arkadaslar mrb buraya ilk kes yasıorm cok kötüyüm... Uzun süreli bir ilşkim var... İlşkm önceden sadece asktan ibaretti ama smdi öyle bi hal aldı ki işin içinden ckamıorm... Hayatım boyunca kimsenin kalbni kırmamaya ahını almamaya dikkat ettm ama su aralar öyle seyler yasıyorum ki niye ben diye isyan edıyorum artık. 5 sne önce tanştımısda hayat sartlarm onunknden cok cok iidi. onun bunun altnda ezlmemesi için herseyi yaptım. Üniversiteye gtmesni sagladm ünvdede okurken bir anne kadar destek oldum ona. O da bircok konuda bana fedakarlık yaptı. Hiçbizmn lay lay lom yasıamadk ilşkmsi herzmn bi sorunumus oldu ama askla sevgiyle astık hepsini. Ancak son 1 senedir cok sorunlar yasıors. En ufak bi sorunda bana olan hakareti edıo yaptıım butun fedakarlıkları inkar edıo hiçbi insann kaldramıcaı laflar yiorum.. Ben cok guclu bi insandm ancak su an kendme acıyorum ondan kopamıyorum oda benden kopamıo ama sacma sapan bi hal aldı ilşkmis napcamı blmıorm. Ben kendimi ezdrmeyen bi insndm ama öyle bi insana dönüştümki kendme acıyorum artık sürekli aglıorm acı cekiyorum.. Onun her sorununda hala deli gibi koşuyorum elimden gelenin faslasnı yapıorm ancak o bana nasılsn ble demıo benm sorunlarmı hep küçümsüo napcam blmıorm ama cok kötüüm yaaaaaa....