Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin değilim ama 2500-3000 euro arası diye okumuştum internette. 40 yaşına kadar sigorta bir kısmını karşılıyormuş ama diğer şartlarını da bilmiyorum.
Benim arkadsim yapicak Genetik tarama olucak onun 7 binmis fiyati ama AOK 2 bin ödüyormüs 5 düsüyor dediMerhaba kızlar,
Biz eşimle birlikte almanyaya taşınalı çok az zaman oldu. Ne nasıldır hiç bilmiyorum. Aranızda almanyada tüp bebek veya aşılama yapan var mı beni bilgilendirebilecek. Mesela sigorta ne kadar karşılıyor vs.
Bizde genetik tarama filan yok. Sadece düşük hız var o yüzden doktor aşılama yapın daha fazla beklemeyin dedi. Bende acaba tüp bebek daha mı iyi olur diye düşünüyorum. 7bin çok uçuk bir miktarmışBenim arkadsim yapicak Genetik tarama olucak onun 7 binmis fiyati ama AOK 2 bin ödüyormüs 5 düsüyor dedi
Evet öyle malesef hakkinizda hayirlisi olsun insallah türkiyedede yapanlar var aslinda Belki orasi daha uygun olabilir benim bilgim yok bir arkadasim Kibris ta oldu o cinsiyet belirleme yapti bir kiz bir erkek orda 16 bin Euro tutu gidis gelis 20 bine mal oldu onaBizde genetik tarama filan yok. Sadece düşük hız var o yüzden doktor aşılama yapın daha fazla beklemeyin dedi. Bende acaba tüp bebek daha mı iyi olur diye düşünüyorum. 7bin çok uçuk bir miktarmış
Slm yani tuttuğunu nasil biliyor ki cinsiyet belirleme yapiyorlar bende kiprisda yaptirdim bunu bilmiyordum hangi doktora gitdiEvet öyle malesef hakkinizda hayirlisi olsun insallah türkiyedede yapanlar var aslinda Belki orasi daha uygun olabilir benim bilgim yok bir arkadasim Kibris ta oldu o cinsiyet belirleme yapti bir kiz bir erkek orda 16 bin Euro tutu gidis gelis 20 bine mal oldu ona
Doktorun Ismini sormadim bu mümkün bisey Spermin genetikigini inceliyorlar bizim bir arkadasta Istanbul oldu tabi normalde türkiyede yasak belirli bir ücret karsiligi yapan var ama onun kizi düstü oglu kaldi bu isin asli zaten kibrisla birlesik arap devletlerinde yapiliyor normalde yasak bir cogu ülkedeSlm yani tuttuğunu nasil biliyor ki cinsiyet belirleme yapiyorlar bende kiprisda yaptirdim bunu bilmiyordum hangi doktora gitdi
Sadece cinsiyet belirlemenin 16 bin € olduğuna emin misiniz?Bu ücret çok fazla gen testi artı cinsiyet belirleme fiyatı 1000-1500 €Evet öyle malesef hakkinizda hayirlisi olsun insallah türkiyedede yapanlar var aslinda Belki orasi daha uygun olabilir benim bilgim yok bir arkadasim Kibris ta oldu o cinsiyet belirleme yapti bir kiz bir erkek orda 16 bin Euro tutu gidis gelis 20 bine mal oldu ona
Canım merhaba ben 42 yaşındayım Türkiye'de transfer oldum iki adet 3.gün embriyosu maalesef tutmadıemin değilim ama 2500-3000 euro arası diye okumuştum internette. 40 yaşına kadar sigorta bir kısmını karşılıyormuş ama diğer şartlarını da bilmiyorum.
4-5000 Euro bu fiyat sigorta yarısını ödemiş fiyatıTeşekkür ederim cevabınız içinBu bahsettiğiniz 2500-3000 sigorta karşıladıktan sonraki tutar mı yoksa? Yoksa ana para mı?
Almanyada bunu devlet ödemiyor, 40 yaşından sonra sigortalar yarısını da ödemiyor. Eğer eşiniz özel sigorta ise onlar da ödemiyor.. 100% kendiniz ödüyorsunuzCanım merhaba ben 42 yaşındayım Türkiye'de transfer oldum iki adet 3.gün embriyosu maalesef tutmadıyakında aile birleşimi ile Hamburg'a taşınacağım benim tüp bebek tedavisini devlet karşılar mı eşim Alman ve sigortası var. Bir de başarı oranı hakkında bilgi verebilir misin ya da diğer arkadaşlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen?
Evet bizde bir ay önce bir tüp bebek merkezine gittik ve bize sigorta karşıladıktan sonra kalan fiyat olarak 4500 denildi.4-5000 Euro bu fiyat sigorta yarısını ödemiş fiyatı