almak istediğim kitaplar hakkında fikirlerinizi öğrenebilirmiyim

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
ilk kitap Dawn Brown -cehennem çok merak ediyorum nette olumlu olumsuz çok yorum okudum okuyan varmı aranızda
daha önce bikaç kitabını okuyup beğenmiştim $ee78a317-a7f6-4cbd-a8c7-eea4a29fc224-1.webp

ikinci Bir dostluk ekmeği $02bae382-260e-41d6-bb38-4b12a6957297.webp
üçüncü kitap mart menekşeleri $Kitap_1632039.webp

ilk kitap Dawn Brown -cehennem çok merak ediyorum nette olumlu olumsuz çok yorum okudum okuyan varmı aranızda
daha önce bikaç kitabını okuyup beğenmiştim Eki Görüntüle 863685

ikinci Bir dostluk ekmeği Eki Görüntüle 863686
üçüncü kitap mart menekşeleriEki Görüntüle 863687

Dawn Brown'un kitaplarını bende her zaman beğenmişimdir.Bu kitabını daha okuma şansım olmadı.Ama yakın arkadaşım okudu ve çok beğendiğini söyledi.Arkadaşımın zevkine güvenirim.O yüzden okumanı tavsiye ederim.Diğer kitaplara gelince onlarla ilgili bir bilgim yok.Maalesef yardımcı olamayacağım..

Ayrıca Kahraman Tazeoğlu'nun son kitabı Bukre'ye de bir bak derim..Ben okuyorum ve çok beğendim :40::40: :1:

Son düzenleme:
ne güzel,önce karar verip hakkında bilgi alıp öyle alıyorsunuz kitapları
ben salak gibi langur lungur ilk sayfasını beğendiğimi alıyorum,sonrası hüsran-hayalkırıklığı :))
cidden takdir ettim...

Dan Brown - Cehennem ' i almıştım okuma fırsatım olmadı hala.
Final dönemindeyim. Sınavlarım bitsin ilk işim bu kitaba başlamak olacakç

Cehennem i son 40 sayfa kala bırakmıştım.Tam taşınma zamanıma denk geldi.1-2 gün kitabı elimden bırakınca tekrar okumak istemiyorum.O yüzden yaza tekrar başlayacağım okumaya .Güzel kitaptı ama...

Mart menekşeleri güzel bir kitap aynı yazarın Böğürtlen Kışı ve Yağmurdan Sonra kitaplarını da tavsiye ederim.Ayrıca bu üç kitap bana özelmiş hissi uyandırmıştı içindeki ayraçlarından dolayı:))

ben burdan sadece mart menekşelerini okudum canım ne tarz kitaplar sevdiğini bilmem ama hoş bi kitap aşkı gizemleri olan bi kitap ilerledikçe merak uyandırmıştı ben de yani tavsiye edebilirim :)))

hatta şu anda hepsiburadada sarah jio nun 3 kitabı set halinde 30 tl
böğürtlen kışı
mart menekşeleri
ve yağmur sonrası

kargosuda bedava alırsam 3nü bir alırım diğer kitaplarıda çok beğenilmiş

Back
X