allahın sevgili kuluymuşum ki görmemi sağladı...sizin yorumlarınızı da bekliyorum

ro_man

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
44
0
16
İstanbul
kızlar daha öncede bahsettiğim konularda da olduğu gibi erkek arkadaşımla eski sevgilisi aynı sağlık kurumuna bağlı olrak çalışıyorlar.bir şekilde rast geliyorlar.4 ten fazla yaralının olduğu bir kazada bunların ikiside tek bir hastanın başında duruyor.ve hastaya tek başına müdahale edilebilicek durumdayken ikiside ediyor.ikiside yere eğilmiş.bende rastgele gazete haberlerine bakıyorum.bi baktım ki bu resimleri gördüm.erkek arkadaşım böyle bişeyden bahsetmedi bana.gördüğümü söylediğimde hatırlamadığını,o kızı hiç görmediğini söyledi.Bence imkansız.çünkü ikiside aynı kişi başının ucunda eğilmiş.o kadar çaresiz durumdayım ki.resimleri görünce beynimden vurulmuş gibi oldum.çünkü ben aynı durumda olsaydım aynı ortamda bulunmamak için başka hastaya müdahele ederdim.resimlerde gerçekten o atmosferi yaşamış gibi oldum.onları yanyana görmek.o etkileşimi hissettim.neye inanıcağımı şaşırdım.gördüğümü söylediğimde "seni sanki aldatmışım gibi anlatıyosun,düşünüyosun" dedi.
ve ben bu çocukla babamı bayramda tanıştırmıştım.ailemin içine kadar girdi.evlenmeyi düşünüyodum.sizce ne yapmalıyım??? inandırıcı mı sizce? diken üstündeyim ya

Son düzenleme:
Konuya cevap yazılmama sebebi bu...

Traji komik olması. Bende yorum yazmadan geçecektim...

Diyorsun ki 4 kişinin yaralandığı bir kaza olmuş, erkek arkadaşın tek başına müdahale edebilecekken, eski sevgilisi ile bir hastanın başında gazetede fotoğrafları çıkmış. Sende bunun için tartışma yaratıyorsun, peki aklına şu geliyor mu acaba, o hastalar ya gerçekten müdahale gerektiyorsa? Sence öyle bir durumdayken erkek arkadaşının aklının şahsi duygularında olabileceğini senin aklın alıyor mu?

Şahsi düşüncem, öyle bir kaza manzarası karşısında benim nabzım üç buçuk atarken, aklım ne yapacağımın derdinde olur.
Düşün ki, senin yardımına muhtaç, yaraları çok ağır olmasa dahi(ki kazanın nerede nasıl ve ne olduğu hakkında bilgi vermemişsin ama gazetelere çıkabilecek kadar önemli bir kaza demekki) şok ve kaostan bana ve ilgime muhtaç insanlar olacağı fikri, aklımın başka birşeye gitmesine müsade bile etmez.
Tabii bu vicdani ve sorumluluk duygusuyla gelen birşey.
Eğer senin erkek arkadaşın bu sorumluluğun idrakında olmayıp entrika peşindeyse, zaten o kişiye hayatında yer verme derim!
:19: :19:

Son düzenleme:
işin kötüsü bende sevgilimle ve eski kız arkadaşıyla aynı meslekteyim.yani o an o durumdaki hastanın resmini görmem yeterli acil olup olmadığını değerlendirmem için.şöyle bişey daha var erkek arkadaşım 5 senedir bu işle uğraşıyor.heyecanlanıcağını hiç düşünmüyorum.

O zaman ben fazla "bilmiş" konumuna düşüyorum...
Afedersin... Yorum yapmasaymışım isabet olurmuş.
Sana hayatında başarılar, umarım bir gün kaza geçirdiğimde yetişen ambulansta sen, sevgilin veya diğer eski sevgili olmaz.
Hayırlı günler!

Son düzenleme:
Abartılacak bir durum değil kesinlikle.... Huzurunuzu kaçırmayın. Sanki bir kafede elele tutuşurlarken görmüşsünüz gibi davranmışsınız. Şimdiden böyle şeyleri büyütürseniz evlendiğiniz zaman çok kavga edersiniz bu kadar yüz göz olmayın.....

ama canım bu kız öyle böyle değil.hani sülük gibi kızlar olur ya onlardan.bide şunuda biliyorum erkek arkdaşımın içinde hiç kötü niyet olmasa bile bu kız kötüye yorucaktır.ve olan bana olucaktır."ismail sevgilisine değer vermiyor hala bana yaklaşıyor"diyecektir.zaten 15 ağustosta erkek arkdaşımın doğum günüydü ve bu kız mesaj atma cesaretinde bulunmuş.benim varlığımı bildiği halde

Konuya cevap yazılmama sebebi bu...

Traji komik olması. Bende yorum yazmadan geçecektim...

Diyorsun ki 4 kişinin yaralandığı bir kaza olmuş, erkek arkadaşın tek başına müdahale edebilecekken, eski sevgilisi ile bir hastanın başında gazetede fotoğrafları çıkmış. Sende bunun için tartışma yaratıyorsun, peki aklına şu geliyor mu acaba, o hastalar ya gerçekten müdahale gerektiyorsa? Sence öyle bir durumdayken erkek arkadaşının aklının şahsi duygularında olabileceğini senin aklın alıyor mu?

Şahsi düşüncem, öyle bir kaza manzarası karşısında benim nabzım üç buçuk atarken, aklım ne yapacağımın derdinde olur.
Düşün ki, senin yardımına muhtaç, yaraları çok ağır olmasa dahi(ki kazanın nerede nasıl ve ne olduğu hakkında bilgi vermemişsin ama gazetelere çıkabilecek kadar önemli bir kaza demekki) şok ve kaostan bana ve ilgime muhtaç insanlar olacağı fikri, aklımın başka birşeye gitmesine müsade bile etmez.
Tabii bu vicdani ve sorumluluk duygusuyla gelen birşey.
Eğer senin erkek arkadaşın bu sorumluluğun idrakında olmayıp entrika peşindeyse, zaten o kişiye hayatında yer verme derim!
:19: :19:

kesinlikle souvvenir'e katılıyorum. bu cümlelere sunu da eklemek istiyorum böyle bir duruma Allahın sevgili kuluymuşum görmemi sağladı diyerek yazmanız utanç verici ve komik !!!

canım benim bende sağlıkçıyım ve biliyorum demiştim.o senin düşüncen tabi hastanın aciliyeti olsa elbet bilirim anlarım.

benim takıldığım şey şu oldu sevgiline sorduğunda hatırlamıyorum demesi.
hatırlamaması için çok ciddi panik olunması gerekir bence.
gazetelere çıktığına göre panik yapılacak ciddi bir kaza mıydı acaba?

bence biraz müşahade altına al.

gözetiminde tut.
olayları da büyütmemeye çalış ki. saklamasın kendini.
onu boş yere yargılıyor da olabilirsin.

ne kadar bencilce ne kadar egoistçe sevgiler yaşıyoruz...

erkek arkadaşın kaza geçiren o yaralıya , eski kız arkadaşıda orda diye yardım etmeseydi eminim daha çok hoşuna gidecekti..vayy bee beni nekadarda çok seviyormuş..sırf ben yanlış anlamayım diye eski kız arkadaşı varken yaralıya bile yardım etmedi..nekadarda düşünceli sevgilim diyecektin değil mi ?
çok yazık:20:

ne kadar bencilce ne kadar egoistçe sevgiler yaşıyoruz...

erkek arkadaşın kaza geçiren o yaralıya , eski kız arkadaşıda orda diye yardım etmeseydi eminim daha çok hoşuna gidecekti..vayy bee beni nekadarda çok seviyormuş..sırf ben yanlış anlamayım diye eski kız arkadaşı varken yaralıya bile yardım etmedi..nekadarda düşünceli sevgilim diyecektin değil mi ?
çok yazık:20:

anlamadığınız birşey var.bende sağlıkçıyım diyorum.orda müdahale edilen hastanın herhangi birşeyi yok.tedbir amaçlı damar yolu açılacak o kadar.bencillik olsaydı zaten bu mesleği seçmezdim.zaten acil bi vaka olsaydı sorunda yapmazdım.bunun altını çizerek belirtiyorum.

Back
X