Konuya cevap yazılmama sebebi bu...
Traji komik olması. Bende yorum yazmadan geçecektim...
Diyorsun ki 4 kişinin yaralandığı bir kaza olmuş, erkek arkadaşın tek başına müdahale edebilecekken, eski sevgilisi ile bir hastanın başında gazetede fotoğrafları çıkmış. Sende bunun için tartışma yaratıyorsun, peki aklına şu geliyor mu acaba, o hastalar ya gerçekten müdahale gerektiyorsa? Sence öyle bir durumdayken erkek arkadaşının aklının şahsi duygularında olabileceğini senin aklın alıyor mu?
Şahsi düşüncem, öyle bir kaza manzarası karşısında benim nabzım üç buçuk atarken, aklım ne yapacağımın derdinde olur.
Düşün ki, senin yardımına muhtaç, yaraları çok ağır olmasa dahi(ki kazanın nerede nasıl ve ne olduğu hakkında bilgi vermemişsin ama gazetelere çıkabilecek kadar önemli bir kaza demekki) şok ve kaostan bana ve ilgime muhtaç insanlar olacağı fikri, aklımın başka birşeye gitmesine müsade bile etmez.
Tabii bu vicdani ve sorumluluk duygusuyla gelen birşey.
Eğer senin erkek arkadaşın bu sorumluluğun idrakında olmayıp entrika peşindeyse, zaten o kişiye hayatında yer verme derim!
ne kadar bencilce ne kadar egoistçe sevgiler yaşıyoruz...
erkek arkadaşın kaza geçiren o yaralıya , eski kız arkadaşıda orda diye yardım etmeseydi eminim daha çok hoşuna gidecekti..vayy bee beni nekadarda çok seviyormuş..sırf ben yanlış anlamayım diye eski kız arkadaşı varken yaralıya bile yardım etmedi..nekadarda düşünceli sevgilim diyecektin değil mi ?
çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?