- Konu Sahibi cemresadem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ben berlinde yasiyorum tüp bebek yaptirdim , ilk inde tutmadi erfahrung yapan varmi aranizda , nerde yaptirdiniz ?? lütfen lütfen yardim cok yanlizim
merhaba canim bende yurt disinda yapiyom 2 denemem tutmadi simdi 3yu basladim Allah yardim etsin .............erfahrung nedir hapmi igne mi ben oyla birsey kulanmadim sen 2 icin mi hazirlik yapiyorsun biraz daha acik anlatirsan belki sana yardim edebilirim uzulma hersey yoluna girir![]()
slm canim ya benim sorun yokken tutmadi , birdahakine ama ezaman baslarim bilmem orasini , sen nekadar arayala yaptin neden tutmadi diye birsey dedilermi sana canim??
birinci 9 ayda yaptim ikinci 11 ayda simdida 3 basladim neden olmadini demiyorlar sadece olur hemen olmaz diyorlar bakalim fazlada sans vermiyorlar zaten 100 de 30 veya 40 bakalim sansimiza artik turkede cok sans veriyorlar ama bilmiyorum basladik artik devam edicaz dondurulmus bebekler var onlarla deniyom simdi hayirlisi canim :79::79::79::79::79::79:
demek iki ay ara verdin , ozaman bende okadar vereyim , hayirlisi canim , sizde sorun neydi ,tabiki paylasmak istersen canim, bizde esimde problem ama bende birsey yok ama olmadi ilk denememde, cok üzüldüm ama hemen toparlandim , stres girmemek cok önemli , peki hep yatinmi sen tranfer sonrasi ???
bizde sorun benim tuplerimin birtanesi tikali, esimde bir sorun yok ben transverden sonra yatmadim ama cokta yormadim kendimi, :79::79::79::79::79:
merhaba kizlar bende hollandada yasiyorum
ilk denemem negatif 2 gun oldu simdi adet goruyorum
pazartesi hastaneyi arayip randevu yapicam durum degerlendirmesi
2.icin bende mart gibi dusunuyorum insallah rabbim busefer yuzumuzu guldurur
burda ozel hastaneler yok normal universite hastanesinde yaptiriyoruz sigortamiz 3 defa 100 de 100 karsiliyor cok guzel ilgileniyorlar guleryuzluler ama turkiye gibi guven vermiyorlar
turkiyede transferden sonra bircok ilac veriyorlarmis burda sadec bana 10 gunluk vajinal fitil verdiler
ve hic yatirmiyorlar transferden sonra hemen tuvalete gidip ondn sonra eve normal hayatiniza donun diyorlar
peki almanyadada oylemi burdaki gibi kizlar orda nasil ilerliyor transferden sonraki surec icin ne tavsiye ediyorlar
ay canim benim, benim yasadigimin aynisini yasiyorsun sende ve ayni zamanda ayni dugular ayni eksikler, ama tabi sigorta %50 karsiliyor 3 defada , ben almanyada berlinde yasiyorum , banada senin gibi transfer sonrasi normal hayatina devam et birseyyapmana gerek yok dediler , sanki normal birseymis gibi , sinir oldum ,ve senin gibi sadece fitil verdiler aynen 10 gün icin , ama sonuc nekativ , yikildim , iste napayim bilmiyorum ,canim sizde sorun neydi tabi paylasmak istersen , ve sana kactane ebrioy koydular ?? transfer sonrasi dinlendinmi??
gecmis olsun canim herseyin hayirlisi ikincide isalla tutar her yerde deisik tedavi yapiliyo sanirim bide yasa da bakiliyor sorunun ne olduda onemli..... banada sadece vitamin hapi verdiler foliumzuur-400mcg...holandayin neresinde kaliyorsun......canim kismetimiz boyleymis ama insallah 2.de rabbm yuzumuzu guldursun
canim benimde esimde sperm azligi var bundan 2 sene once sayi 2taneydi ama simdi 100 tane buldular sukurler olsun teseye gerek kalmadan 3 yumurta dollendi ama 1 tane koydular yastan dolayi yasim 28 kalan 2 tane saglikli olmadig icin dondurulamadi
simdi silbastan baslayacagiz martta baslamayi dususnuyorum ama tabi doktor ne diyecek bilmiyorum
canim tarnsferden sonra hemen o saniye wc ye giitim hemen giyindim ciktim hastaneden eve gelince 2 saat falan yattim sonra yavas yvas yemek hairlamay yardim ettim agir bir is yapmadim butun gunude yatarak gecirmedim ani haraeket yapmamaya ozen gosterdm ama iste sitede herkez farkli seyler soyluyor cogu kisi hic yatmiyor cogu kisi yatark geciriyor bende ne yapacagimi sasirdi 2.de ne yaprim bilmiyorum ama tabiki rabbim ne derse o olur canim takdiri ilahi
canim sn nasil gecirmistin tarnsferen sonrasini
sana kactane koymuslardi sen 2.ye nezama baslamayi dusnuyorsun
beni tarnsferin olacagi gun baslatmislardi vajinal fitile sadec 10 gun kullandim halbuku trkyede sonuc alana kadar kullandiriyorlarmis
vede cogu kisi jel olarak kullaniyor acaba o dahami etkili neyse inana okadar cok soru varki beynimde bilmiyorum hayirlisi baklaim allah hepimizn yardimcisi olsun
canim kismetimiz boyleymis ama insallah 2.de rabbm yuzumuzu guldursun
canim benimde esimde sperm azligi var bundan 2 sene once sayi 2taneydi ama simdi 100 tane buldular sukurler olsun teseye gerek kalmadan 3 yumurta dollendi ama 1 tane koydular yastan dolayi yasim 28 kalan 2 tane saglikli olmadig icin dondurulamadi
simdi silbastan baslayacagiz martta baslamayi dususnuyorum ama tabi doktor ne diyecek bilmiyorum
canim tarnsferden sonra hemen o saniye wc ye giitim hemen giyindim ciktim hastaneden eve gelince 2 saat falan yattim sonra yavas yvas yemek hairlamay yardim ettim agir bir is yapmadim butun gunude yatarak gecirmedim ani haraeket yapmamaya ozen gosterdm ama iste sitede herkez farkli seyler soyluyor cogu kisi hic yatmiyor cogu kisi yatark geciriyor bende ne yapacagimi sasirdi 2.de ne yaprim bilmiyorum ama tabiki rabbim ne derse o olur canim takdiri ilahi
beni tarnsferin olacagi gun baslatmislardi vajinal fitile sadec 10 gun kullandim halbuku trkyede sonuc alana kadar kullandiriyorlarmis
vede cogu kisi jel olarak kullaniyor acaba o dahami etkili neyse inana okadar cok soru varki beynimde bilmiyorum hayirlisi baklaim allah hepimizn yardimcisi olsun
gecmis olsun canim herseyin hayirlisi ikincide isalla tutar her yerde deisik tedavi yapiliyo sanirim bide yasa da bakiliyor sorunun ne olduda onemli..... banada sadece vitamin hapi verdiler foliumzuur-400mcg...holandayin neresinde kaliyorsun......![]()
canim bab 2 tane transfer etiler , ben ne yalan syölim sürekli yatim ne yemek yaptim esim herseyle ilgilendi sirtimdaki yastigi düzeltmeye kadar, ya sana birsey diyimi bizim yasimiz genc oldugu icin fazla ilac vermiyorlar tutar diye düsünüyrlar ama sonuc nekativ ,simdi doktorum dedi baska tedavi uygulicagiz daha cok sansimiz olur yani biraz kesin gibi konustu , ben bilmiyorum herhalde 4 ay sonra falan tekrar baslarim , piskolojim bozuldu düzelmeden yapmak istemmyiorum aslinda simdiki kararim , nasip nezaman olursa bebislerimiz ozaman kucagimiza aliriz, allah büyüktür hayirlisi canim ,peki esin tedavi olmayi düsünmedimi yani neyden kaynaklanyior , benim esimde varikosel cikmisti tedavi oldu 7 milyon du en son eylülde baska test yapmadan basladik tedaviye , ama olmadi , canim istedigin zaman ben burdayim
canim kismetimiz boyleymis ama insallah 2.de rabbm yuzumuzu guldursun
Selam canim Rabbim hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin nsallah
Benim nacizane fikrim (TURKIYE)hELEDE YASINIZ GENCSE HICMI HIC ONEMSEMIYORLAR:
AVRUPADA tabiki verici olan rabbim yeterki ol desin.Ben tam 7.hamile kaldim benim hikayem cooookkk uzun bilirim bu acilari ALMANYADA 4 kez denedim beni burda mahvettiler onemsemiyorlar olursa olur olmassa olmaz diyorlar o yuzden imkaninz varsa hic beklemeyin vatanimda yaptirin tedavinizi sormak istediginiz varsa seve seve cevaplarim rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah aminnnnnnnn
canim bende turkiyeyi istiyorum ama iste burdada sigorta 3defa 100 100 karsilayinca burdaki haklarimizi kullnalaim dedik
ama dedigin gigi hic onemsemiyorlar dusuncene turkiyede test gunu kan testi istiyorlar burdada evde idrar tahlili yap diyorlar yani onlar icin nekadar basit geliyor
canim mucadeleyi kazanmisin cook sevindim
rabbim insallah bizede nasip eder![]()
selam arkadaslar bende almanyada yasiyorum yazdiklariniz bana cok yakin geldi belki faydam olur diye yasadiklarimi paylasmak istiyorum
ben 16 yillik evliyim 13 yasinda kizim 2aylikta oglum var kizim normal yoldan oldu kizim dogduktan sonra ben sadece alti ay korundum hemen ikinci bebegi istedim ama malesef olmadi her ay doktordaydim klomen tedavisi gördüm üc kere asilama yaptirdim hicbir sonuc alamadim öyle ugrasirken tam 10 sene gecti sonuc hep negatif artik tedavileri biraktim nasilsa olmuyor diye o ara ben hamile kaldim dogal yolla cok sevimistim ama malesef 11haftalikken kalp atislari durdugu icin kürtaj oldum aradan bir sene gectikten sonra tüp bebek yaptirmaya karar verdik tedaviler iki hafta sürdü transferim yapildi iki embriyo konuldu bana sansimin cok yüksek oldugunu söylediler bende cok umutlanmistim tabi transferden hemen sonra benide kaldirdilar eve yolladilar hic dinlenmeden progesteron hap verdiler günde 6tane kullaniyordum sabah öglen aksam vaginadan iki hafta sonra test icin gidicektim eve gelince fazla is yapmadim ufak tefek seyler yemek falan bir haftanin sonunda asiri kanamam oldu hastaneye gittim test yapildi tabiki sonuc negatif dünya basima yikildi cünkü bana senin sansin cok yüksek dedikleri icin ben olucak gözüyle bakiyordum hep ama kismet degilmis cok üzüldüm agladim beni tekrar tedaviye cagirdilar ama maddi acidan yaptirmam imkansizdi ilkine 2000euro para ödedim tekrar ayni parayi ödeyecek gücüm yoktu beklemeye karar verdim aradan iki ay gecti reglim gelmedi bayagi gecikti test yaptim cift cizgi gözlerime inanamadim hemen doktora gittim 6 haftalik hamileydim nasil sevindim anlatamam ben tedavi olmayi düsünürken kendiliginden gelmisti bebegim ikinci kontrolüm iki hafta sonraydi yani bebegim ozaman 8 haftalik olacakti iki haftanin sonunda sevincle kotrole gittim tekrar hüsran bebegimin kalp atimi yoktu tekrar kürtaj oldum kürtajdan sonra esimle bizi genetik incelemeye yolladilar birsürü testler yapildi cok sükür hicbirsey cikmadi ama ben cok yiprandim yasimda geciyordu ben 32 esim 40 yasindaydi artik hicbirsey yapmamaya karar verdim rabbiminde bir bildigi vardi elbet devamli sükrediyordum bir evladim vardi allahim ona saglikli hayirli ömür versin diyordum öyle öyle derken tekrardan bir sene gecti en yakin üc arkadasimda hamileydi ve birbirine yakin zamanlarda dogum yaptilar hele iki arkadasim biri 9 biri 10 subatta dogum yapti hastaneye gidip onlari ziyaret ettigimin aksami evde beni bir aglama krizi tuttu bagira bagira agladim allahim nolur banada tekrardan bir evlat nasip et diye bayagida dualar okumustum inanmassiniz ben subat ayinda adet gördüm mart ayinda daha günüm gelmeden test yaptim hemen cift cizgi cikti inanamadim eczaneden bir test daha aldim yaptim oda cift cizgi hemen doktora gittim hamileydim her doktora gittigimde korkularla gittim gene bebegimi kaybedicekmiyim düsüncesi beni mahvetti taki bebegim karnimda oynamaya baslayana kadar rabbime cok sükürler olsunki oglum sapasaglam 12.11.10da dogdu allahim hepinizede nasip etsin hayirli saglikli evlatlar cogularinda tedaviden hemen sonra hamile kaliyorlar bence en az iki yada üc ay ara verip öyle tedaviye baslayin öncelikle herseyin hayirlisi biraz uzun yazdim kusura bakmayin sormak istediginiz birsey olursa seve seve cevaplarim![]()