Allah'ın cezası ttnet Türk telekom !!

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.856
6.602
158
Ya arkadaş ben sinir küpü oldum artık size. Erzurum belediyesine de Türk telekoma da ttnet şubesine de küfür edicem artik siz ne iş bilmez ne aymaz ne ukala ne hicbir halta yaramayan heriflersiniz yeter da ! 6 ay önce binayi tutarken altyapi yoktu basvurduk yapmadilar hadi tamam kıştır dedik ilkbaharda yaparlar dedik yüz defa ayaklarına gittim belediye kazi izni vermiyormus. Binbir zahmet kazi izni vermesi gereken müdürü buldum dedim abi benim online ders dinlemem lazim internete ihtiyacim var yalvardim resmen sagolsun verdi sonra. ( meger önceden vermemesinin sebebi asfalt kazilmasin bozulmasin diyeymiş!) geldi Türk Telekom kazdi yapti altyapiyi e ariyom ttneti yaptılar alt yapi hadi gelin kurun diyom sistemde aktive edilmedi diyo ! Ne zaman edilir diyom 1ay diyo ! Artik bıktım iki ay sonra yds var ben sürekli okula kütüphaneye oraya buraya gidip ders dinlemek zorunda kaliyom. 1 ay ne ya ! İzmirde bir haftada kurdular bir ay ne ! Şu erzurum koca bi köy! Ne yapmalıyım simdi gidip Türk telekoma hır gür çıkartmak geliyo içimden. Medeniyetsizler bundan anliyorlar ancak !

Hayır Yapacağın Şey TTNET'in İnternet Sitesinde İletişim Formunu Doldurmak Hemen Geri Dönüş Yapıyorlar Oraya Gitmen Boş.

Biz tam merkezde oturuyoruz, yan apartmanda internet var, bizde yok. Hat döşemek için bizim bulunduğumuz bölgede 5000 kişi olmaliymis! Maliyet cokmus. Bir kablo doseyecekler! Bizi bu şirkete mahkum eden herkesin Allah b.....

Biz tam merkezde oturuyoruz, yan apartmanda internet var, bizde yok. Hat döşemek için bizim bulunduğumuz bölgede 5000 kişi olmaliymis! Maliyet cokmus. Bir kablo doseyecekler! Bizi bu şirkete mahkum eden herkesin Allah b.....
Siz de mi erzurum. Biktim ya.

şikayet vardan ikayet et hemen dönüş alırsın alamazsan rezil rüsva oluyorlar zaten

Bir sene bekledik biz o alt yapıyı. Sürekli ertelediler sürekli. Urfa'dayım ben buarada

Tt net in illa sucu vardir ama kazilacak edilecek bir sey varsa oranin belediyesinin belediye ile ttnet isletmesini iliskisinin ve bircok politik durumlarin cok ama cok etkisi vardir bence sade tt net meselesi degildir o olay. Sozde halka hizmet edecek bir kurum belediye ama iste sanki vatandasi surundurmek icin kurulmuslar

Ya binbir yalvarmakla geldiler kazdilar döşediler gecen hafta. sonra aradim meger altyapiyi aktive etmemisler yani altyapi yok gözüküyor. Bunu aktive etmek ne kadar zor olabilir sanki dimi ? Adam bir ay diyor bana !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…