alm ve yapm

acigul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
679
7
96
Diğer
şalımı az önce bitirdim kızlar alkisalkisalkis ama hiç dikdörtgen şal kullanmadığım için tuhafıma gidiyor ve aceba bunu satıp üçgeninimi örsem diyorum CADIARZU. kararsız kaldım :uhm: :uhm:. bu yüzden yorumlarınız çok önemli benim için bekliyorum a.s.

ŞALIN YAPILIŞI

NAKO ANGORA KULLANDIM. KOYU KAHVERENGıMıN NUMARASI SANIRIM 1444 TÜ. HAFıF ÇıLLı BıR KAHVE. DıĞERLERı ZATEN BıLECEĞıNıZ RENKLER. AYNI RENK ÖRMEK ıSTEYENLER ıÇıN :) 10 NUMARA TIĞ KULLANDIM ELıNıZıN AYARINA GÖRE KULLANIRSINIZ TIĞINIZI.

SORULARINIZ DOĞRULTUSUNDA YENı EKLENEN RESıMLER

şal bittikten sonra köşelerde 6 sıra fıstık olana kadar 10ar zincirle dolanıyoruz sanırım 5 sıra dolanmış oluyoruz. sonrada püskül yapıyoruz. bu arada her renkten 15er motif yapıyoruz toplam 45 motiften oluşuyor.unutmuşum yazmayı:)

TAKILDIĞINIZ YERLERı SORABıLıRSıNıZ

fatos hanım rumuzlu arkadaşımın şalı arka sayfalarda görünmeyeceği için ilk sayfaya eklemek istedim. gelen resimleride yine bu sayfaya alıcam herkese fikir olsun diye.. teşekkürler fatoscum

Son düzenleme:
çok güzel ve anlatımıda çok açıklayıcı benim gibi biri bile yapabilir

ama fıstıkların üstü olan siyah toplar nasıl olmuş anlayamadım

canım orayada fıstık yapıyoruz 15 zincir çekip tekrar fıstık yapıyoruz aynı yere. doğru yerimi anladım aceba koyu kahve olan kenar kısmımı soruyorsun.:uhm:

cnm ellerine sağlık hayatım harika olmuş bende yapıcam
motifleri tek tek yapıp sonra hepsini birbirine birleştirip mi yapıyosun
yoksa birleştire birleştiremi uzatıyosun şalı

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. evet canım motifleri önce yapınca birleştirmeside kolay oluyor hemen alıp alıp birleştiriyosun.45 motifi yaptım sonrada birleştirdim diğer türlü uğraştırıyor. yapınca resminide beklerim kolay gelsin şimdiden. ben çok zevkle ördüm umarım sende zevk alırsın. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fatoşcum çok farklı ve güzel olmuş samimi söylüyorum sanki farklı bir örnek gibi durmuş ellerine sağlık ilk sayfaya ekleyeceğim örneğini ve senin imzanıda atayım üstüne teşekkürler ilgin için sevgiler canım

işte fatos hanımın sarkan beresi....

izinsiz yayınladım ama sen resim ekleyemiyosun diye yaptım böle bişi canım istemezsen geri silerim fatoscum. kızmadıysan yapılışınıda yayınlayayım:kedi:

diğer mesajlara ne oldu bileniniz varmı..

bu arada benim şalım bitti birazdan sibelcim ekliycek :)

diğer mesajlara ne oldu bileniniz varmı..

bu arada benim şalım bitti birazdan sibelcim ekliycek :)

Merhaba..
Bu bölümde diğer bölümlerde de olduğu gibi 'teşekkür ederim, elinize sağlık, çok hoş olmuş' tarzı mesajlar siliniyor zamanla.
Bu yüzden paylaşımla ilgili soru ve önerileriniz kalıyor yalnızca konuda.
Lütfen okuyunuz, öneri ve ya şikayetlerinizi burdan yazabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-acarken-dikkat-etmeniz-gereken-hususlar.html

Bence dikdörtgen olmasını sorun etme çünkü bazı kıyafetlerde üçgen şaldan çok daha iyi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…