Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanes

reyhank

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
100
1
296
39
İstanbul
alman veya bahcecı klınıgınde hangı doktoru onerırsınız ve akupunturla yapanlarda soylermı nasıl yararlı oluyormu sızce

HALıT FIRAT ERDENNNN.....Mükemmel bir doktor.ılk denememden hamiş kaldım kızlar..
Valla akapunkturu da 2 sefer yaptırdım transferden önce ve transferden sonra.Hamiş kaldıysam demek işe yaramışdır canım.Hadi kolay gelsin..

HALİT FIRAT ERDENNNN.....Mükemmel bir doktor.İlk denememden hamiş kaldım kızlar..
Valla akapunkturu da 2 sefer yaptırdım transferden önce ve transferden sonra.Hamiş kaldıysam demek işe yaramışdır canım.Hadi kolay gelsin..

Bende Halit Fırat ERDEN i önerebilirim. Allah kısmet ederse Mayıs ayında bizde başlayacağız tüp bebek tedavisine. Akupunkturu bende denemeyi düşünüyorum

HALİT FIRAT ERDENNNN.....Mükemmel bir doktor.İlk denememden hamiş kaldım kızlar..

arkadasım ben ulun beyı dusunuyom o nasıl sence akupunturu senmı ıstedın yoksa sana teklıf ettıier senmı sordun bıde hastanenınmı akupunturcusumu

Canım valla benim tedavi Almanda başladı almanda bitti.Bahçeciye hiç gitmedim ben.Ama galiba bahçecide de başlarsan yumurta toplama almanda oluyor ama kesin bilmiyorum...

arkadaslar bu sorumu cevaplayabılırmısınız merak edıyom

bahçeci nişantaşında orada başlarsan yumurta takibin orada yapılıyor ilaçlar orada veriliyor (içindeki anlaşmalı eczanesinden) kan tahlilleri birkaç kat aşağıdaki anlaşmalı labaratuarda yapılıyor. ama toplama labaratuar ve transfer işlemleri almanda. ben bahçeci de süleyman bey e gittim. biraz soğuk bir dr. daha fazla bilgiyi burada öğrendim. ama verdigi ilaç (festimon benimki) ve doz ile 42 yaşıma rağmen 8 yumurtam gelişti. toplama cuma sabahı alman da. dua ediyorum kaliteleri de iyi olsun ve döllensinler :Saruboceq:

bahçeci nişantaşında orada başlarsan yumurta takibin orada yapılıyor ilaçlar orada veriliyor (içindeki anlaşmalı eczanesinden) kan tahlilleri birkaç kat aşağıdaki anlaşmalı labaratuarda yapılıyor. ama toplama labaratuar ve transfer işlemleri almanda. ben bahçeci de süleyman bey e gittim. biraz soğuk bir dr. daha fazla bilgiyi burada öğrendim. ama verdigi ilaç (festimon benimki) ve doz ile 42 yaşıma rağmen 8 yumurtam gelişti. toplama cuma sabahı alman da. dua ediyorum kaliteleri de iyi olsun ve döllensinler :Saruboceq:

ınsallah canım senın ıcın dua etcem allah herkezı ıstedıgıne kavustursun amın

Back
X