Almanya'da boşanma hakları çocukla ilgili

Mutsuzkadin2016

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
117
29
13
38
Arkadaşlar eşim evden gideli 2.5 ay oldu ve dün mektup geldi avukat tan.. çocuğu her pazar görmek istiyomus eşyalarını istiyomus ve evi satışa çıkarmak istiyomus.. daha önce yazdığım gibi Esrar alkol kullanıyodu.. çocuğuyla evdeyken 1 saat ilgilenmiyodu sıkılıyorum diyodu şimdi her bilmem kaç saat istiyo onuda ailesi istiyo diye.. ben bu insanlardan hiç bi zaman esirgemedim çocuğu ayrılmayalım diye yalvardım.. anası torununu görmeyen bir sürü insan var diyodu şimdimi kıymete bindi.. ve hamileyim bana ettikleri zulüm birinin umrunda değil.. kaldıki eşim çocuğunun kusmugundan af edersiniz boyundan tiksinen bi insan anasının çocuk bakmaktan bi haberi yok altını bile alamıyo.. ne yapa bilirim bu durumu engellemek yada kısıtlamak için? Nolur dogru bildiğiniz herşeyi yazın.. bu şerefsiz para umrunda değil diyodu giderken şimdi her şeyine kadar istiyo..

Bildiğim kadarı çocuklar sizde kalır ,her istediği zaman alamaz , belli zamanda alir, eve sizde ortaksiniz borcunada,almanca Biliyormusunuz ? Aileniz Tr demi burda yardım edecek birileri varmı ? Frauenheimdan,rotekreuzdan ,daha iyi bilgi alırsınız Avukat bulmanız lazım madde kullandığını nsl anlamadın yavrum çok üzüldüm Allah yardımcın olsun

Almadan var ailemde burda.. eve ortagiz çocuk bende kalır biliyorum da ben alıp götürmesini istemiyorum görüş gününde..burda Jugendamt da göre biliyomus.. Esrar falan aldığı için başka ne yapa bilirim bu durumu engellemek için? Kesinlikle bakamaz ve bize bunları yapıyo şimdimi aklına geldi çocuğu.. hak etmiyor bitek tırnağını bile.. biliyodum madde kullandığını ama engel olamıyodum..

Yakın bir zamanda ailemden birisi boşandı iki çocuklu o yüzden biliyorum acil avukat bul ve Jugendamta başvuru yap,ikisiyle ortak çalış onlar seni yölendirecekler merak etme, ayrıca alkol aldığını ve madde bağımlısı olduğunu söyle yada ispat et ona göre görüş günü seyrek olur.misal bizimki çok sık görüşmelerini istemiyorum dedi ve bir kaç sebebi vardı (ama alkol ve madde bağımlısı kadar ciddi sebebi bile yokken) iki haftada bir görüşebiliriz çocuklarıyla.
Allah yardimcin olsun zor süreç ama fazla yara alamaya bak atlatmasi kolay olsun

Polise gidip esrar kullandigini kanitlaman lazim. Avukatina da ayni sekilde. Jugendamta git biran önce orada anla esinin esrar kullandigini alkolu cok fazla kullaniyorsa onuda öne sür. Jugendamta iyi bir insan karsina cikarsa sana yardimci olurlar eminim. Hakkinda hayirlisi olsun

Çok sağolun.. avukatım da böyle yönlendiriyo.. dün bi tanıdıgimizla görüştü annem ve ona ciddi sebeb olmamasına rağmen sırf Jugendamt orda görüş izni verildiğini söyledi. Sen daha rahat kisitlarsin dedi.. ama korkuyorum işte ya öyle olmassa diye.. beyefendi gittiğinden beri çünkü bişey kullanmiyomus güya.. Esrar in hemen vücuttan gitmediğini biliyorum ama alkol gidiyo.. sonuçta 3 aydır almıyomus.. insan nasıl bu kadar değişe bilir düşman olur anlamıyorum.. hiç değilse çocuğunun hatırına eşine saygı duymazmi? Ve üstelik hamileyim.. nasıl yipranmayim?

Esrar ne kadarda atiliyoki vucuttan
Canim sende duzelirmiki bi diye bi umut bekliyodun ama anlasilan adam kararli avukati devreye soktuguna gore. sende her pazar degilde 2 -3 haftada bir pazar seklinde anlassan
Degisirler boyleleri dengesiz olduklari icin dusman da olur saygi da duymaz hamile diye halinede acimaz hatta elinden gelse nafakada vermez. Boyle kalpsizler bir an once bosanip hayatini yasamaya bakar

Peki de.. ben ömür boyu bununla uğraşmak zorundamiyim? Bunun ailesi öyle şerefsiz ki.. bana demediğini bırakmadılar ki.. oğlu namussuzluk yaptığı için defolup gitmedimi sanki.. hem beni kötüleyip hem benden olanı hangi yüzle görmek istiyorlar.. düne kadar oğlu kötüydü ki ben onun ailesiyle iyidim...şimdi bu çocuk büyürken baban bizi bu yüzden bıraktı gitti böyle yaptı dersem bu çocuklar onları istiycek mi? Nasıl bi zihniyet bunların ki anlamıyorum..

Jugendamt 'da basvurcaksin ama seni karşı tarafta suçlaya bilir ,dilin kemiği yok malesef
Jugendamt evi gelip kontrollü eder çocuklar ne durumda eksikler varmı bakabiliyormu senin ruh halin biliyorsun eksi olan şeylerde çocukları Jugendamt alır zor bir yoldan gcebilirsin Ailenin desteği önemli

Esrar kullandığını ve alkolik olduğunu kanıtlama şansınız varsa delil olarak kullanabilirsiniz bunu. Umarım bir an önce bu zorlu durumdan kurtulursunuz.

Back
X