Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HALİT FIRAT ERDENNNN.....Mükemmel bir doktor.İlk denememden hamiş kaldım kızlar..
Valla akapunkturu da 2 sefer yaptırdım transferden önce ve transferden sonra.Hamiş kaldıysam demek işe yaramışdır canım.Hadi kolay gelsin..
HALİT FIRAT ERDENNNN.....Mükemmel bir doktor.İlk denememden hamiş kaldım kızlar..
Valla akapunkturu da 2 sefer yaptırdım transferden önce ve transferden sonra.Hamiş kaldıysam demek işe yaramışdır canım.Hadi kolay gelsin..
arkadaslar acaba gorusmeye bahcecıye tupude almandamı yapılıyor nasıl olur bılen varsa acıklayabılırmı
arkadaslar bu sorumu cevaplayabılırmısınız merak edıyom
bahçeci nişantaşında orada başlarsan yumurta takibin orada yapılıyor ilaçlar orada veriliyor (içindeki anlaşmalı eczanesinden) kan tahlilleri birkaç kat aşağıdaki anlaşmalı labaratuarda yapılıyor. ama toplama labaratuar ve transfer işlemleri almanda. ben bahçeci de süleyman bey e gittim. biraz soğuk bir dr. daha fazla bilgiyi burada öğrendim. ama verdigi ilaç (festimon benimki) ve doz ile 42 yaşıma rağmen 8 yumurtam gelişti. toplama cuma sabahı alman da. dua ediyorum kaliteleri de iyi olsun ve döllensinler :Saruboceq: