• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya Lenfosit Asisi Yaptiranlar!!!!!!!!

Gamzelim_38

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
57
2
621
39
Almanya
selam kizlar tekrarlayan düsüklerde lenfosit asisi yöntemini duydum ne kadar basarili yada kac kisiye sonuca ulastirdi hic bir bilgim yok tekrarlayan düsüklerde kac kisi bu yönteme basvurdu???????

Ben bu cumaya randevu aldim doktorumla bu durumu konusacagim bakalim ne diyecek ama sizlerind ebilgisi tecrubesi benim icin cok cok cok önemli ne olur bu konuda en ufak bi bilginiz bile varsa benimle paylasin.......:105:

Bu arada ben 4 kere düsük yasamis biriyim doktorum kan pihtilasmasi teshisi koyduktan sonra yaklasik 1 sene kadar asprin kullandim sonra yenide cocuk denemsi yaptik ve ne yzaikki sonuc yien hüsran 4 bebegimide 6 haftalikken asiri kanamayla kaybettim :(:43:

Cok zor günler gecirdim hatta bu konuyu tamamiyle kapatmayi bile düsündüm ......:5::59:

Ama yasam oldukca nefes oldukca yeni seylerde duydukca yeniden ümitleniyor insan bilmiyoruum sonucu ne olur ama simdi bunu arastiriyorum bakalim ha birde unutmadan;rahim yolu tikanikligi varmi gibisine bi ufak amelyat gecirdim türkcedeki adi ne bilmiyorum ama göbek deliginden girilip mavi sivi veriyor sonrasinda ise ucunda kamara olan bi aletle iceri izleniyormus, cok sükür temiz cikti

Neyse kizlar cenem fazla düstü kusura bakmayin ama inanin insan bunlari herkesle paylasamiyor hos paylassada herkes anlamiyor ya neyse......:96:

Simdiden yazacaginiz cevavblar icin cokkkkk tsk ediyorum ve heyecanla cevablarinizi beklyiorum.....
Almanyadan herkese slmlarr
r:16:

gamzelim slm....bende aynı senin durumundayım...4 kez tüp bebek tedavisi yapırdık ,4 ündede tuttu ve düştüler....bende bu lenfosit aşısını televizyonda bir tüp bebek dr.undan duydum ve izledim...kadın 6 düşükten sonra bu lenfosit aşısıla 8 aylık hamileydi.....bende acaba ne kadar etkili diye düşünüyorum..lütfen sen dr.una sorduğunda buraya yazarmısın..ben son denememde dr.uma sordum...hiç bir etkisi yok dedi ama...acaba diyorum yine kendi kendime.....hoşçakal ....

gamzelim slm....bende aynı senin durumundayım...4 kez tüp bebek tedavisi yapırdık ,4 ündede tuttu ve düştüler....bende bu lenfosit aşısını televizyonda bir tüp bebek dr.undan duydum ve izledim...kadın 6 düşükten sonra bu lenfosit aşısıla 8 aylık hamileydi.....bende acaba ne kadar etkili diye düşünüyorum..lütfen sen dr.una sorduğunda buraya yazarmısın..ben son denememde dr.uma sordum...hiç bir etkisi yok dedi ama...acaba diyorum yine kendi kendime.....hoşçakal ....

slm cnm öncelikle ins rabbim gönlünde olani hayirsiyla nasip eder ....

benim drda persembe randevu aldim bakalim ne olacak ben durumla ilgili gelismeleri mutlaka burdan size yazarim, hakkimizda hayirlisi gülüm

Back
X