Tamam bi deneyeyim sagolunHayır Yapacağın Şey TTNET'in İnternet Sitesinde İletişim Formunu Doldurmak Hemen Geri Dönüş Yapıyorlar Oraya Gitmen Boş.
Siz de mi erzurum. Biktim ya.Biz tam merkezde oturuyoruz, yan apartmanda internet var, bizde yok. Hat döşemek için bizim bulunduğumuz bölgede 5000 kişi olmaliymis! Maliyet cokmus. Bir kablo doseyecekler! Bizi bu şirkete mahkum eden herkesin Allah b.....
Yok, değil. Ama daha büyük bir şehir.Siz de mi erzurum. Biktim ya.
şikayet vardan ikayet et hemen dönüş alırsın alamazsan rezil rüsva oluyorlar zatenYa arkadaş ben sinir küpü oldum artık size. Erzurum belediyesine de Türk telekoma da ttnet şubesine de küfür edicem artik siz ne iş bilmez ne aymaz ne ukala ne hicbir halta yaramayan heriflersiniz yeter da ! 6 ay önce binayi tutarken altyapi yoktu basvurduk yapmadilar hadi tamam kıştır dedik ilkbaharda yaparlar dedik yüz defa ayaklarına gittim belediye kazi izni vermiyormus. Binbir zahmet kazi izni vermesi gereken müdürü buldum dedim abi benim online ders dinlemem lazim internete ihtiyacim var yalvardim resmen sagolsun verdi sonra. ( meger önceden vermemesinin sebebi asfalt kazilmasin bozulmasin diyeymiş!) geldi Türk Telekom kazdi yapti altyapiyi e ariyom ttneti yaptılar alt yapi hadi gelin kurun diyom sistemde aktive edilmedi diyo ! Ne zaman edilir diyom 1ay diyo ! Artik bıktım iki ay sonra yds var ben sürekli okula kütüphaneye oraya buraya gidip ders dinlemek zorunda kaliyom. 1 ay ne ya ! İzmirde bir haftada kurdular bir ay ne ! Şu erzurum koca bi köy! Ne yapmalıyım simdi gidip Türk telekoma hır gür çıkartmak geliyo içimden. Medeniyetsizler bundan anliyorlar ancak !
Adamların hiç umrunda değil. Niye olsun ki? Resmen internet onları tekelinde. Başka alternatif yok....şikayet vardan ikayet et hemen dönüş alırsın alamazsan rezil rüsva oluyorlar zaten
Hemen sikayet vara yazicam. Ayrica turk telekomda bunu kim aktive edicekse ona gidip tartiscam. Bu ne canim bir ay aktive edilemiyor mu! Cok sinirliyimsikayet var sitesine yaz bak gör nasıl hemen dönüyorlar.
Ya arkadaş ben sinir küpü oldum artık size. Erzurum belediyesine de Türk telekoma da ttnet şubesine de küfür edicem artik siz ne iş bilmez ne aymaz ne ukala ne hicbir halta yaramayan heriflersiniz yeter da ! 6 ay önce binayi tutarken altyapi yoktu basvurduk yapmadilar hadi tamam kıştır dedik ilkbaharda yaparlar dedik yüz defa ayaklarına gittim belediye kazi izni vermiyormus. Binbir zahmet kazi izni vermesi gereken müdürü buldum dedim abi benim online ders dinlemem lazim internete ihtiyacim var yalvardim resmen sagolsun verdi sonra. ( meger önceden vermemesinin sebebi asfalt kazilmasin bozulmasin diyeymiş!) geldi Türk Telekom kazdi yapti altyapiyi e ariyom ttneti yaptılar alt yapi hadi gelin kurun diyom sistemde aktive edilmedi diyo ! Ne zaman edilir diyom 1ay diyo ! Artik bıktım iki ay sonra yds var ben sürekli okula kütüphaneye oraya buraya gidip ders dinlemek zorunda kaliyom. 1 ay ne ya ! İzmirde bir haftada kurdular bir ay ne ! Şu erzurum koca bi köy! Ne yapmalıyım simdi gidip Türk telekoma hır gür çıkartmak geliyo içimden. Medeniyetsizler bundan anliyorlar ancak !
Ayy cok isterim nasıl yardimci olabilirsiniz çok mutlu olurumsize yardımcı olabilirim isterseniz.
Ya binbir yalvarmakla geldiler kazdilar döşediler gecen hafta. sonra aradim meger altyapiyi aktive etmemisler yani altyapi yok gözüküyor. Bunu aktive etmek ne kadar zor olabilir sanki dimi ? Adam bir ay diyor bana !Tt net in illa sucu vardir ama kazilacak edilecek bir sey varsa oranin belediyesinin belediye ile ttnet isletmesini iliskisinin ve bircok politik durumlarin cok ama cok etkisi vardir bence sade tt net meselesi degildir o olay. Sozde halka hizmet edecek bir kurum belediye ama iste sanki vatandasi surundurmek icin kurulmuslar
Ayy cok isterim nasıl yardimci olabilirsiniz çok mutlu olurum
şikayet var öyle değil işte hemen dönüyorlar çünkü rezil oluyorlar orada kaç tane firmayı harcadım benAdamların hiç umrunda değil. Niye olsun ki? Resmen internet onları tekelinde. Başka alternatif yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?