Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanesi ve Bahçeci Kliniği hakkında bilgi lütfen..

kucuks1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
3
0
86
Ankara
Merhaba, 4 defa olumsuz tüp bebek denemesinden sonra :çok üzgünüm:bu yaz İstanbulda denemeye karar verdik.Alman hastanesi ve bahçeci kliniği hakkında lütfen bana bilgi verir misiniz,deneyimlerinizi paylaşırmısıniz, fiyatları nedir? Tedavi süreci nasıl geçti, hangi doktora tedavi oldunuz? Özellikle benim gibi zor vakalarda istanbul da başka nereyi önerirsiniz, şimdiden çok teşekkür ederim.

canım bu konuyla ilgili açılmış topic var bu arada senin sorunun neydi kendinden zor vaka diye bahsetmişsin sakın öyle düşünmeyasakkelime bu tedavi seçenekleri ne için var:teselli:

ben bahçeci klınıgıne bağlı acıbadem umut tüp bebek merkesinde tedavimi yaptırdım ilk denemem olumsuzdu ancak 2 denemem cözülmüşlerle oldu ve ikizlere haileyim şu anda. dr enver kurt var tavsiye ederim 3.500 ytl idi 2 ay önce numarası 5455555

slm kizlar..bende bahceci kliniginde yaptirdim.1.denemem negatifle sonuclandi ancak 2.denemem dondurulmuslarla yapildi ve bugün sonuc aldim pozitif.acikcasi bahceci kliniginin ilgisinden oldukca memnunum.hemsireleri dahil herkes güler yüzlü.dondurulmuslar icin 1000euro ödedik ama bizim sigortamiz yok özel yaptirdik.1.denemedede 3500ytl ödedik ilaclar haric.benim doktorum burcak erzikoglu ydu.

mrb bende suan burcak hanımın hastasıyımm.bana tup bebek için şeker hapı ve bıtane vıtamın verdı mart gibi tup bebek yaptıracagız.hastane ve doktorumdan cok memnun kaldım.herkesın emegını allah boş çıkarmasınnn

Meraba arkadaslar
Umut tup bebekte tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum.Ilaclari kendiniz mi aldiniz yoksa hastane mi size veriyor.Ilaclari ben disardan alirim yada kendim temin edebilirim diyebilliyormusunuz.

Meraba arkadaslar
Umut tup bebekte tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum.Ilaclari kendiniz mi aldiniz yoksa hastane mi size veriyor.Ilaclari ben disardan alirim yada kendim temin edebilirim diyebilliyormusunuz.

hülyacım ben ilaç dahil 3750 tl ödedim . ilaç hariç fiyatını bilmiyorum ama öyle yapayım dersen daha fazlaya mal olabilir belki .. bu fiyatı , yani 3750 tl gibi bir rakamı diğer hastaneler sadece tedavi işlemleri için alıyor , bence iyi değerlendirin bu fırsatı yerimseniben
bu arada ne zaman başlıyorsun ??

Merhaba, 4 defa olumsuz tüp bebek denemesinden sonra :çok üzgünüm:bu yaz İstanbulda denemeye karar verdik.Alman hastanesi ve bahçeci kliniği hakkında lütfen bana bilgi verir misiniz,deneyimlerinizi paylaşırmısıniz, fiyatları nedir? Tedavi süreci nasıl geçti, hangi doktora tedavi oldunuz? Özellikle benim gibi zor vakalarda istanbul da başka nereyi önerirsiniz, şimdiden çok teşekkür ederim.

canım çok iyi yerdir alman-bahçeci. ama toplama ve transfer için alınıyor 4000 euro , geri kalan ilaçlar , tahlil usg muayenesi hep cepten gidiyor ..
amerikan hast.de çok iyidir
memorial da

yalnız bunların haricinde umut tüp bebek var , orayı tavsiye ederim . ilaç - herşey dahil 3750 tl ödüyorsun ve mükemmel hizmet alıyorsun .
ilk deneme memorialda , 3. denemem bahçeci kliniğinde oldu , kısmet işte , hepsinden olumsuz sonuç aldım . 4. denemem umutta oldu , ve Allaha şükür :Saruboceq: ikizlerime hamileyim :nazar::nazar: ..
umarım sizler de en yakın zamanda , inşallah , hayırlı sonuçlanacak tedavilerinize başlarsınız ..

Sevgili Star Dust a
Meraba arkadasim.Regl olmayi bekliyorum.Simdilik Alman Hastanesinin yazdigi seker hapi elevit vs. yi kullaniyorum.Pazar gunu de Lucrine baslayacagim.Sanirim ocak 15 gibi gelecegim ve baslanacak.Umut tup bebek bu monodoks fitil progesteron igne falan hepsini mi kendi temin ediyor.Eger bunlari vermiyor sadece o pahali ilaclari veriyorsa bunlari gelmeden receteyle alayi diyordum.Selam

Back
X