sila87k Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 59 91 3 38 2 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sila87k #1 Mrb ben almanyada yasiyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim bu proluton ampuller almanyada üretiliyor ama komik bi sekilde almanyada satilmasi yasak bu ampulleri almanyada olup alan varmi alan varsa nasil ve nerden aldi esimi türkiyeye göndericem gümrükde elinden alicaklar diye ödüm kopuyor
Mrb ben almanyada yasiyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim bu proluton ampuller almanyada üretiliyor ama komik bi sekilde almanyada satilmasi yasak bu ampulleri almanyada olup alan varmi alan varsa nasil ve nerden aldi esimi türkiyeye göndericem gümrükde elinden alicaklar diye ödüm kopuyor
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sila87k #2 sila87k .!.: Mrb ben almanyada yasiyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim bu proluton ampuller almanyada üretiliyor ama komik bi sekilde almanyada satilmasi yasak bu ampulleri almanyada olup alan varmi alan varsa nasil ve nerden aldi esimi türkiyeye göndericem gümrükde elinden alicaklar diye ödüm kopuyor Genişletmek için tıkla... Ben bebegimi kaybettim 1 tane kaldi elimde verebikirim isinizi gorurse
sila87k .!.: Mrb ben almanyada yasiyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim bu proluton ampuller almanyada üretiliyor ama komik bi sekilde almanyada satilmasi yasak bu ampulleri almanyada olup alan varmi alan varsa nasil ve nerden aldi esimi türkiyeye göndericem gümrükde elinden alicaklar diye ödüm kopuyor Genişletmek için tıkla... Ben bebegimi kaybettim 1 tane kaldi elimde verebikirim isinizi gorurse
sila87k Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 59 91 3 38 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sila87k #3 evlaefe .!.: Ben bebegimi kaybettim 1 tane kaldi elimde verebikirim isinizi gorurse Genişletmek için tıkla... Buldum canim cok sagol avusturyadan aldim cok üzüldüm insallah olur yine Saglikli kucagina alirsin
evlaefe .!.: Ben bebegimi kaybettim 1 tane kaldi elimde verebikirim isinizi gorurse Genişletmek için tıkla... Buldum canim cok sagol avusturyadan aldim cok üzüldüm insallah olur yine Saglikli kucagina alirsin
evlaefe Guru Pro Üye 11 Mart 2013 9.618 13.001 498 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sila87k #4 sila87k .!.: Buldum canim cok sagol avusturyadan aldim cok üzüldüm insallah olur yine Saglikli kucagina alirsin Genişletmek için tıkla... Insallah sende saglikla alirsin Allah emanet olun
sila87k .!.: Buldum canim cok sagol avusturyadan aldim cok üzüldüm insallah olur yine Saglikli kucagina alirsin Genişletmek için tıkla... Insallah sende saglikla alirsin Allah emanet olun
sila87k Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2021 59 91 3 38 25 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sila87k #5 evlaefe .!.: Insallah sende saglikla alirsin Allah emanet olun Genişletmek için tıkla... Amin cnm sagol
evlaefe .!.: Insallah sende saglikla alirsin Allah emanet olun Genişletmek için tıkla... Amin cnm sagol
E Ela Aksu Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2021 36 16 3 40 10 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi sila87k #6 Selam canim, tam olarak nerden buldun proluton ampülü ? Bende almanyada yaşiyorum ama hicbiryerde bulamadim. Kanamam olduğu icin her gün kullanmam gerekiyor.
Selam canim, tam olarak nerden buldun proluton ampülü ? Bende almanyada yaşiyorum ama hicbiryerde bulamadim. Kanamam olduğu icin her gün kullanmam gerekiyor.