Almanya'da Türk dönerciye ırkçı saldırı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
Almanya'da Türk dönerciye ırkçı saldırı
circles-64.gif

54a65470f493b827b0fc30d9.jpg

• Son dönemde İslam ve göçmen karşıtı hareketlerin taban bulduğu Almanya'dan endişe verici bir haber geldi. Pforzheim kentinde Türk ailenin işlettiği dönerci dükkanı yılbaşı gecesi saldırıya uğradı. İçeride bulunan 8 kişiye darp eden saldırganlar, işyeri sahibini kolundan bıçakladı.
    Saldırıda yaralanan Kural, dükkanın kapalı olduğu ve kendilerinin içeride yemek yedikleri sırada 4 kişinin içeri girmek istediğini, "hayır" yanıtı vermelerinin ardından ise grubun dükkana zarar verip, kendisini de kolundan bıçakladıktan sonra kaçtıklarını söyledi.

İbrahim Kural'ın eşi Hatice Kural, "Dün Tuğçe, bugün İbrahim, yarın kim? Saldırıyı kınıyorum. Yetkililer bunlara çözüm bulsun" dedi.

İddiaya göre alkollü olan grup "pis Türkler" diye bağırdı ve ırkçıların simgesi olan amblemleri gösterdi.

http://www.cnnturk.com/video/dunya/...al&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

Diğer konularda müslümanları kötüleyen arkadaşları burada göremiyorum? Bunlar da insan değil mi?

Aile adına çok üzüldüm umarım bir daha böyle birşeyle karşılaşmazlar..

Üzüldüm ama dünyada herhangi bir millete (özellikle alman,amerikan fransa vs.) hem müslümanım hem türküm deyince adamlar gözlerini portletiyor.
E haklılar ,türkiye çoğunlukla müslüman olmasına rağmen,sarık cüppe giyen birisini görünce ben de tırsıyorum biraz .
Bombalı saldırılar ,kız çocuklarına yapılanlar falan çoğunlukla müslümanlar tarafından yapılıyor .E türkiyenin de artık hali ortada .Ben kızamıyorum sevmeyen kişilere ,ama böyle eyleme dökmek de saçma ve insan hakkına aykırı.
Kimse ırkını seçemiyor sonuçta...

Çok üzücü ve kötü bir olay.Dünyanın her yerinde korkunç insanlar var.

cogu yabanci sevilmiyor , ama genelde türkler ve araplar a karsi daha yogun nedeni ise yasadiklari ülkeye ayak uydurmuyorlar, dil ögrenmiyorlar ,bolca cocuk doguruyorlar (cocuk parasi icin) , cogu calismayip devletten yasiyor, kendi isyeri olan kacak isci yada vergi kacirmaya calisiyorlar, egitim düzeyi de vasat , kadinlara taciz siddet te hep önde kadinlara bakis acislarini biliyor ve onaylamiyorlar ve bunlarin hepsini kendi ülkelerinde yapsin dalar, ve cogu konuda da haklilar adamlar.

Back
X