Merhaba arkadaslar ben Almanyadayim. 1 yil icinde 3 kere tüp bebek tedavisi olduk maalesef 2 negatif 1 positiv o da düsük ile sonuclandi sizce tekrardan Almanyada mi fenesen yoksa Istanbulda mi?
Merhaba arkadaslar ben Almanyadayim. 1 yil icinde 3 kere tüp bebek tedavisi olduk maalesef 2 negatif 1 positiv o da düsük ile sonuclandi sizce tekrardan Almanyada mi fenesen yoksa Istanbulda mi?
Bende Almanya’dayım 4 tüp bebeğimi burda yaptım sigorta karşıladığı için bu şansımı burda denemek istedim benim de iki negatif iki pozitif oldu birisi dış gebelik oldu 4.tedavide çok şükür pozitifi sağlıcakla gördüm inşallah size de nasip olsun en kısa zamanda
Burada evime gidip geliyordum kolaylıkla onun için hiç türkiyede düşünmedim hakkında neresi hayırlısı orası olsun inşallah Amin
Birazda neden kaynaklı olduğuna bağlı türkiyede çok daha fazla imkan var burda fazla yapmıyorlar mesela genetik tarama... bende almanyada oldum die 3mal devletin karşıladığı ve 4 kere donmuş transfer 1kere pozitif onuda maalesef 8 ci haftada kaybettim.
Şimdi istanbulda başladım transfer oldu pozitif inşallah katlamasıda güzel devam eder.