Almanya´ya dönerken Pasaport kontrolünde Estetikten dolayi sorun cikarmi ?

Zuhalce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
69
0
36
- Yurtdışı
Merhaba Kizlar,

Burun estetigi yaptirmak istiyorum Türkiye´de, fakat Almanya´da yasayanlar bilir, pasaport kontrollerindeki alman görevliler normal sartlarda bile uzunca paraport´daki resimi incelerler ve insani zora sokarlar.
Almanyada yasayip ve Türkiyede burun ameliyati olan arkadaslardan fikir alabilirsem cok sevinirim, herhangi bir sorun cikti mi acaba tekrar dönerken?
Ne de olsa ciddi bir degisim fark edilecek, resimdeki halim tabiki farkli olucak, bu sizin tecrübenize göre görevlilererde sorun yaratir mi ?

Bol selamlar :3:

Merhaba Kizlar,

Burun estetigi yaptirmak istiyorum Türkiye´de, fakat Almanya´da yasayanlar bilir, pasaport kontrollerindeki alman görevliler normal sartlarda bile uzunca paraport´daki resimi incelerler ve insani zora sokarlar.
Almanyada yasayip ve Türkiyede burun ameliyati olan arkadaslardan fikir alabilirsem cok sevinirim, herhangi bir sorun cikti mi acaba tekrar dönerken?
Ne de olsa ciddi bir degisim fark edilecek, resimdeki halim tabiki farkli olucak, bu sizin tecrübenize göre görevlilererde sorun yaratir mi ?

Bol selamlar :3:

Yok canım zannetmıyorum yurtdısından gelıp amelıyat olan çok ınsan var

burnunda bandaj olursa soruyorlar ama ucaga binebilir diye rapor alirsan doktorunda sorun cikarmazlar canim :16:

canim ben de portekizden gelip ameliyat oldum. ameliyattan 1 hafta sonra donerken (burnum falan bandajli tabi) check-in de ameliyat mi oldunuz diye sordular. evet diyince "uçabilir"raporunuz var mi dediler, yok diyince once biraz mizmizlandilar sonra havaalani hastanesi gibi biryer var oraya goturduler orda bana bi kagit imzalattilar, uçus surasinda olabilicek tum saglik sorunlarindan ben sorumluyum diye.

o yuzden doktorundan rapor al mutlkala canim 2saglik durumu uçus icin sorun teskil etmemektedir" yazan :)

simdiden cok gecmis olsun, sevgiler :D

rapor alın, su tarihte estetik emeliyat geçirmiştir su tarihten itibaren uçmasında engel yoktur gibi.
fotograf açısından sorun olacagını sanmam birçok ülkede pasaportlar 10 yıllık veriliyor insanlar 10 yılda o kadar cok değişiyor ki.. evet Alman polisler gıcık ama böyle bişeyde sorun yapmazlar

Back
X