kızlar daha öncede bahsettiğim konularda da olduğu gibi erkek arkadaşımla eski sevgilisi aynı sağlık kurumuna bağlı olrak çalışıyorlar.bir şekilde rast geliyorlar.4 ten fazla yaralının olduğu bir kazada bunların ikiside tek bir hastanın başında duruyor.ve hastaya tek başına müdahale edilebilicek durumdayken ikiside ediyor.ikiside yere eğilmiş.bende rastgele gazete haberlerine bakıyorum.bi baktım ki bu resimleri gördüm.erkek arkadaşım böyle bişeyden bahsetmedi bana.gördüğümü söylediğimde hatırlamadığını,o kızı hiç görmediğini söyledi.Bence imkansız.çünkü ikiside aynı kişi başının ucunda eğilmiş.o kadar çaresiz durumdayım ki.resimleri görünce beynimden vurulmuş gibi oldum.çünkü ben aynı durumda olsaydım aynı ortamda bulunmamak için başka hastaya müdahele ederdim.resimlerde gerçekten o atmosferi yaşamış gibi oldum.onları yanyana görmek.o etkileşimi hissettim.neye inanıcağımı şaşırdım.gördüğümü söylediğimde "seni sanki aldatmışım gibi anlatıyosun,düşünüyosun" dedi.
ve ben bu çocukla babamı bayramda tanıştırmıştım.ailemin içine kadar girdi.evlenmeyi düşünüyodum.sizce ne yapmalıyım??? inandırıcı mı sizce? diken üstündeyim ya
ve ben bu çocukla babamı bayramda tanıştırmıştım.ailemin içine kadar girdi.evlenmeyi düşünüyodum.sizce ne yapmalıyım??? inandırıcı mı sizce? diken üstündeyim ya
Son düzenleme: