Tüp Bebek Merkezleri Alman Hastanesimi yoksa Umut Tüp Bebek Merkezimi ???

zeros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2007
54
0
86
Almanya
Merhaba Arkadaslar,
benim sizlere yine bir sorum olacak cünki yine bir merkez arayisi icindeyiz. Biliyorsunuz önceki Tüpbebek denememizi Anatoiliada yaptirmistik ve tutmadi.Bu sefer Istanbula karar verdik ve Alman hastanesini arastirmaya basladim. arastirirken birde Umut Tüp bebek varmis onlarin Sitesine girdim ve Alman Hastanesinin Ekibi ordada calistigini okudum. Aceba bu dogrumu. cünki arada bayabi fiyat farki var. eger gercekten ayni ekipse neden iki ayri merkezde ve ayrifiyatlari var bunlarin. Umut Tüp Bebek Merkezi hakkinda bir tecrübeniz veyahut duyduklariniz varmi.Allah sizlerden simdiden razi olsun bütün cevaplar icin simdiden sizlere tesekkür ediyorum, allah bizlere en yakin zamanda evlatlarimizi kucagimiza alamayi nasip etsin.:enbuyukkk::enbuyukkk:

tekrar anatolıa niye gitmiyorsunuz?fazla doktor değıştirmeyin diyor doktorlar.ben de ordan negatif sonuçla dönenlerdenim ama belki yine gidebilirim.neden olumsuz olduğunuzu yazarmısınız bildiğiniz bir durum varsa ben de gitmeyeyim

bnce alman hastanesnı boşver cunku orda yaptıran arkadslrım var bnde orayı dusünuyodum ama ordada sadece parya bakıyolar fazla ılgılenmıyolarmış bnce umut tupbebek merkeznde yaptır bende arastırıyorum bıde amrıcan hastnesı var orasıda cok guzel bn orda yaptırmayı dusunuyorum bnımde bu 4. denemem olcak allh herkesın muradını versın ınşllh

canım bende umut tüp bebek merkezine gidiyorum tüp bebek tedavisi için...evet alman hastanesiyle çalışanları aynı fiyattaki düşüklüğün nedeni ise merkezin anadolu yakasında yeni kurulmuş olduğu ve tanıtım amacıyla böyle bir fiyat listesi oluşturduklarını söylemişlerdi...ve bu indirim bir süreliğine imiş....ben merkezimden çokkkkkkk memnunum..ve tavsiye ederim...hayırlısı olur inşallah hakkımızda...

Caım bende Umut Tüp Bebeğe gidiyorum bu merkez alman hastanesi dr larından Enver Kurt un medikal direktörlüğünde açıldı ve alman hastanesinin embriyologları ie çalışıyor merkez yeni açıldığı için uygun fiyatlı ama kalite farkı yok ben zaten enver beyi 4 yıl önceden tanıyorum ailemden iki kadın onun sayesinde tüpebekle çocuk sahibi oldu tabi yinede sen bilirsin hepimizin şansı açık olsun...

tekrar anatolıa niye gitmiyorsunuz?fazla doktor değıştirmeyin diyor doktorlar.ben de ordan negatif sonuçla dönenlerdenim ama belki yine gidebilirim.neden olumsuz olduğunuzu yazarmısınız bildiğiniz bir durum varsa ben de gitmeyeyim

Anatolia iyidi ama biraz hastalara az ilgileniyorlar gibi o yüzden. Birde prof. lari bi tedavide gördük birde transferde baska yok. bilmiyorum birdaha gitmemeye karar verdik allah utandirmasin.

Caım bende Umut Tüp Bebeğe gidiyorum bu merkez alman hastanesi dr larından Enver Kurt un medikal direktörlüğünde açıldı ve alman hastanesinin embriyologları ie çalışıyor merkez yeni açıldığı için uygun fiyatlı ama kalite farkı yok ben zaten enver beyi 4 yıl önceden tanıyorum ailemden iki kadın onun sayesinde tüpebekle çocuk sahibi oldu tabi yinede sen bilirsin hepimizin şansı açık olsun...
Merhaba arkadasim cevabin icin sana cok tesekkür etmek istiyorum. senin doktorunu merak ettim. ve oralarda kalacak uygun ve temiz bir yer varmi maglum biz almanyadan gelecegiz ve istanbulda hic tanidagimiz yok.

Merhaba Arkadaslar ,yine bi soumla basinizi agritacam ama istanbulda kimsemiz yok ve bize önerebileceginiz temiz ve hesapli kalinabilecek bir hotel varmi kadiköyde kosuyolunda veya yakin cevreside olabilir yardim edin lütfen. bu konu gercekten cok kafamizi yoruyor. simdiden coooooook tesekkür ederim.

Alooo Arkadaslar,
bari iki merkezden birini önerin 5 mayista yolculuk basliyor bana lütfen bir öneride bulunun. ne olur sunuz cok karasizim. sizler istanbulda nerede tedavi gördünüz merkez ve dr. adi rica ediyorum sizlerden ve en önemlisi sizce neden o merkez iyi veya kötü???
allah kimseyi kararsiz ve cocuksuz birakmasin.

Alooo Arkadaslar,
bari iki merkezden birini önerin 5 mayista yolculuk basliyor bana lütfen bir öneride bulunun. ne olur sunuz cok karasizim. sizler istanbulda nerede tedavi gördünüz merkez ve dr. adi rica ediyorum sizlerden ve en önemlisi sizce neden o merkez iyi veya kötü???
allah kimseyi kararsiz ve cocuksuz birakmasin.

Canım bende umut tüp bebekte yaptırdım ilk denememi tutmadı ama herşey Allahtan sonuçta, kötü diyemem, ilgi ve alakaları güzel, fiyatıda makul ama ben şahsen en çok bana yakın olduğu için tercih ettim, Alman hastanesinin bi kuruluşu olduğuda doğru,bide şu var Alman hastanesinin bölüm başkanı Mustafa Bahçeci, kendisi Alman hastanesinde tedavi yapmıyomuş, kendisine ait kliniği varmış Bahçeci kliniği diye gir google'den görürsün, Türkiyedeki en iyi doktorlardan biri bu konuda, bi de Amerikan hastanesi var ordanda memnun biçok insan, eğer fiyat açısından ve yer açısından sana daha uygunsa umutta iyidir, benim doktorum Enver Kurt değildi ama gideceksen onu tavsiye ederim bende sana, ayrıca kadıköy'de birçok otel var kalınacak, mesela Zümrüt Otel'i tavsiye edebilirim, tanıdığım bi yer, Rıhtım caddesi reşitefendi sokakta, Kadıköy Zümrüt Otel diye bakabilirsin google'den, Allah yolunu açık etsin canım inşallah bu zor uğraşların sonucu mutluluk olur

Kuzi önerilerin icin sana gercekten cok tesekkür ederim,
bahceci klignigini arastirdik yalniz baya bir fiyat farki var. kolay degil bir sene icinde bu ücüncü denememiz olacak maddi ve manevi insan ister istemez yipraniyor.ya birdaha ah keske söyle veya böyle yapsaydik demek istemiyoruz tek cabamiz o. ve birde anlattim ya istanbulu hic tanimiyoruz. yani hic gitmisligimizde yok.( biliyorum bu bazi insanlar icin inanilmaz ama öyle sırnaşık şey) intenetten önerdigin otelide arastirdim resimlerde güzel ve temiz bir yere benziyor bakalim fiyatta anlasacakmiyiz. bu otel umut tüpbebege nekadar uzaklikta yürüyerek gidilebilirmi yoksa dolmus veya taksiyemi binmek lazim.
sana tekrar tekrar tesekkür ediyorum allah herseyi gönlünce versin

Kuzi önerilerin icin sana gercekten cok tesekkür ederim,
bahceci klignigini arastirdik yalniz baya bir fiyat farki var. kolay degil bir sene icinde bu ücüncü denememiz olacak maddi ve manevi insan ister istemez yipraniyor.ya birdaha ah keske söyle veya böyle yapsaydik demek istemiyoruz tek cabamiz o. ve birde anlattim ya istanbulu hic tanimiyoruz. yani hic gitmisligimizde yok.( biliyorum bu bazi insanlar icin inanilmaz ama öyle sırnaşık şey) intenetten önerdigin otelide arastirdim resimlerde güzel ve temiz bir yere benziyor bakalim fiyatta anlasacakmiyiz. bu otel umut tüpbebege nekadar uzaklikta yürüyerek gidilebilirmi yoksa dolmus veya taksiyemi binmek lazim.
sana tekrar tekrar tesekkür ediyorum allah herseyi gönlünce versin

Birsene içinde üç denememi Allah yardımcın olsun çok zor gerçekten hem maddi hem manevi, inşallah bu son denemen olur hayırlısıyla, dediğim otel kadıköy Rıhtımda, umut tüp bebek merkezide koşuyolunda, yine rıhtım caddesinde otele yakın minübüs durakları var ordan ümraniye minübüsüne yada koşuyolu minübüsüne binerek 10 dakikada gidebilirsin, dediğim otelde kalmadım ama sahipleri bizim müşterimiz ve bi tanıdığımda orda çalışıyo ondan bildiğim kadarıyla 2 yıldızlı olmasına rağmen temiz ve konforlu bi otel, fiyat konusunda bi bilgim yok malesef inşallah anlaşırsınız, olmazsa da zaten o çevrede çok otel var kolay bulursunuz yani merak etme, istediğin şeyi sorabilirsin canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

canım benim annem emekli hemşire tüp bebek tedavisi gören bayanlara evlerine gidip verilen iğnelerini vuruyor. her gitiğinde de soruyormuş nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi diye genelde cevap alman hastanesi dr. mustafa bahçeçi oluyormuş. bayağı ünlü bir doktor anlayacağın. neyse canım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kucağına sağlıklı bir evlat versin inşaallah. sevgiyle kal....

Bu arada şunu da söylemek istedim izin ve yol problemim olmasa ben Memorial, Amerikan veya Bahçeci'de yaptırmayı tercih ederdim, çünkü bu üç büyük hastane bu konuda en iyileri,
birde Acıbadem hastanesinin tüp bebek merkezi var, araştırdınmı bilmiyorum,
o da yine kadıköye 5-10 dakika mesafede, merkezin bölüm başkanı Dr.Cem Demirel, ondanda çok memnun kalanlar var, fiyatlarıda uygun, hatta ikincide indirim, üçüncüde bedava gibi kampanyaları var, iki tanıdığım senelerce çocuk sahibi olamayıp ordan ikizlerle döndüler, tabi şans işi birazda bize de vururmu bilmem ama bende tekrar denersem orayı düşünüyorum şimdilik

Merhaba Arkadaslar,
benim sizlere yine bir sorum olacak cünki yine bir merkez arayisi icindeyiz. Biliyorsunuz önceki Tüpbebek denememizi Anatoiliada yaptirmistik ve tutmadi.Bu sefer Istanbula karar verdik ve Alman hastanesini arastirmaya basladim. arastirirken birde Umut Tüp bebek varmis onlarin Sitesine girdim ve Alman Hastanesinin Ekibi ordada calistigini okudum. Aceba bu dogrumu. cünki arada bayabi fiyat farki var. eger gercekten ayni ekipse neden iki ayri merkezde ve ayrifiyatlari var bunlarin. Umut Tüp Bebek Merkezi hakkinda bir tecrübeniz veyahut duyduklariniz varmi.Allah sizlerden simdiden razi olsun bütün cevaplar icin simdiden sizlere tesekkür ediyorum, allah bizlere en yakin zamanda evlatlarimizi kucagimiza alamayi nasip etsin.:enbuyukkk::enbuyukkk:

Merhaba cnm ,
benim tedavim Alman hastanesinde yapiliyor ve bildigim kadariyla Umut tup bebek ile bir baglantilari yok, eger oradan ayrilmis bir grup oaray gitti ise bununla ilgili bilgim yok.
Ben tavsiye ve olumlu sonuclar uzerine Alman hast. sectim ama henuz sonuc almadigim icin bisey soyliyemiycem.Allah hemizin yardimcisi olsun insallah .

canım bende umut tüp bebek merkezine gidiyorum tüp bebek tedavisi için...evet alman hastanesiyle çalışanları aynı fiyattaki düşüklüğün nedeni ise merkezin anadolu yakasında yeni kurulmuş olduğu ve tanıtım amacıyla böyle bir fiyat listesi oluşturduklarını söylemişlerdi...ve bu indirim bir süreliğine imiş....ben merkezimden çokkkkkkk memnunum..ve tavsiye ederim...hayırlısı olur inşallah hakkımızda...

Merhaba arkadasim yazdiklarin beni nasil diyeyim cok rahatlatti nedense. yazdigim gibi bu bir sende ücüncü denememiz ve her yönden yorulduk diyebilirim.sana bir iki sorum daha olacak senin doktorun kimdi ve neden onu sectin???? birde bu soruyu cevaplarsan inan bana birazcik daha rahatliyacam. Sizlere gercekten cok tesekkür ediyorum, bu gibi siteler olmasa insan gercekten kafayi yer. burda insan rahatliyor bilmiyorum sizde öyle oluyormusunuz.
allah herseyi gönlümüzce ve en yakin zamanda kucaklarimiza bebislerimizi saglikli bir sekilde versin allah cümlemizin yardimcisi olsun.

Merhaba arkadaslar.ben kararsiz kaldim.alman hastanesi ve umut tup bebekle konustum.ikisi de ayni teknolojiyi kullandiklarini soyluyorlar ama nerdeyse maliyetler almanda iki kati.benim 4 olumsuz mikro denemem var.butceme umut tup bebek uyuyor ama bir yandan da o kadar cok para gitti ki negatif sonuc alinca en ucuz yere bile gitsen pahaliya maloluyor.alman hastanesinin doktoruyla(halit firat erden) konustum. Umut tup bebegin doktoru da enver kurt.bilmiyorum arkadaslar nereye gidecegimi.kalite ayni ise teknoloji ayniysa daha fazla paralar neden odeyelim ki.su ana kadar 20 milyar doktum sonuc sifir.lutfen bilgisi olan tecrubesi olan heriki merkezi de bilen arkadaslar varsa beni dogru yonlendirirse cok sevinirim.

Arkadaslar bilgisi olan yokmu.Bilgisi olanlar lutfen yardimci olabilirler mi.Sizden haber bekliyorum

alman hastenesinde mikro yaptırdık.pahalı hastası çok olan yoğun bir hastne.ama bana çok güven verdiği için tercih ettim.pişmanda değilim.sadece çok kalabalık tek eksisi bu.özel hastane gibi değilde devlet gibi.bence bu yoğunluğun şöyle bir artısı var.hergün onlarca yumurta toplama ve onlarca transfer yaptıkları için çok tecrübeliler.benim doktorum ulun uluğ idi.bu arada ben ismi öne çıkmış bütün merkezlere gidip görüştüm.ismi duyulmamışlara bakmadım bile.çünkü tecrübe çok önemli .hayırlısı olsun.

Back
X