine karışıyor. Densiz. Herkes haddini bilecek. Kardeşin hatalı bırak o gelmezse gelmesin.

Bu kız bir aileyi dağıtabilecek ve birbirine düşerek bir kapasite de..
Zararlıdır, uzak durunuz..
Bugün bunları söyleyip böyle istekte bulunan, yarın kim bilir nelere laf eder, neler ister..
Aman aman..

Back
X