Almanya geri dönsem mi bilmuyorum

sinderella1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
14
3
Kizlar ben 8 senedir tr de yasiyorum almanyadan buraya gelin geldim severek evlendik.cocugum var alti yasinda ve iki yasinda cocuklarim var.turkiyede hayat cok zor,oraya yerlesmemde bir avantaj kolaylik olur diye dusunuyorum tr de kira da oturmuyoruzeltilerimle ayni apartmanda oturuyorum anlasabiliyoruz aramizda hic bir sorun yok ama yaşam burda cok zor.almanyaya donus yapsak once benim bir işe baslayip oyle esimi goturebilirim ev felan tutmam lazim cok uzun bir surec keske hersey kolay olabilse tr den almanyaya dönüs yapan oldumu nasil ve nerden baslamam lazim bilmiyorum....

Son düzenleme:
Gidin yurt dışında yaşayın. Durduğunuz kabahat. Konsolosluklar sizi yönlendirir zaten.

Eşinizle ortak kararınız buysa ,mutlu olacağınız şeyi yapın...
ama ben olsam asla türkiyemi bırakamam...

Esim istiyor ama herseyi gozumde cok buyutuyorum belkide.işe girmem lazim ev bulmam lazim esim gelicek kursa mecbur gidicek iş bulucak bunlar cok uzun surer keske en basindan hic gelmeseydim direk onu getirseydim daha kolayolurdu belkide

açıkçası ben ülkemi çok seviyorum ama maalesef ülkemde ki yaşadığım bazı sorunlardan ötürü ve çocuğumun eğitimi geleceği vs avrupada yaşamayı çok isterim. eşimle ikimizde kurumsal bir firmada çalışıyoruz, eşimin işi de Fransa kontaklı ve imkan var ama o çok sıcak bakmıyor. ben ise bekarlığımdan beri hep istiyorum, evlendim şimdi iyice kaldım burada. hayalim orada iyice çalışıp kazanıp burada kaş kalkanda hayatımın geri kalanını huzur içinde yaşamak. bilmiyorum elbette zordur ama ben artık bazı şeylere dayanamıyorum. ben sizin yerinizde olsam iyice düşünüp mantıklı geliyorsa her açıdan giderdim.

Evet bende istiyorum ama iste ama lar var,eşimin orda işi hazir olsa hic dusunmem cunku cok zorsartlarda geciyor burda gersey,evlendikden sonra yaşam standartlarimin altina dūstum ve bu beni hala zorluyor 5 sene olmasina ragmen..

Evet bende istiyorum ama iste ama lar var,eşimin orda işi hazir olsa hic dusunmem cunku cok zorsartlarda geciyor burda gersey,evlendikden sonra yaşam standartlarimin altina dūstum ve bu beni hala zorluyor 5 sene olmasina ragmen..

valla dediğim gibi ben çok isterdim. eşim içinse ara ara yokluyorum ama yabancıların çalışma şekli vs buranın pazarını daha iyi biliyorum orada neden başa döneyim diyor. bu arada elek elk mühendisi eşim çoğu yerde iş bulur ama şimdilik bu konuda olumsuz fikirleri var. o yüzden benim imkanım olsa hiç durmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…